Отец Абсолют за съдбата на човечеството

Автор: Няма коментари Сподели:

Отец Абсолют: Силните на този свят

13.04.2024, канализирано

dve-realnosti-razrushennaya-ekonomika

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да започна нова тема, която също засяга две реалности, съществуващи в момента на Земята, но сега ще ги разгледаме от малко по-различен ъгъл.

И тук ще говорим за връзката между представителите на двете реалности с онези, които обикновено се наричат ​​„силните на този свят“.

Но първо, нека да разгледаме самото понятие: кога е възникнало и какво означава.

За първи път се появява преди много хиляди години и този израз означава предимно свещеници със свещени знания и изключителни способности в много области от живота на хората.

Но постепенно, както често се случваше на Земята, първоначалният смисъл на този израз беше изкривен и настъпи подмяна на понятията.

В резултат на това само хората с власт и пари започват да се наричат ​​„силните на този свят“.

Затова сега, когато чуете този израз, от подсъзнанието ви изплува картина на могъщ, горд и много богат човек.

И огромното мнозинство от тези на Земята сега са Дракорептили и Рептили.

Но всъщност тези, които са в очите на обществеността, въпреки цялото си несметно богатство и власт, не са най-„силните“ и влиятелни, тъй като те също са контролирани и са под прякото управление на тайното световно правителство, или, както нарича се още дълбинната държава.

Това е тази невидима, но много мощна структура, състояща се от дракорептилци от най-висшата каста, които всъщност са „силните на този свят“.

И те, за разлика от свещениците на древните цивилизации, имат съвсем различна „сила“ – не Божествена, а Сатанинска.

Както можете да видите, през последните хилядолетия всичко, което първоначално е било чисто, светло и истинско, е било трансформирано от Дракорептилите, които завзеха властта на вашата планета, в измамно, тъмно и жалко.

И така, ако жреците използваха своята сила и Божествено знание в полза на жителите на Земята, то дракорептилците, които вече притежаваха друга сила – сатанинската, я използваха, за да поробват хората и да манипулират съзнанието им, като постепенно привикват хората към идеята, че те имат право на това, тъй като те са „силните“ на този свят“.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 8 април 2024 г.

https://bgprevedi.com/the-now-powerful-of-the-world-42361-2/

Принципи на изграждане на пирамидата на властта

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще ви поговорим по-подробно за пирамидата на властта, създадена на вашата планета от Дракорептилите: какво стои в основата й и на какви принципи е изградена.

Нейните главни йерарси се намират на финия план на Земята и контролират колективното съзнание на Дракорептилите, с което са свързани онези от тях, които сега са въплътени в човешки тела.

Те включват както членове на тайното световно правителство, които остават зад кулисите, така и техни представители във властта.

Освен това в този случай думата „власт“ означава не само официални представители на властта – като държавни глави и членове на правителството, но и много техни невидими представители, чието влияние върху живота и умовете на хората е не по-малко значително.

Сред тях са финансови магнати, ръководители на различни корпорации, собственици на официални медии и филмови индустрии, както и организатори на неправителствени международни фондации и организации.

Въпреки многообразието на техните типове, структури и форми, всички те преследват една и съща задача: да подчинят съзнанието на хората и да създадат за тях определен начин на живот, който да отговаря на целите и програмите на тайното световно правителство.

Това са същите модели и стереотипи, които бавно, но сигурно бяха въведени в човешкото общество и според които днес живеят огромното мнозинство от жителите на Земята.

Изпълнителите на тези програми са представители на вече видимата част от йерархичната пирамида на властта, които са неразривно свързани със своите господари, като правило, чрез масонските ложи.

Те са най-надеждната гаранция, че няма да се отклонят от правилния път, тъй като, преминали през тайни ритуали, стават истински роби на своите покровители.

Роби – защото за всяко независимо действие те биха могли да бъдат изправени пред смърт.

Именно това обяснява еднаквите, копирани думи и действия на много държавни глави, които напоследък можете да видите навсякъде.

И все пак за обикновените хора те изглеждат като важни и влиятелни държавници – арбитри на човешките съдби.

Следваща в йерархичната структура е категорията изпълнители, чието послушание се купува с пари и различни видове привилегии, които са особено ценени от егоистични и суетни хора.

