А след като нямаме свобода на словото, няма и демокрация!

Автор: Няма коментари Сподели:

В БЪЛГАРИЯ НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО.

НИЕ СМЕ ПРЕВЪРНАТИ В ТЪП, АМЕРИКАНСКИ ЩАТ.

А СЛЕД КАТО НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО, НЯМА И ДЕМОКРАЦИЯ.

ОТНЕХА НИ Я ДЕМОКРАТИТЕ.

Мониторингът на публичната среда е голяма работа.

За съжаление, пак трябва да правя мониторинг, докато едни служби осъществяват на мен, но такива са правилата на играта и никой не трябва да сърди на никого. Мислех, че онова банянското нещо е най-свещения типигьоз когото познавам, защото в мозъка му има само бръмбари и се беше разпоредил на едни специални служби за „особен контрол“ на съвършено чисти и святи човешки души. Не като неговата престъпна душичка!

И докато ме „контролираха“ служители, които аз съм обучил как се правят тези работи, стана голяма изненада за поръчителя. Оказа се, че той бил „на каишка“, не аз! Така се случва, когато получаваш супер пространствен идиотизъм, самозабравяш се и не знаеш къде и с кои да си играеш на мама и татко, на индианци и каубои или просто на войници.

Оказа се, че банкянското не е най-големия тъпак, защото и днес също съм на „особен контрол“ поръчан от още по-прости от него. Добре, ще си поиграем да видим какво ще стане накрая, но си мисля, че е глупаво разхищение на държавни ресурси.

Спираме дотук с игрите и продължаваме с публичната среда.

Много се замислих дали пък наистина няма списъци на гости, които са спуснати от Ю Ес Ей, за основните ни национални телевизии.

Прегледах имената на всички, за две седмици назад и какво установявам. Основно 38 човека /едни и същи/ се въртят напоително по всички тези медии, включително и радио. Няма как да няма спуснати списъци, защото всички те са известни политкоректни папагали с почти нулево обществено приемане.

Направих си труда да проверя образованието и компетенциите на всеки поотделно, за да видя все пак дали тези неща имат отношение към темите за които говорят. И тук преживях пълна катастрофа. Освен, че нито един не е компетентен за това което говори в публичната среда, на голяма част от академичните екземпляри титлите им са под особен въпрос. За грантаджиите няма да говорим. Мдаа.

При тези обстоятелства няма как да приема, че в България има свобода на словото. Нещо повече, ние сме превърнати в тъп  американски щат, от ония най-бедните и обрулени от властта американски граждани, които дори не знаят кой е президент на САЩ, защото гледат само местните кабеларки и ги интересува единствено какво става на съседната улица. Към тях са ни сложили и нас без да разбират, че и най-глупавия българин е по-умен и от най-умния американец или европеец. Това няма как да го разберат, защото затлъстелия дух е мъртъв дух.

А след като нямаме свобода на словото, няма и демокрация!

Отнеха ни я демократите. Дори и банкянския шемет беше осъзнал че да се „плюе“ по него в медиите не е много лоша работа, защото добичето и от това се учеше. За разлика от днешните индианци, които никога от нищо не се учат. Гледаш го в очите слушаш го внимателно – недообразован тип, невеж, смешен и жалък, некомпетентен и полуграмотен властник.

Директор на изгорялата гимназия! Но много важен и отговорен.

                                                                   Николай Марков                           https://afera.bg/

Предишна статия

ТОВА Е ВАШИЯТ ПОСЛЕДЕН РЕШИТЕЛЕН БОЙ! НЯМАТЕ ИЗБОР!

Следваща статия

НАЙ-РАЗУМНИЯТ И НОРМАЛЕН СВЕТОВЕН ЛИДЕР В МОМЕНТА Е ИЗКАРАН ЛУД, ЗА ДА СЕ ОПРАВДАЕ ЛУДОСТТА НА ДРУГИТЕ

Други интересни