Но нека не пропускаме съдебната власт, чието място е точно и единствено при боклука на мафията, който се изгаря в ТЕЦ-овете на Ковачки, докато ВЕЦ-овете на олигархията изсмукват водата и превръщат страната ни в пустина…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                Стоян Тонев

Не мога да разбера защо Борисов се прави на луд, все едно не знае, че САЩ, както и американски фирми, искат да инвестират стотици милиони долари в Бълггария – в ИКОНОМИКАТА?!

Заводи, производителност, военна промишленост и прочее. Но не могат да го направят към момента, а искат, защото държавата се управлява с КОРУПЦИЯ и БЕЗЗАКОНИЕ! И Борисов ще бъде сменен (вероятно), защото не се справя с борбата с корупцията (такава няма – не корупция, а борба!), зачитане върховенството на закона и свободата на медиите, и всичко договори ще бъдат подписани с друг премиер. 

Не е изобщо трудно, като се има предвид застрашената национална сигурност, безводието, протестите, новите държавни заеми, повишаването на данъци и такси, некомпетенността, некадърността, бедността, смъртността и високата престъпност в държавните и общинските учреждения и институции.

Да не закачам “Турски поток” и дългоопашатите лъжи! Опс, “Балкански поток”, извинете!
Но нека не пропускаме съдебната власт, чието място е точно и единствено при боклука на мафията, който се изгаря в ТЕЦ-овете на Ковачки, докато ВЕЦ-овете на олигархията изсмукват водата и превръщат страната ни в пустина.
Като споменах пустиня, някъде четох, че ако Борисов управлява пустиня, за една година ще я остави без пясък.

            https://frognews.bg/novini/jurnalist-moga-razbera-zashto-borisov-pravi-lud.html

Доколкото разбирам, прокуратурата има намерения за осъществяване на още арести, свързани с водната криза и боклука на италианската мафия, който се гори в България в ТЕЦ-овете на Ковачки.

Министър Нено Димов продължава да крие на коя фирма е дадено разрешение да приема, депонира и изгаря процесния боклук в България. 

Отделно от това, Ковачки докога смятате да го дондуркате, господа управляващи от ГЕРБ и ДПС?

                                                        Стоян Тончев                           https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Ще наблюдаваме серия от хирургически удари и от Иран, и от САЩ по света

Следваща статия

Важното е, че няма как да бъде заличен в хрониките този позорен и срамен период от най-новата ни история

Други интересни