Бил Гейтс признава…

Автор: Няма коментари Сподели:

Когато ваксините срещу COVID за първи път бяха разпространени сред обществеността, листовките за ваксината бяха умишлено оставени празни. Защото никога не са били безопасни и ефективни. А за онези, които направиха собствено проучване, се оказа, че са смъртоносни. В патента на Moderna за тази иРНК-технология се посочва, че те съдържат технология за самосглобяващи се липидни наночастици. И сега, когато приблизително шестстотин милиона дози са били приложени на населението в САЩ, Бил Гейтс признава това.

„Създаването на иРНК е наистина лесно и наистина евтино. И това е магията на това нещо. Но няма съмнение, че през следващите пет години можем, знаете ли, просто трябва да объркваме нещата. Има много липидни наночастици и някои са много самосглобяващи се. Няма присъща причина да не са термично стабилни, да не са евтини и да не са мащабируеми. И така, докато през петте години поправяме тази част от него, усъвършенстваме го, което е много типично, ще можем да изградим фабрики по целия свят, които могат да произвеждат ваксини за $2 с дори по-малко време за изпълнение, отколкото трябваше да имаме тук по време на тази пандемия.“
~ Бил Гейтс

Бил казва, че тези иРНК-удари могат лесно да бъдат програмирани за администриране на всякакъв вид патоген с шипов протеин. А патентът на Moderna изброява няколко. Над сто патогена, които могат да бъдат контролирани, се освобождават с течение на времето, така че смъртните случаи да изглеждат случайни и мистериозни. Инжектираните разбираемо изпитват трудности да приемат тази реалност и докато са заети да разберат откъде идват всички сърдечни удари, турбо рак и неврологични заболявания, им се казва, че това се дължи на изменението на климата и че сега се очакват редовни пандемии.

По време на пускането на експерименталните удари експертът от основните медии, Крис Куомо, настоя за паспорти за ваксини и атакува колебливостта относно ваксините.

„Как те ще разберат кой е ваксиниран? Вие току-що казахте, че са показали картата. Това не е отговорът. Отговорът е паспорт за ваксинации.“

„Част от причината, поради която виждате това, което виждате във Флорида, е колебанието относно ваксината.“
~ Крис Куомо

Сега Куомо твърди, че е пострадал от ваксините

„Така че днес New York Times пусна статия, която става много разпространена, в която се казва, че има хиляди хора, които казват, че все още страдат от странични ефекти, според тях, от ваксината. Знаем, че ваксините могат да имат непредвидени последици, известни още като странични ефекти, но никой не говори за това, защото се страхуват твърде много от обвиненията и просто искат това да изчезне. Но проблемът е, че хора като Шон и мен и милиони други, които все още имат странни неща с кръвните си изследвания, живота и чувствата си, както и физически, няма да изчезнат.“
~ Крис Куомо

И той казва, че имаме нужда от комисия в стил 9/11, за да разберем всичко.

„Трябва да имате комисия в стила „11 септември“, за да разберете кое е проработило и кое не и на кои въпроси трябва да се отговори, защото не е приключило. Така че не само не сме подготвени за следващата пандемия, а такава ще има, но ние не лекуваме хора, милиони хора, които все още имат проблеми от последната.“
~ Крис Куомо

Куомо ни уверява, че ще има нова пандемия. И това наистина изглежда е единственото сигурно нещо в днешните несигурни времена. Публикуваните бележки относно настоящите дискусии на пандемичния договор на СЗО са изцяло за маржове на печалбата. Болестта Х идва. Щатският долар е извън спасяване. Но докато все още има сърцебиене, има милиарди, които да бъдат направени от друга фалшива пандемия. И главният изпълнителен директор на Blackrock, Лари Финк, казва, че поради изкуствения интелект продължаването на програмата за обезлюдяване е нещо добро.

„Мога да твърдя, че големите печеливши в развитите страни са страни с намаляващо население. Социалните проблеми, които човек ще има при замяната на хората с машини, ще бъдат много по-лесни в онези страни, които имат намаляващо население.
~ Лари Финк

Докато ние, хората, не правим нищо, резултатът е предвидим. Ще бъдем роби на бюрократична нечовешка система, управлявана от машини. И ако искаме да останем хора и да спасим душите си, тогава е по-добре да спрем да бъдем самодоволни зрители и да започнем да се включваме.

Информаторът от Pfizer д-р Майкъл Йедън наскоро каза очевидното. Без въстание можем да очакваме ново събитие, което ще задейства цифрова идентификация, свързана с цифрова валута, и вълна от фалшиви пандемии със задължителни удари, докато населението достигне желаните от тях нива.

И докато оставаме упорито разделени, нямаме шанс.

http://gprevedi.com/bill-gates-admits-the-shots-contain-43117-2/

Предишна статия

Астрална битка

Следваща статия

Съединените щати и Израел ще престанат да съществуват; ще започне световен мир…

Други интересни

Вашият коментар