Методите за водене на психологическа война е една от най-строго пазените тайни на света

Автор: Няма коментари Сподели:

Виолета Баева
“Методите за водене на психологическа война е една от най-строго пазените тайни на света. Те не са нова наука. В секретната библиотека на “Опус Дей” във Ватикана се съхраняват около 300 оригинални стари книги, написани от Георги Сурсувул. В тях той описва цялата истинска история на България още от преди 35 000 години, а тя напълно се различава от днешната официална информация и манипулативните писания на много пристрастни и злонамерени уж изследователи. Една от тези книги е на тема “водене на психологическа война” и ако човек има късмета да я прочете, ще разбере, че тези методи са създадени от българските колобри (колоброи). Били са прилагани на практика още от дълбока древност а днешните разузнавателни агенции са се учили точно от нея, защото тези методи не са променени, а само модернизирани. Някои днес са невъзможни за прилагане, тъй като днешното духовно развитие е на доста по-ниско ниво от тогавашното и тези приоми се приемат като езотерична магия.

Думата “шаман” произлиза от тунгуско-монголско съществително, което означава “този, който знае”, колобрите не са шамани в буквалият смисъл, а еквивалент на днешните учени. Уменията и знанията на колобрите са се използвали във всички сфери на социалния и военния живот на древните българи, който са наричани пеласги, скити, сармати, хуни, кимерийци, алани, саки и т.н., преки наследници на хиперборейците. Колобрите са познавали Вселената, вселенските неотменими закони, цикли и нейните тайни. Те са владеели природните сили и материята. Духът и материята са били под тяхна власт и контрол. Прилагали са своите знания в развитието на обществото, земеделието и животновъдството. В медицината те са били изкусни и са смятани за истински магьосници. Така са влияели на развитието на евроазиатската и световна цивилизация.

Днес може да звучи невероятно и невъзможно, но българските колобри са правили мозъчни операции и съдови трансплантации. Чрез тайни ритуали и наричания, както и билкови отвари са карали на мястото на извадени зъби да поникнат нови. В древността битките са се водели с хладно оръжие, което неминуемо е довеждало до стотици ранени воини с отсечени крайници. Но странното е, че при скелетите на български и скитски воини, откривани от археолозите, всички ръце и крака са си на мястото.

Георги Сурсувул пише как колобрите са принуждавали отсечена ръка или крак да поникне отново. Най-важното било раната да се държи влажна и прясна. След това към отсечения крайник се завързвал кожен мях, пълен с тайна течност, която се сменя на шест месеца. След три години пониква нова ръка или крак. За всичко това били смятани за чародеи с мистични магични сили.

Колобрите вземали дейно участие и в битките. Именно с методите на психологическа война. Освен манипулация, пропаганда, разузнаване и хипноза, те използвали редица езотерични умения, приемани днес като черна магия. Георги Сурсувул твърди, че българските колобри можели да призовават духовете на мъртвите предци и ги включвали в битките. Чрез тайни ритуали те инфилтрирали в българските воини същности на мистични същества и животни хищници (дракон, грифон, барс, вълк, мечка, лъв, тигър) и им придавали свръхестествена сила. Освещавали оръжието им да бъде здраво и победоносно. Заразявали водата и храната на враговете с токсични и халюциногенни растения, като мораво рогче, аяхуаска, кикеон, синя водна лилия, корен от мандрагора и други подобни, които докарват противниковите войници до състояние на транс, а след това ги манипулирали. Чрез звуци от барабани и рогове колобрите предизвиквали магични вибрации, чрез които влияели на един ензим в човешкия мозък, които днешните учени откриха съвсем наскоро. Повишаването на диметилтриптамина довежда хората до спонтанно и нежелателно състояние на транс. Това предизвиква процес на кристализация, затрудняващ функционирането на хипофизната жлеза. По този начин колобрите манипулирали вражеските войници до различни ефекти. Те чувствали такава силна болка, сякаш телата им се разкъсвали на части, докарвали до състояние на безсъние, умора, безумие, паника, страх, халюцинации, мускулно обездвижване, обезводняване. Имало случаи дори, когато те се самоубивали, самоизбивали или нападали своите началници.

Атила масово е използвал магичните умения на своите шамани срещу римските легиони. Много български владетели и военачалници също са били колобри. Днес някои умения и знания са изчезнали, но методите на психологическата война яростно се използват от политиците, военните и разузнавателните служби.

Ако днес хората независимо къде живеят и как се наричат ви изглеждат като изпаднали в безумен транс, а убийствата и самоубийствата надвишават нормалните граници, това означава, че “някой знаещ и вещ” отвън прилага манипулативно зомбиране върху хората с по-лабилна психика и с по-нисък коефициент на интелигентност.
Зад всичко това стои древното знание на хипербореиската цивилизация и наука….”

Виолета Баева

Предишна статия

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОЕКТА “ПОЧИСТВАНЕ НА ОКЕАНА”

Следваща статия

Отец Абсолют за съдбата на човечеството

Други интересни

Вашият коментар