Партия ГЕРБ е мафиотска структура, на чийто връх стои capo di tutti capi…

Автор: Няма коментари Сподели:
Партия ГЕРБ е мафиотска структура, на чийто връх стои capo di tutti capi – Бойко Борисов. По-надолу са малките “capi” и огромните комисионни се отчитат пред тях. После се чудим откъде в чекмеджето на Бойко Борисов се повяват милиони евра и кюлчета злато. Такъв е принципът на тази формация – мафиотски…
Страхът е обзел Борисов до дъно – страх от възмездие, от затвор, заради всички безобразия, които сътвори.

Това заяви в ефира на Българското национално радио психологът и преподавател в Софийския университет проф. Людмил Георгиев.

По думите му има нужда да променим индивидуалистичното общество, в което живеем и да изместим фокуса от идеята за оцеляване. Според психолога ако това не се преодолее никакви законови механизми не биха могли да случат промяната.

“Комисионната е редовна практика в целия демократичен свят. Въпросът е в размера. По време на Тройната коалиция имаше някакъв морал, колкото и странно да звучи. Тогава размерът беше от 3 до 5%. При тези години управление на ГЕРБ става дума за 40-50-60% Представяте ли си за какво става? И после се чудим за срутищата, свлачищата, магистралите. Ами как, ако строителната фирма трябва да отбие 50%, ще построи качествен път? Това е абсурд”, посочи Георгиев.

Проф. Георгиев определи като спекулация обвързаността на “Има такъв народ” с ДПС. Според него Движението ще подкрепи правителство на партията на Слави Трифонов. Ако партията не срещне подкрепа, вероятността за предсрочни избори е голяма.

„Кризата на партиите е логично следствие на политическия живот в страната ни през последните 30 години. ИТН се появява като нещо твърде различно от традиционните ни представи за партии. То се свежда до желанието да се внесе нещо ново в политическия ни живот“, коментира още психологът.

https://frognews.bg/                              https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Сега се съмва, все по светло става и все по мрачно за голите охлюви… Кажи и на Доган, на Гешев, и на Пеевски…

Следваща статия

ТЪРСИ СЕ АРЕНДАТОР

Други интересни