Новините на 13 ноември 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:

GOP взе долната камара
Байдън: Синята стена удържа
Некомпетентност и корупция в изборите на сините щати


Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

263-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело, дълбоко затънал в блатото на либерализма!

Русия не е република, а олигархат с военно-губернаторска управляваща прослойка. Специален вид тоталитарна диктатура. Kлон на хазарската мафия (дълбинната държава).

Цифров концентрационен лагер в Москва!? Призовките се издават чрез система за лицево разпознаване!

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Михаил Онуфриенко, без превод

Сводка от 13 ноември

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Изместване на магнитните полюси и озона, земетресение, студ и сняг | Новините със S0 13 ноември 2022

Авто-превод

Отделно


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна – седмичен преглед (07.11-13.11.22): Херсон, Въгледар, Горловка, Артемовск, Сватово

Отделно


Саня от Флорида

Украинският фронт – ВС на РФ превзеха Майорск! 13 ноември 2022


Дебат за ваксините в британския парламент

09.11.2022

Авто-превод

Отделно


British Airways разрешава на мъжете-пилоти и кабинния екипаж да носят грим, да лакират ноктите си и да носят ръчни чанти

British airways

British Airways ще позволи на мъжките пилоти и кабинния екипаж да носят грим и да носят дамски чанти, като промяна на строгите правила за униформа на авиолайнера.


Канье Уест казва, че майка му е била „пожертвана“ в кръвен ритуал на холивудските илюминати

Канье Уест направи изумителното твърдение, че майка му е била „пожертвана“ като част от кръвен ритуал на илюминати от холивудския елит, преди да назове имената на други знаменитости, които са били жертви на развлекателната индустрия за отказ от сделката си с дявола.


Байдън се зарича да възстанови „строгите мандати за носене на маски“ тази зима

Biden vows to reinstate mask mandates

Администрацията на Байдън обеща да възстанови строгите мандати за носене на маски тази зима, след като Демократическата партия открадна контрола над Сената.


FTX Crypto Exchange беше в тайно споразумение с WEF, за да пере пари за демократите

Внезапният колапс на крипто-борсата FTX разкри, че тя не е нищо повече от фонд за тъмни пари за кандидати на демократите в тайно споразумение със Световния икономически форум на Клаус Шваб и украинското правителство.


Основателят на FTX изпра 40 милиона долара откраднати средства на демократи по време на междинните избори

FTX founder laundered tens of millions of stolen funds to Democrats during midterm elections

Основателят на FTX Сам Банкман-Фрид тайно е насочил над 40 милиона долара откраднати средства към Демократическата партия по време на тазгодишните междинни избори, според доклади.


FTX е изправен пред наказателно разследване от властите на Бахамите, но Мъск се противопоставя, че няма да има „разследване“ на „основния донор на демократите“ SBF

На фона на нарастващите спекулации за местонахождението му, Bloomberg съобщава, че Сам Банкман-Фрид е бил интервюиран от бахамската полиция и регулаторите в събота, въпреки че Bloomberg побърза да добави, че на Бахамските острови разследванията на правоприлагащите органи не означават непременно, че някой ще бъде арестуван или обвинен с престъпление.

Източник, запознат с въпроса, каза на Cointelegraph, че тримата бивши ръководители на FTX, както и главният изпълнителен директор на Alameda Research Каролайн Елисън, търсят начини да избягат в Дубай.

„В момента трима от тях, Сам, Гари и Нишад, са под наблюдение на Бахамските острови, което означава, че ще им бъде трудно да напуснат“, каза източникът на CT, пожелал да остане анонимен. Източникът също така разкри, че Елисън в момента е в Хонконг, добавяйки, че това означава, че „тя може да успее да стигне до Дубай“. Въпреки това член на общността coinbureau цитира своя източник в правителството на САЩ, за да потвърди, че членове на FTX, които се опитват да стигнат до Дубай, ще бъдат задържани на летището и изпратени направо обратно в Съединените щати.

В събота WSJ съобщи, че е имало видеоконференция, в която ръководителят на Alameda Research, Каролайн Елисън, призна, че тя, Банкман-Фрид и двама други ръководители на FTX, Нишад Сингх и Гари Уанг, са били наясно с решението да се изпратят клиентски средства на Alameda, на практика превръщайки делото на прокуратурата в бетон.

Но може би не: в последния си удар срещу корумпираната американска система, Илон Мъск – ​​който сега е по-голяма персона нон-грата за левицата на САЩ дори от Доналд Тръмп – туитна, че Сам Банкман Фрид е основен донор на демократите, „така че няма да има разследване .“

https://bgprevedi.com/alt-news-13-11-2022-28117-2/

Предишна статия

По света и у нас на 14 ноември 2022 година

Следваща статия

Мы с тобой одной крови – человек и тигр

Други интересни