Какво се случва по света днес?

Автор: Няма коментари Сподели:

Хазарската мафия отчаяно се опитва да съблазни министър-председателя на Бхарат, Нарендра Моди, като обещава Камала Харис, етническа индийка като президентка на САЩ, да върви заедно с етническия индийски министър-председател на Обединеното кралство Риши Сунак.

С други думи, двете водещи англо-страни ще бъдат оглавявани от членове на малкото индианско малцинство в техните страни. Проблемът е, че Моди не е заблуден. Той знае, че ХM винаги казва на хората това, което искат да чуят, преди да им забие нож в гърба. Той също така си спомня, че същите тези хора му забраняваха да посещава САЩ.

Фактът, че Моди нарича Индия с местното име Бхарат вместо „Индия“, предпочитано от гръцките и арабските завоеватели, е знак за решимостта на страната да остане независима.

[Figura] (Президентът на Барат)

ХM също се опита, но не успя да съблазни Африка. Миналата седмица генералният секретар на ООН Антонио Гутериш, председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и специалният пратеник на Съединените щати за климата Джон Кери се опитаха да организират „африканска среща на върха за климата“ в Кения. Проблемът е, че по-малко от една трета от африканските лидери си правят труда да се появят. Добре е да се обзаложим, че тези, които го направиха, си припомниха скелетите в гардеробите си и милиардите долари в швейцарските си банкови сметки.

[afdb] (Африканска среща на върха за климата: световните лидери поставят Африка в центъра на борбата срещу изменението на климата)

Африканците преживяха стотици години на геноцид и кражби на ресурси и сега се борят за истинска независимост. Ето защо транснационалните компании на ХМ биват изгонвани от Африка.

Сега изглежда, че следващата е Южна Америка. Колумбия току-що нареди на гигантска мина Glencore (Гленкор) да спре дейността си.

[swissinfo] (Колумбия слага спирачки на гигантската мина Glencore, докато водата пресъхва)

Тези неуспешни опити да бъдат съблазнени най-популярните региони в света да се присъединят към ХM в „борбата срещу Китай и Русия“ се състояха на поредица от международни срещи, включително на срещата на G20 и на срещата на BRICS 11. Всички тези срещи са прелюдии за някакъв вид сблъсък, който се очаква на Общото събрание на ООН на 18-19 септември.

Това, което тези срещи показаха, е, че контролираните от ХМ марионетни държави от Г-7 сега са международно изолирани. Сега те контролират само 9% от световното население и 29% от БВП. Не само това, те са дълбоко задлъжнели и губят способността си да крадат ресурси от останалия свят.

Като пример, BRICS 11 сега разполагат с петролни резерви на стойност 736 милиарда долара или повече от три пъти повече от 205 милиарда, които G7 притежава. Загубата на способността да се краде петрол ще бъде финансово фатална за ХM.

[Figura] (BRICS 11)

В знак какво може да означава това за щатския долар, Иранската държавна радиотелевизионна компания показа банкнота от 100 BRICS (100 брикса), която беше показана на срещата, на която Иран се присъедини към BRICS.

[Figura] (100 бриксодолара)

След това съобщение ирански източници казват, че всички щатски долари са премахнати от туристическите услуги за обмен на валута.

С други думи, самопричинената атака от 11 септември, която се случи преди 22 години днес като извинение за глобално заграбване на петрол, се провали грандиозно.

Другото нещо, което се провали грандиозно, е войната в Украйна. Руска реклама, даваща последен шанс на украинските войници да се предадат, показва как върви тази война.

[Video] (Руска реклама за укаринските войници да се предават)

На последната среща на Г-20 марионетните държави на ХM бяха принудени да се откажат от всякакви изявления, осъждащи Русия за тази война. Крайният резултат е, че страните от Г-20 се съгласиха, че „днешната ера не трябва да бъде военна“.

Опитите

„да се украинизира всеки и всичко… са все по-уморителни за страните, които искат да се занимават с конкретни дела, вместо да подкрепят пропагандата в полза на режима в Киев“, казва руският външен министър Сергей Лавров.

