ТОВА Е ВАШИЯТ ПОСЛЕДЕН РЕШИТЕЛЕН БОЙ! НЯМАТЕ ИЗБОР!

Автор: Няма коментари Сподели:

…Лавров каза, че се надява, все пак Западът да се опомни и да започнат сериозни преговори. Той изрази надежда. С надежди хранят юношите. Но Лавров отдавна не е юноша. Та вие сте възрастни, колко пъти вашият президент говори с онзи петел Макрон? Колко пъти обяснява подробно на този петел какво се случва. И какво? Какво той повтаря, какво кукурига този петел днес след всичките обяснения? Толкова пъти, глупако, отдавна да беше разбрал. Той не е глупав, той не иска да разбере. И му обяснявайте още 100 пъти, и 200 пъти, нищо няма да помогне.

Колко пъти разговаряхме с всички лидери на западните страни и колко пъти сме им обяснявали търпеливо и учтиво. И какво? – те на това не реагират. Не защото не разбират. Те не искат да разберат. Това не означава, че с тях е невъзможно, че не е необходимо да се говори – учтиво, не трябва да се спускаме до тяхното ниво. Да се разговаря, ако те помолят. Можете учтиво да им го обясните за 105-ти път.

Да се надяваме на това? – Не. Защото срещу вас се води война за унищожение, за унищожение на вашата цивилизация, за изкореняване на вашата култура. Достоевски – това в Италия не беше грешка. Вие пречите със своето съществуване навсякъде – в спорта, в културата, в науката, в живота. И затова срещу вас се опълчиха, и войната с Русия, нейният последен етап, тя не започна през 1990 г., започна през 1941 г. и тя продължава. Имаше техническо прекъсване по технически независещи от тях причини, те го преживяха скърцайки със зъби. И сега прекъсването завърши.

Те вече на вас нищо не ви дължат и войната навлезе в нов етап, в който етап – вие сте извън закона. Вашата страна, вашата култура, вашите спортисти, вашата история, вие сте извън закона в обществото. Техните закони не важат за вас. А вие продължавате да гледате на това и да мислите: „Как ще съблюдаваме тези закони, които на нас не се разпространяват?“ И как ще живеете в това беззаконие според законите, които се нарушават, за да ви задушат?

Какъв е вашият отговор? Ако законите върху вас не се разпространяват, значи за вас… вие не сте длъжни да ги съблюдавате. Никакви техни закони не сте длъжни да съблюдавате. Съединените щати не съблюдават никакви закони, освен американските. Правилно? – само американските. А вие, какво? За вас трябва да съществуват само ваши закони. Законите на вашите врагове, които искат да ви унищожат, за вас не трябва да съществуват. Тогава направете това, което смятате за необходимо, нужно за вашето оцеляване, самосъхранение в този свят на беззаконие.

Те се опитват да оцелеят по техния закон. Те са се насочили към целта да се отърват от вас, такава е ситуацията днес. Такава беше и вчера, само че беше замъглена. Такава беше и завчера. И сега ви показаха. И когато едно руско дете го пребиват или изгонват от в училище във Франция, това е, защото е дошло времето да се отнасят към това руско дете въпреки всички понятия за това, което те смятат за цивилизован свят. Цивилизацията е за тях, а не за руснаците. За вашите деца няма закони, няма закони за вашите болни хора, няма закони за вашите инвалиди. Вие сте изгнаници. Така и трябва да гледате на това.

Има едно нещо хубаво в това – това, което се случва, ви показа кои сте в този жесток свят. Вие иначе не искахте да го разберете, а сега го разбирате. И сега онези представители на Русия, които си мислеха, че могат да станат бели, ако говорят добър френски и разбират от френски вина и ходят във френската, в Парижката опера – те казаха не, вие сте презрени руснаци. Не искаме да ви търпим повече с вашия френски, който е по-добър от френския.

Време е това да се осъзнае. И е време да преустроите своя живот в този мръсен свят така, че да оцелеете, ако искате да оцелеете. Ако искате, нямате друг избор.

