Светът днес!

Автор: Няма коментари Сподели:

Neli Ivanova, Facebook


Шуманов резонанс


Квантова физика

Ogi Kostadinova, по предложение на Joya

„Ако квантовата физика не ви е разтърсила из основи, значи нищо не сте разбрали от нея. Всичко, което наричаме реално, е изградено от неща, които в никакъв случай не могат да се нарекат реални.“
~ Нийлс Бор

„Квантовата физика ни казва, че обкръжаващият ни свят не е нещо твърдо и неизменчиво, както ни се струва.

Обратното – то е нещо непрестанно променящо се, построено на нашите индивидуални и колективни мисли.

Това, което смятаме за истина, на практика е илюзия, почти нещо като цирков трик.

От какво са направени телата ни? От тъкани и органи. А от какво се състоят тъканите и органите? От клетки.

От какво са направени клетките? От молекули. От какво молекулите? От атоми. От какво са атомите? От субатомни частици. Какъв е съставът на субатомните частици? От ЕНЕРГИЯ!

ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ЧИСТА ЕНЕРГИЯ – СВЕТЛИНА в най-красивото и разумно въплъщение. Енергията под повърхността постоянно се променя, но под контрола на могъщия ни интелект.

Всеки от нас е едно Звездно Могъщо човешко Същество.

Ако можехме да се видим под мощен електронен микроскоп и да проведем експерименти над себе си щяхме да се убедим в това, че сме съставени от постоянно променяща се сгъстена енергия във вид на електрони, неутрони, фотони и т.н.

Никой обект не съществува самостоятелно от този, който го наблюдава! Така че нашите наблюдения, нашето внимание към нещо, нашето намерение буквално създава конкретния обект.

Нашият свят се състои от Дух, разум и тяло. Всеки от тези три елемента изпълнява функция, която е уникална и недостъпна за останалите. Това, което виждат очите ни и усеща тялото ни, това е физическият свят, който ще наричаме тяло. Тялото – това е ефект, създаден по някаква причина. Конкретната причина – това е мисълта. Тялото не може да създава. То може само да усеща и да бъде сетивно – това е неговата уникална функция.

Мисълта не може да усеща. Тя може само да мисли, да създава и да обяснява. Тя се нуждае от свят на относителността (физическият свят, тяло), за да усеща себе си.

Тялото няма властта да създава, макар и да се внушава такава илюзия. Точно тази илюзия става причина за много разочарования. Тялото – това е просто резултат и не е в негова власт да стане причина или да създаде нещо.

Енергията в Природата никога не се губи, тя само преминава от един вид в друг оставяйки информационен отпечатък с ниска ентропия върху заобикалящата среда – ентропията е дял от физиката и философията изучаващи хаоса и безпорядъка.

Основавайки се на този първичен физичен закон, излиза че същността ни е информационна единица, стремяща се да запази съдържанието си за максимално дълго време, като част от нея се предава в околната среда и материя.“


7 неща, които влияят на вибрационната ви честота от гледна точка на квантовата физика

Silviya Asprof, по предложение на Joya

Вибрацията в квантовата физика означава, че всичко е енергия. Ние сме вибриращи същества на определени честоти. Всяка вибрация се равнява на усещане, а във „вибрационния“ свят има само два вида вибрации – положителни и отрицателни. Всяко чувство ви кара да излъчвате вибрация, която може да бъде положителна или отрицателна

1-ви – Мисли
Всяка мисъл излъчва честота към Вселената и тази честота се връща към източника, така че в случай че имате негативни мисли, обезсърчение, тъга, гняв, страх, всичко това се връща към вас. Ето защо е толкова важно да се погрижите за качеството на мислите си и да се научите да култивирате повече положителни мисли.

2-ро – Компаниите
Хората около вас оказват пряко въздействие върху вибрационната ви честота. Ако се обграждате с щастливи, позитивни и решителни хора, вие също ще влезете в тази вибрация. Сега, ако се заобикаляте с оплаквачи, медици и песимисти, бъдете внимателни! Наистина те могат да намалят вашата честота и по този начин да ви попречат да използвате закона за привличането във ваша полза.

3-то – Музиката
Музиката е много мощна. Ако слушате само музика, в която се говори за смърт, предателство, тъга, изоставяне, всичко това ще попречи на вибрациите ви. Обърнете внимание на текстовете на музиката, която слушате, тя може да понижава вибрационната ви честота. И не забравяйте: вие привличате в живота си точно това, което вибрирате.

