Вие сте чужди на целия смислен български народ, чужди на здравия разум…

Автор: Няма коментари Сподели:

Слушах и гледах с изумление как харвардският измамник срича, докато чете от един написан лист на връх Околчица. Обзе ме гняв, след това срам, а накрая мъка!

Толкова нелеп човек, качен от Радев и Херо на върха на държаната власт, за да направел промяната. Ебаси глупостта! Тоя не може сопола си да избърше ако няма риза с ръкави, държавата щял да променя, пък и с руснаците да се бие!?

Абе Кире, откъде се взе такъв неадекватен тип, бе, чоджум? Коя майка те роди тебе и от коя гърда мляко си засукал? Такъв недонаправен човек!

И Ботев включа във войната срещу руснаците, пък и себе си сложи до Ботев тоя нашия човек. Пълно недоразумение на природата.

Чете ни някакви строфи, които означавали, че Ботев мрази руснаците, Господи, помилуй! Няма такъв объркан човек на цялата планета. Още малко и ще каже, че Ботев е искал да стане командир на „Азов“ и въоръжен с нацистката доктрина да превземе на юруш Русия. Да не е нацист Ботев, бе, Кире и ние да не знаем?

Като вас с Нинова, Боко, Христо, Наско, Слави и другите американски подлоги-гешефтари, които продадохте за няколко сребърника хилядолетната България.

Имало било и предатели, които управлявали държавата! Ами има и такива, Кире, вярно има. Ти, Асенчо и вся остальная сте най-големите предатели на род и родина. Еничари хаджипенчовци, които открито предават българските интереси, за да им е топло на собствените задници. Това сте вие! Ние нямаме нищо общо с вас, долни лъжци и гепачи такива. Вие сте чужди на целия смислен български народ, чужди на здравия разум.

Мадам Митрофанова ви го каза в очите! И ние ви го казваме.

                                             Николай Марков                           https://afera.bg/

Предишна статия

Проклет да е, ако той не въстане против своите кръвопийци!

Следваща статия

ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД С ОПРЕДЕЛЕНИЕ

Други интересни