По този начин пирамидата на властта на Земята е изградена по следния принцип: колкото по-високо е йерархичното ниво на властта, толкова по-силна е „куката“ за принадлежащите към нея представители и толкова по-малък е шансът те да напуснат играта.

Но тези, които стоят на най-ниското стъпало, все пак имат възможност да излязат от порочния кръг.

Въпреки че това изисква значителна смелост, тъй като дори тези второстепенни представители на властта най-често са обвързани с взаимна отговорност.

Защо ви разказвам за това толкова подробно?

На първо място, за да разберете с кого си имате работа и какви са вашите възможности да взаимодействате с различни категории властови структури.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 9 април 2024 г.

https://bgprevedi.com/principles-of-construction-of-the-pyramid-of-power-42360-2/

 

Воини на Светлината

15.04.2024, канализирано

dve-realnosti-razrushennaya-ekonomika

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Сега, след като знаете какви са йерархичните нива на властовата пирамида, както беше обсъдено в предишното ми послание, можем да преминем към разговора за взаимодействието на хората с техните представители.

Разбира се, взаимодействието с всяко от тези нива ще бъде различно.

Ще започнем от върха на тази пирамида, където на финия план живеят главните арбитри на човешките съдби – Дракорептилиите от най-висшата каста.

Само онези чисти и древни души са способни да взаимодействат с тези същества, чието ниво на вибрации им позволява да навлязат във финия план, без да навредят на физическото и психическото си здраве.

Вероятно много от вас вече са се убедили, че астралният свят е пълен с опасности за неподготвения човек.

И тъй като той е многостепенен, само тези, чиито вибрации резонират с него, могат да бъдат привлечени към всяко от тези нива.

Хората с много ниски вибрации – не по-високи от втората чакра – са в състояние да взаимодействат само със същности от долния астрален план.

Тези, които имат малко по-високи вибрации – на втора или трета чакра – със средния астрал, което се случва с огромното мнозинство от жителите на Земята, които живеят чисто от материални нужди и интереси.

Хората, вибриращи в четвърта и пета чакра, вече могат да „достигнат“ до същностите от висшия астрал, които, въпреки че знаят доста от това, което се случва сега на Земята, все още не са в състояние да видят голямата картина и да дадат правилна оценка на текущите събития.

Що се отнася до тези редки човешки души, чиито вибрации вече са достигнали стабилното ниво на шеста и седма чакра, те са способни да взаимодействат със същества от Светлина, които са Ангели, Архангели, Възнесени Учители, вашите Галактически братя и сестри.

И колкото и странно да ви звучи, именно тези души имат възможност да взаимодействат с Дракорептилиите, разположени на финия план.

И ето защо.

Работата е там, че тяхната Светлина е толкова силна, че е в състояние да разтвори Мрака, който царува там, така че Дракорептилиите не представляват сериозна опасност за тях.

Особено ако имате предвид, че такива Души никога не работят сами, а винаги призовават на помощ своите Небесни помощници.

И такава мощна комбинирана вълна от Светлина, състояща се от енергии с най-високи вибрации, е наистина смъртоносна за тези тъмни създания.

В този случай Светлината побеждава Тъмнината не метафорично, а физически, въпреки че това се случва на финия план.

Ето защо фразата „Войни на Светлината“ е толкова здраво вкоренена във вашия речник.

На финия план сега наистина се водят битки между Светлите и Тъмните сили.

Светлите сили включват всички високовибрационни същества, живеещи на финия план на Земята, и човешките души, които са достигнали ниво на вибрация, възможно най-близко до тях.

Такива души закотвят високовибрационни енергии към Земята, като по този начин унищожават влиянието на Дракорептилиите върху техните „съучастници“, въплътени в човешки тела.

Както можете да видите, колкото по-високи са вибрациите на човек, толкова по-голям е обхватът на неговото взаимодействие с голямо разнообразие от същества – от тези, които принадлежат към Силите на Мрака, до представители на Светлите Сили, живеещи в много високи измерения.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 10 април 2024 г.

https://bgprevedi.com/light-warriors-42382-2/

Предишна статия

Методите за водене на психологическа война е една от най-строго пазените тайни на света

Следваща статия

Когато Душата е в сградата: Събеседване на Ирина Кирилова с проф. Тодор Бараков

Други интересни

Вашият коментар