4-ти – Нещата, които гледате
Когато гледате предавания, които се занимават с нещастие, смърт, предателство и т.н., мозъкът ви приема това като реалност и освобождава цяла химия в тялото ви, която влияе на вибрационната ви честота. Гледайте неща, които ви носят полза и ви помагат да вибрирате на по-висока честота.

5-ти – Настроение
Независимо дали сте у дома или на работа, ако прекарвате много време в неорганизирана и мръсна среда, това също ще се отрази на вибрационната ви честота. Подобрете заобикалящата ви среда, организирайте и почистете обкръжението си. Покажете на Вселената, че сте способни да получите много повече. Погрижете се за това, което вече имате!

6-ти – Словото
Ако се преструвате или говорите лошо за нещата и хората, това се отразява на вибрационната ви честота. За да поддържате честотата си висока, е важно да премахнете навика да се оплаквате и да говорите лошо за другите. Така че избягвайте драмите и виктимизирането. Поемете отговорност за изборите в живота си!

7-мо – Благодарността
Благодарността има положителен ефект върху вибрационната ви честота. Това е навик, който трябва да включите в живота си сега. Започнете да благодарите за всичко, за хубавите неща и за това, което смятате за лошо, благодарете за всички преживявания, които сте преживели. Благодарността отваря вратата за положителни събития в живота ви.


Честит ден на сърцето! ❤️

Venera Miloska, по предложение на Борислава Данаилова

Kapдиoлoгът д-р Шон Ву и д-р Уткан Демирчи, акустичен биoинжeнep, използват акустика, за да наслагват различни звуци върху сърдечните клетки.

На снимката се виждат геометрични модели, създадени след взаимодействието на специфичните звуци с клетките на сърцето.

Ако се вгледате внимателно ще откриете, че доста от тях приличат на българските шевици. Десетки поколения жени са създавали шевици без да знаят, че това е напева на сърцето им.

В шевиците са кодирани висшите кодове на сърцата ни, знаейки или не знаейки за това съзнателно. Затова силата и въздействието им са толкова могъщи.


Магарев продава „по терлици“ военни имоти за 20 млн. лв.

Obektivno


Българската действителност

Ето Общия бизнес на Къро, Таки и Борисов

Схемите на Красимир Каменов Къро

Ето Какво намериха в шкафчето на Къро

Вдън земя! Жената, простреляна с Алексей Петров, изчезна мистериозно!

Секретен доклад: Алексей Петров е превърнал ДАНС в мутренска полиция

Борисов признава кой го е поръчал

Брендо: Борисов ме криеше!

Най-голямата тайна на Бойко Борисов


Учителя: “Търпението е първото стъпало, на което се стъпва, за да се дойде до Любовта”

Trakia World


Молитва-Благословия на УЧИТЕЛИТЕ

Trakia World


Полковник Дъглас Магрегър: Руснаците оказват натиск за превземането на Одеса

Douglas Macgregor Straight Calls


Гейтц изтегля носорозите!!!

Dr. Steve Turley


Хелоуин: Обществото никога не е чувало тази страна на историята

End Times Productions


Какво НЕ ви казват за скритото изгонване на Пелоси

The Next News Network


Клаус Шваб си представя бъдеще без частна собственост на колите

Rebel News


Джо Байдън прикри своя брат Франк, след като Франк беше замесен във фатална катастрофа с бягство

BREITBART

През юли 1999 г. Франк Байдън позволи на млад приятел на име Джейсън Търтън да закара неговия Ягуар на концерт в таверна в Кардиф, Калифорния. Шофьорската книжка на Франк във Флорида беше отнета, така че той караше бързо по време на пътуването, като сам контролираше смяната на ръчката, докато даваше инструкции на Търтън.

В един момент накараха Ягуара да се стрелне с над 70 мили в час в зона от 35 мили в час, когато се блъснаха в пешеходец, пресичащ улицата. Те продължиха, оставяйки жертвата да умре на място. Двама свидетели, които са били на задната седалка по време на катастрофата, твърдят, че Франк Байдън е казал на Търтън да „продължи да шофира“ след фаталния сблъсък. Жертвата, Майкъл Албано, беше самотен баща, чиято смърт остави две малки дъщери.

Търтън в крайна сметка се призна за виновен по обвиненията за „умишлено престъпление, удар и бягство“, докато Франк беше заведен с дело за неправомерна смърт през август 2000 г. от настойниците на дъщерите на Албано. Франк никога не се появи в сградата на съда за никакви изслушвания и отказа да отговори на „всякаква правна кореспонденция от съда, включително окончателно съдебно решение от септември 2002 г., че Франк дължи на всяко от момичетата по 275 000 долара за ролята си в трагедията,” съобщава Петер Швайцер в книгата си Профили в корупцията.