Страните по света искат да говорят за „устойчиво развитие… решаване на проблеми в областта на хранителната и енергийната сигурност, подобряване на готовността за извънредни ситуации, приемане на цифровата икономика и много други“, добавя той.

[tass] (Лавров казва, че Западът се е опитва да подкопае конструктивната работа на срещата на върха в Източна Азия)

Източници на Мосад казват, че „кукловодите на ХM са приключили с аватара Зеленски; той е хвърлен под автобуса. Сега Зеленски е принуден да проведе президентски и парламентарни избори, които почти сигурно ще свалят неговия режим от власт.

[Video] (Продукцията „наркотици-власт-хаос“ е спряна)

Големият въпрос сега е дали водещата терористична организация в света, КОРПОРАЦИЯ СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, най-накрая ще фалира след края на фискалната година на 30 септември.

В последен признак че финансовата система на САЩ се срива, имаше 45% спад в покупките на жилища в САЩ, по-голям спад, отколкото по време на шока на Лейман от 2008 г. Подобни сътресения удрят компаниите за кредитни карти, малкия бизнес, заемите за автомобили и т.н. тъй като цялата икономика е в свободно падане.

[Figura] (Недвижима собственост)

Ако КОРПОРАЦИЯТА САЩ се разпадне, всички ще разберем до средата на октомври. С неиния крах ще дойде краят на Световната банка, МВФ, БМР, СЗО, Съвета за сигурност на ООН и др.

Както беше споменато в предишни бюлетини, планът за използване на системата за спешно излъчване на 4 октомври за излъчване на съобщение до всички телевизори, радиостанции и преносими устройства в САЩ е знак, че тогава е вероятно (да се случи) някакво събитие от тип „черен лебед“. Въпросът е дали белите шапки или ХМ контролират всяка обявена извънредна ситуация?

Има много признаци, че зад кулисите се води жестока битка точно за това. Като част от нея шефът на MI6 казва, че хора като Джеймс Бонд 007 са

изпратени за да се справят с трима слуги на ХM от високо ниво. От съображения за оперативна сигурност не ни е позволено да публикуваме имената им.

ХM от своя страна също отчаяно се опитва да убие независими журналисти, непокорни политици и т.н. Една видна жертва може да бъде журналистът Джим Стоун, който публикува следното, преди сайтът му да спре да се обновява:

„Очевидно съм в голяма беда… Така че ще публикувам моята „скапана страница“, както обмислях да направя; с ВСИЧКИ НАС е свършено, ако „те“ направят глупостите, които току-що направиха, няма да бъда само аз.“ Наскоро на страницата му отново се появиха публикации, но съдейки по съдържанието, изглежда като типична кражба на самоличност от ХМ. Дано греша.

Друг пример е затварянето на свързания с Мосад сайт DEBKA, след като неговият основател и главен редактор Гиора Шамис „почина“.

[https://www.debka.com/]

Авторът също беше предупреден от различни източници да бъде допълнително внимателен, тъй като атаките срещу основани на истината журналисти се засилват.

Това е част от кампания за замяна на активистите на истината с пробутвачи на „надежди говежди“.

Един пример, който проверихме, е Майкъл Бакстър от Real Raw News (Истински сурови новини). Той винаги пише за генералния съдия в Гуантанамо, който обесваше хора като Хилари Клинтън и Нанси Пелоси. Като цяло докладите му за добро настроение казват: „Добрите момчета печелят, така че, отпуснете се и се върнете към пиенето на бира и гледането на порно.“

След неуспешни опити да се свържем с него, ние се обадихме на служителя по връзки с обществеността на JAG (генералния съдия в Гуантанамо) в окръг Колумбия, за да попитаме за Бакстър. Насочиха ни към сайта checkyourfact.com. CYF е дъщерно дружество с печалба, изцяло притежавано от The Daily Caller, Inc. Това се финансира от META. Знаем кой е това… Марк Зукърбърг Рокфелер и др.

Заешката дупка е дълбока.

Всичко това означава, че времето от сега до средата на октомври ще бъде особено опасно.

