Скоростни шосета до Пекин, Виетнам…

Автор: Няма коментари Сподели:

Безсилието на държавата е толкова очевидно, като Худини, окован във вериги под вода е. А публиката гледа със затаен дъх ще се развърже ли и ще изплува ли да поеме глътка въздух…държавата. Ама като гледам, това са последните номера на фокусника. Фокус мокус препаратус – среща с Кабо Верде, ама това е от клоунадата, не помага…

Скоростни шосета до Пекин, Виетнам… и това не помага. Я да опитаме с малко комунизми, локални спорове за дисциплината в училищата, камери в детските градини, малко народен съд и АлЙо. Тцъ, и това не става…

Я да видим Москов. Аха, модерната десницата ДА, всъщност била модерна левица НЕ, щото БСП били изпращели репи с техните лагери. Пък искали да бутат Герб.

Фокуси и от фандъковата община – внимавайте за хората със стиснати устни в метрото, те са най-вероятно терористи. Ама това снощи ви го казах. 

А работодателите ще вадят от ръкавите си индийци и виетнамци от покрайнините на Пекин да им работят, щото вие сте мързеливи и само киснете в тия социални мрежи.

А телевизорите са на трапеца. Мяткат се от едно тормозено дете на друго, от една гадна майка на друга…

Впрочем, какво казва Конвенцията за деца, тормозени от тормозени майки?

Николаев за малко да се пребие, когато Алгафари-брат, преводач от арабски каза, че държавата е разграден двор и терористи могат да си влизат както си искат. Плаши се, че ще иде при Цолова, да си другаруват пак.

И накрая – туш! Първан! 

Вие, които четете това, сте добре финансово, признавате икономическия растеж и сте доволни, че ако си загубите работата, ще си намерите веднага нова, сезонът на нарцисите на Албиона е в разгара си!

Лъки, ти си геврек!

                                                           Виктория Тинтерова

                                                 Колаж: Георги Динев            http://afera.bg

Предишна статия

Нова Зеландия е най-малко корумпирана, България е на 71-то място…

Следваща статия

България сигурно полудява

Други интересни