Доналд Тръмп подкрепя Джим Джордан за председател на Камарата на представителите

Breitbart


След като го нарече „прахосване на пари“, Байдън сега строи мили от гранична стена

[https://thepeoplesvoice.tv/after-calling-it-waste-of-moneybiden-is-now-building-miles-of-border-wall/]


Хърватски служител призова СМИ да бъдат определени като „терористични организации“ поради „фалшивите новини и омразата, които разпространяват“

[https://thepeoplesvoice.tv/croatian-leader-calls-for-mainstream-media-outlets-to-be-declared-terrorist-organizations/]


Джо Байдън заснет от камера да бие жестоко кучето си

[https://thepeoplesvoice.tv/joe-biden-caught-on-camera-violently-beating-up-his-dog/]


Путин предупреждава „глобалисткия терорист“ Клаус Шваб, че дните му са преброени

thepeoplesvoice

Основателят на Световния икономически форум (WEF) Клаус Шваб е „глобалистки терорист“, който „държи човечеството за откуп“, според руския президент Владимир Путин, който предупреди елита, че техният нов световен ред се е провалил и техните „дни са преброени“.

Руският президент Владимир Путин изнесе реч на 5 октомври на пленарното заседание на 20-то заседание на Международния дискусионен клуб „Валдай“ в Сочи и подчерта тектоничните и необратими промени, които се случват в глобалния ред.

Според Путин глобалистите, включително Шваб и близките му съветници, са „легитимни военни цели“, тъй като те активно се опитват да завземат незаконно властта чрез глобалистки държавен преврат.

Преди 16 години, на Мюнхенската конференция за сигурност през 2007 г., Путин каза на западните лидери, че естественият тип международна система е многополярността, ясно показвайки, че Русия ще се противопостави на създаването на Нов световен ред, основан на международния либерален ред, основан на правила, агресивно прокарван от глобалисткия елит и техните либерални политици в западните демокрации.

БГпреведи: Клоунът играе играта си, говори едно, а върши противното…


Майоркас (пръдна и) яростно се отдръпна, след като заяви „остра и незабавна нужда“ от гранична стена в Тексас

[https://www.zerohedge.com/political/too-freaking-late-mayorkas-finally-admits-acute-immediate-need-build-border-wall-texas]


Религиозни лидери като архиепископ Вигано се съмняват дали Франциск е папа

[joehoft]

Ние трябва да „приемем сериозно, много сериозно възможността Берголио да възнамерява да получи изборите чрез измама… за да направи точно обратното на това, за което Исус Христос е дал мандат на Свети Петър и неговите наследници да направят“.

Архиепископ Карло Мария Вигано публикува следното изявление относно продължаващия теологичен дебат относно статута на папа Франциск и папството. В много отношения това е най-острата му критика досега. Негово Превъзходителство твърди, че като се има предвид опустошението, причинено от „Хорхе Марио Берголио“ [папа Франциск] на универсалната църква — което произтича от прегръдката му на „рака“ на Втория Ватикан — и предвид ролята, която мафията Сен Гален изигра в конклава през 2013 г., папа Франциск няма и никога не е имал намерение да служи като глава на католическата църква. По-скоро той криеше намеренията си от избирателите с крайната цел да използва авторитета на папството, за да подкопае Църквата и да я превърне в „слугиня“ на Новия световен ред. „Вместо това вярвам, че неговото приемане на папството е невалидно, защото той смята папството за нещо различно от това, което е“, отбелязва Вигано. Той продължава: „Бих искал да приемем сериозно … възможността Берголио да е възнамерявал да получи изборите чрез измама и че е възнамерявал да злоупотреби с авторитета на Римския понтифекс, за да направи точно обратното на това, за което Исус Христос е дал мандат на Свети Петър.

Архиепископът също така заявява, че не е съгласен с мнението на епископ Атанасий Шнайдер, че „всеобщото приемане“ на Франциск като папа го прави папа. Негово превъзходителство посочва историческия пример на Климент VII през 14 век, за да подкрепи своя аргумент. Въпреки че признава, че настоящата ситуация е „непоправима от човешка гледна точка“, неговата цел при публикуването на писмото е „да стигне до корена на въпроса“ и да намери обща отправна точка, която може да доведе до „лечение [на] смущаващото, скандално присъствие на папа, който се представя с показна арогантност като inimicus Ecclesiæ и който действа и говори като такъв.”

https://bgprevedi.com/curious-day-06-10-2023-36431-2/

Предишна статия

Необычные торты

Следваща статия

Ние сме войници – Детски песнички на български

Други интересни