И Лавров е прав, че да, ще настъпи време за диалог, когато спечелите. Ако ви победят, няма да има диалог. Ако отстъпите дори с милиметър, никой няма да говори с вас. Всяка отстъпка днес е политическа. Това само ще ги подгрее и ще им даде надежда, че вас могат да ви сломят. Вие се огъвате, какво друго е това, освен отстъпки. А те кога отстъпват? Само когато нямат сили, когато са принудени. Кога е било в историята някой на Запад доброволно да се е съобразил с Русия? Кога? – през 45-та, през 1814 г., когато Суворов минава през Швейцария, тогава да. Иначе не. Тоест, Западът може да бъде победен, вие може да победите само, когато ги лишите от надеждата, че някой ден ще могат да ви победят. Тогава това е залог за това, че вие ще останете.

Докато у тях има надежда и вяра, че можете да бъдете победени, те не могат да бъдат убедени. Не е въпрос да ги убеждаваш, че е несправедливо, че е неморално, че не е добре… вие с кого говорите? С кого говорите вие – с магистрални бандити, които винаги са ограбвали целия свят, които са вършили чудовищни зверства през цялата си история и ги продължават и сега в 21 век. И вие ги призовавате към съвестта им?

Те се смеят, когато говорите. Говорите с пирати, магистрални бандити, изнасилвачи, мошеници, спекуланти, които нямат нищо свято, нямат закони. И вие им обяснявате – разбирате ли, това е неетично, това е нецивилизовано, някак си не съответства на това, което смятаме за вашата европейска култура. Гледат ви като идиоти, полезни идиоти, които могат да бъдат използвани. Тоест, нямате избор. Спрете да се отнасяте към това, с тези брутални мошеници, с диваците, все едно си имате работа с културни хора, които имат някакви закони, някакви морални принципи.

Те водят война срещу вас от 41 година и се чудите защо сега подкрепят Бандера. А кого да подкрепят – фашизма. В коя държава се е зародил като идеология – във Франция. Родното място на фашизма е Франция. Как, какви форми е придобил… ами родината му е неговата Франция, това е френската култура. Така че какво се удивлявате? Петелът не разбира какво му говорят и продължава да кукурига.

И последното нещо, което искам да кажа, е за пропагандата. Немската пропаганда – за 5 години на нацистката пропаганда убеди всички в Германия, че Германия е под ужасна заплаха от унищожение. И срещу Германия е най-страшния враг на света, който иска да унищожи немците и ако не бъде унищожен, тогава Германия ще загине – това са евреите. И всички германци вярваха в това. И когато влязоха в Германия през 44, 45 г., германците в това вярваха. И те го обясняваха – ние нищо, ние се защитавахме от евреите, които искат да ни унищожат. Те вярваха в това, изгаряйки еврейски деца в лагерите. Но те в това вярваха. Това говори много за силата на промиване на мозъци и пропагандата. При това те не бяха най-тъпия, най-безкултурния народ в света и в Европа. Това беше най-образованият, най-културният народ в Европа.

Няколко години той беше промиван по такъв начин, че ако някой от вас, включително и аз, си помисли, че 35 години промиване на мозъци в Украйна нямаше да дадат резултата, какъвто е, то е грешка. Това, което можеше да бъде промито у немците, можеше да бъде направено за същото време и с украинците. А време имаше много повече.

И така, вече казах, че това, което се влага в главите на Украйна днес, когато, губейки Украйна и знаейки, че Украйна е приключила от военна гледна точка, на Запад влагат в главите им борбата, продължаването на борбата, след падането на този режим. Опитвайки се на тази основа след това да продължат това, което са загубили на бойното поле. И да бъдат сигурни, че там те ще спечелят.

Вие се борите за оцеляването си, вие продължавате същата тази война. Това е вашият последен решителен бой. Ако го загубите, повече възможности няма да имате.

Текстът е от 14 минутно видео на Яков Кедми, бивш шеф на израелското разузнаване „НАТИВ“

https://afera.bg/

Предишна статия

ИСТИНАТА ЗА АРЕСТА НА БОРИСОВ! ВЛИЗА ЛИ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА?

Следваща статия

А след като нямаме свобода на словото, няма и демокрация!

Други интересни