В допълнение към убийствата, ХM, като жестоки притиснати в ъгъла зверове, използват всяко друго оръжие в своя арсенал: метеорологични оръжия, DEW, пропагандни лъжи, подкупи, изнудване и т.н. в отчаян опит да останат на власт и да избегнат съдебни процеси за военни престъпления.

Те също така засилват усилията да отнемат оръжията от хората. Губернаторът Гавин Нюсъм се опитва да прокара поправки в конституцията на САЩ, една от които сериозно ще кастрира втората поправка или правото да се носи оръжие.

[jbs] (СПРЕТЕ РЕЗОЛЮЦИЯТА НА ФЕДЕРАЛНАТА КОНСТИТУЦИОННА КОНВЕНЦИЯ НА КАЛИФОРНИЯ SJR 7)

Губернаторът на Ню Мексико Мишел Лухан Гришам се опитва да забрани оръжията, като същевременно казва, че конституцията на САЩ „не е абсолютна“. Източник от ЦРУ казва: „Познавам я, тя е напълно контролиран от ХМ и WEF миньон.“

ХМ се опитват да отнемат оръжията, защото техните марионетни лидери Макрон, Трюдо, Байдън и т.н. не могат да се появяват публично, без да бъдат освирквани и атакувани. Те знаят, че е само въпрос на време някой да се опита да ги застреля.

[gbnews] (Еманюел Макрон „освиркван от целия стадион“, когато открива Световната купа по ръгби)

Това е особено вярно сега, когато едно от най-успешните оръжия на ХM досега – биовойната с пандемия и опитът за масови убийства с ваксини – се провали.

СЗО се опитва да започне нова страхова кампания от COVID, но само една от 10 (20 от 194) страни-членки си направи труда да им предостави данни за хоспитализиране от COVID този път. С други думи, момчето, което извика пандемичен вълк, сега бива игнорирано.

[healthpolicy] (СЗО е загрижена за нарастването на хоспитализациите срещу COVID, но няма данни от държавите-членки)

В резултат на това ХM е принудена отново да използва манекени, за да изобрази хора, умиращи от ковид в болници – Повече страхова психоза

[Video] (В болниците се използват манекени против ковид)

… пауза, елате после …

Лъжите им също стават все по-очевидни и нелепи. Например, те току-що обявиха, че Джил Байдън е „положителна за ковид“. Веднага след това те обявиха, че ще бъдат пуснати нови бустерни ваксини срещу ковид.

[msn] (Нови бустерни ваксини срещу ковид ще бъдат одобрени след „само ДВА ДНИ“)

В друг пример, финансираната от Бил Гейтс СЗО сега казва, че масовите ваксинации ще бъдат необходими за справяне с ефектите от „промените на климата“,

Хората най-накрая се съпротивляват по смислени начини. Южна Каролина, например, е последният щат, който каза, че няма да спазва мандатите за ковид.

[Video] (Губернаторът на Южна Каролина – без мандати тук)

Освен това 5-ти окръжен съд постанови, че администрацията на Байдън, ФБР и CDC са нарушили Първата поправка, като са заговорничили с Биг Тек за цензуриране на американците. (45 секунди).

[Video] (Администрацията на Байдън наруши правата от Първата поправка)

За да помогнете, моля, покажете тази снимка на всеки, когото познавате, който е с достатъчно промит мозък, за да започне отново да си слага лицев памперс. По време на робството робите са били принуждавани да носят маски, за да ги маркират символично, че нямат глас и че са собственост и са под контрола на друго лице.

[Figura] (Робите бяха задължени да носят маски)

[Video] (Те няма да го направят отново)

Както стоят нещата, изглежда, че африканците имат повече права по отношение на фармацевтичните компании, отколкото американците. Например Pfizer сега компенсира жертвите на своите тестове за наркотици в Нигерия.

[bbc] (Pfizer: Жертвите на изпитания за наркотици в Нигерия получават обезщетение)

Какво ще кажете за жертвите на неговите тестове за ваксини и лекарства върху стотици милиони хора в G7 и др.?

