За тези, които не гледат българска телевизия!

Автор: Няма коментари Сподели:

Салфетките от Нова, Битиви и БНТ – не знаете ли, че сте временни?

Почивните дни – събота и неделя са изтезание за българските зрители. Набедени за журналисти загладени, напудрени и гелосани водещи от трите небългарски телевизии – Нова, Битиви и БНТ се гаврят с истината.

На тях им е забранено да канят мислещи хора с мнение, различно от това на американското посолство. По тази причина те стават все по-жалки и безпомощни, реализирайки напъна на своите редактори да представят украинската операция като война между доброто и злото. При което злото е Москва, а доброто – целият Запад, начело със САЩ, които са олицетворение на мира и правата на човек със своите 250 войни след 1945 г. по света и със стотиците милиони убити от тях в името на демокрацията.

Седи например един младеж с вид на добре охранен индийски чиновник в студиото на излъчващата на български език небългарска  Битиви и пита някакъв ренегат, продал се на американските ченгета: „Да очакваме ли ядрен удар?“ Ренегатът, все пак съобразява, че е опасно да води такъв разговор и казва на подскачащия пудел в софийското студио: „ Моля Ви се, недопустимо е дори да се мисли така и да се задават такива въпроси….“

Но назначеният за журналист, всъщност, добре охранен лигльо пак напира: „Но , кажете, все пак може ли да стане ядрен конфликт?“  Пак му казват същото. Реакцията е на гелосан тепегьоз. Все едно нищо.

Ако ти, недоразумение, правещо се на журналист, искаш да зададеш въпрос, питай как се изпаряват в един миг 150 хиляди души в Хирошима на 6 август, 1945 г. От атомната бомба на твоите любими американци, които за теб са символ на доброто,  за разлика от руснаците? И още 75 хиляди в Нагасаки на 9 август 1945 г.? Изпарени за миг от символа на демокрацията  – САЩ. Можеш ли дори да си представиш това, загладен, гелосан и лъжлив лигльо!

Но той е получил поръчката да зададе именно недопустим въпрос, с който предизвиква паника и нарушава българския НК. При това на фона на кадри с Путин и Шойгу, та да е ясно и на децата кой ще направи ядрената война.

Същите ТВ мастурбации текат и по Нова – телевизията на ЦРУ и по БНТ – телевизията, която издържаме с парите си всички българи, за да работи срещу българските интереси.

Не знаят ли загладените лигльовци от тези антибългарски студиа, че минават границата?

Няма ли кой да им каже да се спрат навреме? Или смятат, че тия, които сега им плащат, за да лъжат българските зрители, ще ги поддържат вечно?

Не са ли разбрали вече, че са просто салфетки. А салфетките се използват и захвърлят. Няма ли кой да им каже какво ги чака наистина?…

                                                       Волен Сидеров                        https://afera.bg/

Предишна статия

Всичко се повтаря като в кошмарен сън! Защо ли?

Следваща статия

Най-дългата тракийска гробница в България, “Туризъм.БГ” 02.04.2022 г. по БНТ

Други интересни