… ВСЕКИ БЪЛГАРИН ЗАСЛУЖАВА ДОСТОЕН ЖИВОТ!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Дарявам 1,5 декара от дворното си място в село Константиново, Варна, за построяване на хоспис. Селото е само на 15 километра от гр. Варна, парцелът е в регулация, на два пътя, електрифициран и водоснабден. Районът е много тих, с изключително чист въздух, приятна панорама и отстоящ само на около 600 метра от красива дъбова гора.

В зависимост от инвеститора правя следната уговорка:

При инвеститор – организация с идеална цел или държавата, ( последното би изненадало всички ни ) с цел избягване на неправомерното отклоняване на средствата по финансирането и самото строителство, имам условие лично (и безвъзмездно) да отговарям и следя разходването на финансите по проекта. Гарантирам с името си, както, сигурен съм, и всички които ме познават, ще гарантират честността ми. Имам и нужната компетентност – професионален счетоводител съм с над 20 години трудов стаж и вещо лице към Варненски Окръжен Съд – лицензиран оценител на недвижими имоти и експерт съдебно-счетоводни експертизи.

При проявен интерес от частен инвеститор, условието ми е минимум две стаи да бъдат предоставени за социално слаби възрастни българи, за които обгрижването до края на дните им да бъде безплатно и безвъзмездно.

Нямам нужните средства да построя хосписа сам, за това очаквам подкрепата Ви да помогнете това съобщение да стигне до повече хора. На политиците не им пука, но държавата сме аз и вие, а не те, и вярвам, че всеки българин, дори най-бедния, заслужава достойна старост и достоен живот! Моля, подкрепете ме!

марин урумов                                                   Марин Урумов

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006086383377                                                            http://afera.bg

Предишна статия

Снеговалежите в Западна България ще се усилят

Следваща статия

РЕЧТА, КОЯТО ТУСК НЕ ПРОИЗНЕСЕ… ЦЕЛУВАЧИ!

Други интересни