Астрална битка

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои светли души!

Днес искам да споделя с вас новини от финия план.

Напоследък тук се случват много важни събития, които пряко ви засягат.

В околоземното пространство се разиграва истински Армагедон и това се дължи на факта, че дракорептилиите чрез своите марионетки на Земята се опитват с всички сили да запазят властта си, но усещайки падането си, те се опитват да завлекат възможно най-много човешки души в небитието.

Те призоваха на помощ цели орди от астрални същности, които използват и най-малката възможност да проникнат в енергийното пространство на хората и да повлияят на тяхното съзнание.

Така те успяха да пренесат битката, която се разигра със Силите на Светлината на финия план на Земята на физическия план.

Сега е особено трудно за древните светли души, които влязоха в Службата, тъй като те са основната цел на Тъмните сили от всички ивици.

Знам, че много от вас преминават през трудни моменти в момента.

Това се изразява в здравословни проблеми, липса на физически и духовни сили, дребни и големи ежедневни проблеми.

Това се обяснява с факта, че астралните същности се опитват да се възползват от най-малкия спад във вашите вибрации, за да проникнат във вашето енергийно пространство и да извършат един или друг „саботаж“ в него.

В резултат на това вашите вибрации спадат още повече и дребните проблеми рискуват да се превърнат в големи, точно както незначителните физически заболявания могат да се превърнат в болест.

Как можете да се предпазите от тези атаки?

Колкото и „клиширано“ да звучи, само като поддържате вибрациите си високи – няма друг начин.

Астралните същности живеят на вашата планета толкова дълго, че са се научили да използват всяка ваша нехармонична мисъл или емоция, за да останат на повърхността и да останат тук възможно най-дълго.

Но с преминаването на планетата и нейните обитатели в Петото измерение, те са обречени на пълно изчезване, тъй като не са в състояние да оцелеят в енергиите на високите вибрации.

Следователно, колкото повече хора на Земята имат високовибрационни и следователно разрушителни енергии, толкова по-бързо вашата планета ще бъде прочистена от астралните паразити, които тровят живота ви и съсипват здравето ви.

Няма съмнение, че Светлината ще победи Тъмнината, но вашето съзнателно максимално участие в тази последна битка ще помогне за ускоряване на общата ни победа и пълното освобождаване на Земята от властта на Дракорептилиите и техните астрални слуги.

https://bgprevedi.com/astral-battle-43121-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Слънчев сплит

Следваща статия

Бил Гейтс признава…

Други интересни

Вашият коментар