Всичко се повтаря като в кошмарен сън! Защо ли?

Автор: Няма коментари Сподели:

Всичко се повтаря като в кошмарен сън. Защо ли?

Няма да влизам в подробности, за да не сънувате кошмари. Военните експерти познават добре различните тактики, включително съвсем новите, но за съжаление в тази ситуация предпочитат да мълчат. Затова днес чувате само гласовете на лица, които нямат никаква компетентност по въпросите на войната. Така се спуска мъглата във вашите умове.

За да разсеем мъглата.

България първа обявява война на СССР по време на ВСВ! Защо българските държавници и политици от тогавашното Народно събрание удивително приличат на днешните видове си отговорете сами. Днешните са обсебени от същата лудост и затова неминуемо ще платят цена. Исторически вярно е, че и СССР също ни обявява война, но такава никога не е имало на територията на България! Като окупационна армия у нас влиза Трети украински фронт без никаква военна съпротива от страна на българската армия. От самото влизане на Червената армия има сравнително малко пострадали цивилни, но всички извършители, разбирайте солдати, са разстреляни на мига за назидание пред очите на други български граждани. Това е всичко, което се е случило във фазата на войната, като изключим факта, че ние се включваме в продължението на страната на руснаците и под тяхно командване.

Кой извършва военно престъпление срещу жени, деца и възрастни хора в България?

Естествено, че това го правят САЩ и Великобритания с редовните бомбордировки на няколко български града, включително столицата. В тези градове няма нито един български войник, а само цивилно население и този факт се е знаел от англо-саксонците. Тяхната цел е била тотална война за унищожаването и изчистването на България от картата на света в едно с цялата нация! Това намерение е било спряно след личното застъпничество на Сталин, а не защото те са решили да спрат просто ей така. След натрупани огромни купчини с мъртви тела на възрастни хора, жени и деца. И почти разрушени градове.

Това е цялата истина казана накратко, но тези факти не пречат на днешните доларови майкопродавци да издигат десетки паметници с които да овековечат палачите ни и в същото време да настояват да разрушат паметниците на съветските войници, заради присъствието на които България беше подмината от пълно заличаване. От тоталната война на новите нацисти, облечени набързо като освободители само за последните 11 месеца от войната. През другото време подкрепяха Хитлер и до днес го подкрепят!

И последно по темата.

Когато нацистите се изтегляха от Украйна по времето на ВСВ, те имаха стратегия. В Молдова например оставяха специално обучени от СС местни кадри /нацисти/, които бяха облечени с руски униформи. Тяхната задача беше да се правят на руснаци, докато извършват геноцид, грабежи, садистични практики и малтретиране на местното население. Целта им беше  да оставят трайно впечатление на местните жители, че това е дело на руските солдати и да отприщят омразата към тях. Тези стотици диверсионни групи от местни нацисти станаха основна цел на Червената армия, но битката с тях се оказа по-трудна от тази с Хитлер. Войната срещу тези специални батальони от нацисти облечени в руски униформи продължи и след края на ВСВ и чак след 7 години беше приключила напълно. Тези гадове са познати като „Власовци“ и всеки молдованин знае за тях!!!

Днес в Украйна руските се бият с възкресените „власовци“! Кой ги възкреси?

Последствията от тази битка виждате пред очите си, както са виждали тези неща и молдованите. На вас оставям да помислите защо битките между две огромни армии /руската и украинската/ се води вътре в градовете, а не с фронтови действия? Заслужава си да помислите също дали въобще има реална война между две национални армии, защото ако имаше такава жертвите щяха да бъдат в хиляди на ден, а не хиляди на месец. Кой с кого се бие тогава? Вие знаете ли? Очите ви виждат ли украинската срещу руската армия?

Това, което аз зная като офицер е, че при война националните армии на държавите не стоят в градовете и не се крият зад гражданите. И не разрушават собствените си градове.

                          Николай Марков                      https://afera.bg/

Предишна статия

Лъжците са известни на всички – словесните им измамничества са достатъчно популярни! Трябва ли да им се напомни, че, след дребните/хашлашки лъжи, винаги идва една Голяма, Съдбоносна Лъжа…

Следваща статия

За тези, които не гледат българска телевизия!

Други интересни