Анализ на клечките за тестовете в Република Словакия

Автор: Няма коментари Сподели:

Анализът е извършен през месеците от ноември 2020 г. до март 2021 г. върху тестови пръчки в комплектите на SD Biosensor, Abbott и Nadal от неназована болнична лаборатория в Братислава, Словакия. Тестовите пръчици бяха от комплектите, използвани при повърхностните тествания и в словашките болници.

Всеки, който има поне стандартен училищен микроскоп и тестов микроскоп, може да провери информацията по отношение на тестовите пръчици, публикувани тук. Цялата информация за тестовите пръчици, хидрогелът на DARPA и лития е публично достъпен в научни и корпоративни трудове. Връзките към някои от тях са в края на документа (и тази публикация).

От тази информация става ясно, че тестовите пръчки са престъпно средство за геноцид сред популацията на Словакия (наше допълнение: и Света). Това е световно, внимателно измислено и подготвено събитие.

Фигури 1 и 2. Найлонови кухи влакна в счупения край на тестовите тампони (на пръчиците).
Фигура 3. За сравнение, снимка на класическа памучна вата под микроскоп.
Фигури 4 и 5. Счупени-заострени краища – тяхната задача е да разрушат епитела (повърхностния слой) на лигавицата, като по този начин на тяхното счупване и последващо излугване (това е процес на извличане на вещество от твърдо вещество чрез разтваряне в течност) на съдържанието на фибри – хидрогела DARPA и литий. Нишките са патентовани [от DARPA].
Фигура 6. Надлъжно отворено влакно със счупен край и топки със съдържанието на хидрогела DARPA.
Фигура 7. На предметното стъкло, след механична манипулация, която е идентична с тампона на тестовете, на назофарингеалния материал, който съдържа натрошени найлонови влакна, хидрогел и литий. Този материал остава в назофаринкса след размножаването.
Фигури 8 и 9. DARPA-хидрогелни мъниста, които образуват съдържанието на кухи найлонови влакна.
Фигура 10 до 11. След контакт на DARPA-хидрогела с органични течности (например слюнка), в рамките на няколко минути започват да се образуват правоъгълни кристални структури. Те постепенно растат по фрактален начин.
Фигура 12. Резултат от кристализацията след 24 часа.
Фигура 13. Тези DARPA-хидрогелни кристали създават 3D пространствена структура и растат през тъканите.
Фигура 14. Кристалите на DARPA-хидрогелa растат под микроскопа в посока на магнитното поле. В човешкият назофаринкс, след употребата на клечките/тампоните, те започват да растат към епифизната жлеза. Епифизата създава локално магнитно поле, което е по-силно магнитно поле дори от външното магнитно поле на Земята.
Фигура 15 и 16. Естествена кристализация на слюнка без DARPA-хидрогелa. Кристалите не създават 3D пространствени модели и дори не образуват правоъгълни структури, и не растат по фрактален начин.
Фигура 17. 3D (3-измерни) DARPA-хидрогелни кристали. Към това беше добавена човешка слюнка с антитела отляво и след това отдясно ивермектин. Вижте фигури 18 и 19.
Фигура 18. Ефект от слюнката на човек, който е преодолял КОВИД по естествен път и има антитела. Такава слюнка беше добавена към лявата страна на конструкциите на фигура 17 и почти веднага доведе до постоянното разпадане на кристалите на DARPA-хидрогелът.

Фигура 19. Ивермектинът беше добавен от дясната страна на структурите на Фигура 17 и ефекта се появи незабавно до пълното и трайно изчезване на кристалите на DARPA-хидрогелът. Това ясно показва, че ивермектинът (Ivermectin) има невероятно силен ефект срещу това, което прави DARPA-хидрогелът на нашите организми.

Ефектът на DARPA-хидрогелът върху човешките кръвни клетки.

Фигура 20. Нормални живи червени кръвни клетки.
Фигура 21. Добавянето на DARPA-хидрогелът от тестовата пръчка доведе до абсолютното клане на червени кръвни клетки.
Фигура 22. DARPA-хидрогелът образува кръвни съсиреци в рамките на няколко секунди. В последствие те се повреждат и запушват кръвоносните съдове.

Обобщение:

След размножаването на сместа от фрагментите на найлоновите влакна, DARPA-хидрогелът остава върху носната лигавица под хипофизата и епифизата заедно с лития. Тази смес веднага реагира с живите структури за образуване на кристали, които са насочени към епифизната жлеза, която има свое собствено електромагнитно поле. Формата на кристалите определя вида на използвания хидрогел. Кристалите са проводими поради съдържащият се в него литий. Кристалите могат да приемат сигнала от предавателя към клетката и предават сигнали от клетката към предавателя. Това всъщност са нано-антени.

Литият е елемент (Li), който не се среща естествено при хората. Той е силно токсичен за влиянието на епифизната жлеза. При ниски дози я блокира, а при по-високи може напълно да я унищожи. Алуминият и живакът също имат токсични ефекти върху епифизата, които се използват широко във ваксините (от години). Епифизата произвежда серотонин (хормон на щастието) и контролира човешките биоритми. Това е решаващо за висшата мозъчна активност (креативност, прозорливост, шесто чувство и др.) и за социалните взаимодействия на човека. Повече подробности в референцията (5) за скакалците.

