Какъв ще бъде моят живот в съзидателното общество?

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Дошло е времето да отговорим на този въпрос, който вълнува всички. Каним ви в прекрасен свят, в който най-ценното е човешкият живот. Твоят живот.

00:38 – Условия на живот. Бит

Още по времето на преходния период от потребителския формат към съзидателния, на всеки човек веднага ще бъде предоставено жилище с минимална норма от 60 кв. метра. Това ще бъде ваша собственост, която няма да бъде облагана с данъци и комунални плащания. Ще бъде създаден рай за потребителя, наличие на свободно време, пари и разнообразие от качествени и достъпни продукти. И това вече е в преходния период. Финансова свобода.

От първия ден на преходния период всички ипотеки и заеми ще бъдат премахнати. Няма да има повече инфлация. За един и същ продукт или услуга цените ще бъдат еднакви по целия свят. Данъците на малкия и средния бизнес ще изчезнат. Няма да има повече данъци за физически лица. Всеки месец ти ще получаваш безусловен базов доход от 10 хиляди долара.

Няма да е необходимо да работите за да имате покрив над главата си и да изхраните семейството си. Допълнителен труд – занимавайки се с любимото си занимание, само 4 часа на ден, 4 дни в седмицата. Отпуска – минимум 2 месеца в годината.

Цялата тежка, опасна, вредна и монотонна работа ще се извършва от роботи и от автоматизирани системи. Човекът не е роб да се скъсва от работа от сутрин до вечер за стотинки.

Ще имаш време за себе си, ще можеш да се занимаваш с това, което наистина ти е ценно. Ще прекарваш време с любимите си хора. Ще се занимаваш със саморазвитие и творчество. Ще пътуваш до всяко кътче на планетата без визи ограничения.

03:27 – Екология

Производството ще стане безотпадъчно и напълно екологично. Вече няма да са необходими пестициди и химикали за отлеждане на продукти. Чист свеж въздух. Кристално чиста вода наситена с полезни микроелементи и минерали.

Ще възстановим екосистемата на планетата.

04:18 – Медицина

Медицината ще бъде безплатна за всеки човек. Всеки медицински център ще бъде оборудван с изкуствен интелект, който ще поеме опита на всички най-добри лекари в света в историята на човечеството. Новите технологии ще позволят на човечеството никога да не се разболява. Всеки човек ще има възможност значително да увеличи продължителността на живота си.

05:45 – Образование

Достойно, качествено и безплатно образование. Лесно можеш да получиш нова професия. Изкуственият интелект ще създаде адаптивно-образователна програма за теб според твоите индивидуални характеристики.

06:34 – Свобода

Гласуване на единна платформа. Световните медии няма да бъдат в частни ръце, а ще принадлежат на цялото общество. Няма да могат да манипулират общественото мнение за да печелят единици. Медиите вярно и цялостно ще информират хората.

07:17 – Безопасност

Съдбата на хората вече няма да зависи от това какво решение ще вземат единиците и за какво ще могат да се споразумеят помежду си управляващите. Ще бъдат създадени условия при които ще бъдат невъзможни войни, убийства, кражби, робство, търговия на хора, трафик на наркотици. Престъпността ще изчезне напълно.

Технология за предотвратяване на нещастни случаи и престъпления. Ще бъдеш защитен навсякъде по всяко време на денонощието. Главната опасност ще бъде решена. Заплахата от глобална килматична катастрофа. Човечеството никога повече няма да бъде застрашено от климатични катаклизми и войни.

08:34 – Всичко това ти ще получиш от първите дни на преходния период. А вече в съзидателното общество, благодарение на такава технология като репликатор ще имаш възможност да получиш всичко необходимо. Колкото и фантастично да звучи голяма част от тези технологиие вече съществуват. Просто използването им в потребителския формат е невъзможно.

09:25 – Ние можем да построим съзидателно общество мирно, без борба и противостояния в най-кратки срокове. Няма да има повече революции освен научно-техническите, които ще бъдат постоянно и естествено явление в съзидателното общество.

10:25 – Всичко зависи от теб. Ако искаш такъв живот, подкрепи съзидателното общество.

Усетихте ли нещо?

Отделно

https://bgprevedi.com/satan-s-offer-28384-2/

Предишна статия

ЗА БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА, ЗА ЕВРОТО…

Следваща статия

Путин е предоставил на Вагнер най-мощното неядрено оръжие на света! Това са термобаричните бомби ТОС-1А

Други интересни