Ситуацията стигна до точката, в която дори американският президент Доналд „“ Тръмп призовава за тестове за безопасност на ваксините. По-добре късно от колкото никога.

[zerohedge] (FDA отказва да предостави данни за безопасността на ваксината срещу COVID-19 на американски сенатор)

Това не е достатъчно. Както отбелязва активистът за освобождение на евреите д-р Хенри Маков, „актьорът от риалити шоуто“ Тръмп признава, че „не му е било позволено да уволни“ Антъни Фаучи.

[zerohedge] (Тръмп обяснява защо не е уволнил Фаучи)

Тръмп не казва кой „не му е позволил“ да уволни Фаучи. Въпреки това, ако той наистина беше главнокомандващ на американската армия, тогава със сигурност би могъл да изпрати специални сили да екзекутират масовия убиец Фаучи. Докато го правеха, те можеха да преследват и други масови убийци като Бил Гейтс, Тедрос на СЗО и Клаус Шваб от WEF. Тръмп обеща този път да е различно. Ако е сериозен, трябва да го преследва заедно с други масови убийци като него.

[Figura] (photo_2023-09-11_19-52-48)

Ако смятате, че това е прекалено, д-р Дейвид Мартин използва собствените думи на престъпника, за да разкрие медицинския геноцид, за да го видят всички.

[Video] (Д-р Дейвид Мартин разкрива престъпниците използвайки техните собствени думи)

Ако все още не смятате, че Шваб Ротшилд е заплаха, гледайте как нарежда на правителствените лидери да сътрудничат със WEF, или ще се изправят пред загуба на власт и влияние. Шваб се хвали, че под неговата система корпоративните елити ще създават политики за суверенни държави

[planet-today] (Клаус Шваб настоява световните лидери да предоставят на WEF пълен правителствен контрол над нациите)

Опитът за съживяване на пандемията идва, защото страховата кампания на ХM за изменението на климата се провали внезапно и създаде повече проблеми.

[Figura] (Маскирани престъпници)

Това е особено вярно в Мауи. Почти никой не вярва, че пожарите там са естествени. Сега военните се намесиха и започнаха да арестуват (тези, които се връщат по изгорелите си къщи).

[Figura] (Военни в Мауи)

[Figura] (Военни в Мауи 2)

[Figura] (Военни в Мауи 3)

[Figura] (-Те се досетиха че ние започнахме пожарите. -Върнете маските!)

[Video] (Кметът на Мауи изгонва жителите)

Метеорологичната война сега очевидно е насочена към други места. През изминалата седмица катастрофални и на пръв поглед неестествени наводнения удариха Гърция, Турция, Хонконг, Китай и др.

[insiderpaper] (Хонконг беше наводнен от най-обилните валежи от 140 години)

[Video] (Катастрофално наводение в Гърция)

[Video] (Опустошителни внезапни наводнения в Истанбул, Турция)

Това изглежда е част от неуспешна кампания за използване на „климатичните промени“ като нова страховита психоза за тероризиране на хората в подчинение.

Това се проваля, защото учените излизат, за да разкрият как или следват разказа, или биват изтрити. Добър пример може да се намери в статията по-долу от учен, който казва, че е успял да бъде публикуван в Nature само като е криел истината. Това не е начинът, по който науката трябва да работи.

[Figura] (Пропуснах цялата истина, за да публикувам доклада си за изменението на климата)

[Figura] (Наука)

[thefp] (Пропуснах цялата истина, за да публикувам моя доклад за изменението на климата)

Гневна германска реакция срещу протестиращите срещу климата илюстрира как върви тази кампания.

На германците им е писнало от протестиращите срещу климата

Има също доказателства за използване на оръжия за земетресения по целия свят, въпреки че епицентровете правят да изглежда, че това са операции на белите шапки срещу Дълбокоподземните военни бази (DUMB) на ХМ.

Това, който току-що удари Мароко, имаше епицентър в отдалечен район на Високата планина Атлас. Това е близо до Маракеш, който трябва да бъде домакин на годишните срещи на Международния валутен фонд и Световната банка в началото на октомври.