DARPA-хидрогелът (от референцията) е изкуствено вещество, което създава преобразувател между електромагнитния сигнал и живите клетки, тъкани и органи. Преобразува електромагнитния сигнал от предавателя към сигнал, който живата клетка разбира и реагира. (виж снимката на бръмбара – DARPA-хидрогелът се инжектира в тези нервни структури и се управлява чрез радио).

DARPA-хидрогелът и лития блокират (и унищожават) епифизата и карат мислещия човек да стане контролируем биоробот. Хидрогелът е носител на активно вещество, чиято задача е да влезе в тялото на предварително набелязано място.

Накратко по въпроса за ваксините.

Ваксините съдържат хидрогелът на DARPA, литий и патентована генетична информация. иРНК не е непроверена новост. В развъждането му за топ-спортистите този тип гел (във ваксина) е бил използван за допинг в продължение на много години. За най-добрите спортисти (4) този допинг значително е скъсява живота. Генетичната информацията във ваксината води до създаването на патентован мутант. Мечтата на тъмните сили около Бил Гейтс е да постигнат принуждаването на тези мутанти, например чрез ваксинация, редовно да се актуализират като компютърна програма.

П.П.:

DARPA-хидрогелът и кухите найлонови влакна запълват пластмасовите респиратори (маските) от клас FFP2. Този DARPA-хидрогел с добавките бавно се освобождават от тези респиратори. При дишане той навлиза в човешките дихателни пътища.

Тампоните (клечките), използвани за PCR-тестванията, също са съставени от кухи найлонови влакна с хидрогелът на DARPA.

DARPA (darpa.mil)

Агенцията за модерни изследователски проекти в областта на отбраната е агенция за изследвания и развитие на Министерството на отбраната на Съединените щати, отговорна за развитието на нововъзникващите технологии за използване от военните. Първоначално известна като Агенция за напреднали изследователски проекти, агенцията е създадена на 7 февруари 1958 г. от президента Дуайт Д. Айзенхур, САЩ.

Връзки и референции:

Документа на английски можете да видите/свалите от тук.

1) https://www.copan.com (не можахме да влезнем във връзка)

2) https://www.darpa.mil/work-with-us/covid-19 (The DARPA Difference: Pivoting to Address COVID)

Още връзки:

https://www.forbes.com/sites/forbestechcouncil/2020/05/18/technology-in-a-time-of-crisis-how-darpa-and-ai-areshaping-the-future /? sh = 47041f384e47 (Technology In A Time Of Crisis: How DARPA And AI Are Shaping The Future)

https://www.nature.com/articles/s41598-019-48874-y (OrgaQuant: Human Intestinal Organoid Localization and Quantification Using Deep Convolutional Neural Networks)

http://techfinder.stanford.edu/technologies/S18-354_nanoparticle-hydrogels-for (Nanoparticle hydrogels for sustained release of multiple agents in vaccines or cancer immunotherapy)

https://finance.yahoo.com/news/7-ambitious-darpa-projects-help-225243090.html (от друг източник: https://www.digitaltrends.com/cool-tech/coolest-darpa-projects/) (7 ambitious DARPA projects that could revolutionize the armed forces)

https://www.inverse.com/article/22675-darpa-cyborg-insects (The Odd History of DARPA’s Cyborg Insect Sentinels)

https://www.forbes.com/sites/kelseyatherton/2020/08/25/locust-bomb-sniffers-just-the-latest-military-insectcyborg/?sh = 77fd6e153efa (The Pentagon’s Latest Cyborg Insect: Locust Bomb Sniffers)

https://journalbipolardisorders.springeropen.com/articles/10.1186/s40345-020-00191-4 (Lithium’s antiviral effects: a potential drug for CoViD-19 disease?)

https://www.thelancet.com/journals/lanpsy/article/PIIS2215-0366(20)30564-2/fulltext (COVID-19 vaccination for people with severe mental illness: why, what, and how?)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7307055/ (Lithium as a candidate treatment for COVID‐19: Promises and pitfalls)

3) https://www.fmed.uniba.sk/fileadmin/lf/sluzby/akademicka_kniznica/PDF/Elektronicke_knihy_LF_UK/Ochorenia_endokrinneho_systemu.pdf (UNIVERZITA KOMENSKÉHOV BRATISLAVE LEKÁRSKA FAKULTA)

https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-4612-3524-8_27 (Lithium Inhibition of Adenylate Cyclase Activity: Site of Action and Interaction with Divalent Cations)

https://www.semanticscholar.org/paper/PINEAL-RESPONSE-TO-LITHIUM1-DeviRao/b7238dc6e7574492ca62a44b13b36fac4ce7f76b (PINEAL RESPONSE TO LITHIUM1)

4) https://www.antidoping.sk/data/files/511_zoznam-zakazanych-latok-2020.pdf (SVETOVÝ ANTIDOPINGOVÝ KÓDEX – MEDZINÁRODNÁ NORMA)

5) https://tech.sme.sk/c/4289532/kobylky-ficia-na-droge-stastia.html (Kobylky fičia na droge šťastia)

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/05/02/hidrogel/?fbclid=IwAR1xn8Jod20jOoOVnxTeuF_eZXY_ZrS35_cRqRgLhkIOKwifTG4H9f3j6-w

Предишна статия

Скрити истини за Старозагорските ужаси!

Следваща статия

Горбачев продаде или предаде Родината си!

Други интересни