[aljazeera] (Страхове за древните структури на Маракеш след земетресението в Мароко)

Други земетресения през същия период от 24 (часа) удариха Нова Зеландия, Северна Калифорния и Индонезия.

[malaymail] (Земетресение с магнитуд 5,9 удари полуостров Минахаса в индонезийския регион Сулавеси)

Това в Индонезия може да е свързано с доклади, че Индонезия купува ядрени оръжия от Израел.

[theinteldrop] (Индонезия и Израел водят тайни преговори: Доклад – предлагане на помощ за ядрени оръжия)

Източници на ЦРУ казват, че всички земетресения имат епицентри на 10 километра под повърхността, което показва, че DUMBS са били унищожени.

Другото, което най-после се унищожава, е Антиклеветническата лига.

[Figura] (Джонатан Грийнблат – АКЛ е спряна от Мъск)

… пауза, елате после …

Вижте как Илон Мъск разду лидера им Алън Грийнблат.

Между другото, въпреки че Мъск изглежда като бяла шапка от кабала тези дни, неговият бизнес-модел е обречен. Като доказателство, вижте тази фактура за смяна на батерията на електрически автомобил от нисък клас само след 70 000 мили: 30 000 долара!

[Figura] (Фактура за смяна на акумулатор на електр. Шеви)

Като оставим настрана проблемите с Мъск, източник от Мосад посочва: „Всички знаят, че ADL (АКЛ) е корумпирана мафиотска организация с нестопанска цел, която се крие зад „антисемитизма“, за да контролира буквално езика, който хората използват, също и да контролира политическите наративи (разкази).

[twitter] (JG не отговори на въпроса, а атакува Соркин, който въпреки че е еврей, е някакси антисемит просто поради задаване на въпрос от тип „конфликт на интерес“)

Появява се клип от 90-те години, в който се описва как ADL е хванат в престъпление, създавайки фалшиви нацистки групи, за да оправдае съществуването си и да събира пари.

[Video] (ADL хванат на място през 90-те)

Източници от ЦРУ казват, че разкарването на ADL е един от многото признаци, че в САЩ вече е настъпила някаква фундаментална промяна на властта.

Това ни връща към Камала Харис. Миналата седмица тя каза на азиатците, че важна част от нейната работа е фактът, че тя „може да се наложи да поеме управлението“, ако президентът Байдън не успее да изкара мандата си на поста – и че е готова да го направи, ако е необходимо.

[Video] (Камала Харис в Джакарта, АСЕАН)

Харис също каза:

„Ние ще спечелим изборите. Твърде много е заложено на карта и американският народ го знае.“ Това е така, защото знаят, че Байдън е опечен.

[Video] (Камала Харис ние ще спечелим 2024)

Обаче както бе споменато по-горе, поставянето на Харис като президент на САЩ няма да е достатъчно, за да умиротвори нито света, нито американския народ.

Севернокорейците и азиатските тайни общества казват, че ако САЩ не бъдат върнати на американския народ, а Япония – на японския народ през октомври, те ще предприемат много сериозни действия в Източна Азия.

Севернокорейците са разменили големи количества артилерийски снаряди за най-модерна руска подводница, оборудвана с 10 междуконтинентални балистични ядрени ракети, твърдят севернокорейски източници. Те казват, че ще разпръснат населението си под земята и в провинцията и ще се подготвят да унищожат гр. Вашингтон, Ню Йорк и Силиконовата долина, освен ако американците не прекратят окупацията на Тайван, Япония и Южна Корея.

Това ще бъде придружено от мобилизацията на японския, тайванския, китайския и корейския подземен свят, полицията, военните и некомпрометираната бюрокрация, казват източниците.

https://bgprevedi.com/desperate-km-try-to-seduce-bharat-with-ethnic-indian-uk-prime-minister-us-president-36011-2/

Предишна статия

Най – голямата корупция в света!

Следваща статия

Какво разбраха и какво не разбраха журналистите от думите и поведението на Божков?

Други интересни