Ексклузивно в БЛИЦ НОВИНИ: Русофилите се обединяват в партия! Десетки организации се вливат в новата формация, научи ексклузивно БЛИЦ НОВИНИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ексклузивно в БЛИЦ НОВИНИ: Русофилите се обединяват в партия! Десетки организации се вливат в новата формация, научи ексклузивно БЛИЦ НОВИНИ! | Информационна Агенция Блиц новини

Десетки русофилски организации се обединяват в единна партия, научи ексклузивно „Блиц новини“.

Целта на новата формация ще е да обедини позитивно настроените към Русия българи и да получи първо местно, а след това и национално представителство във властта.

Фаворит за лидер на новата формация е бил бившият издател на в.“Дума“ и бивш депутат от БСП Николай Малинов. В последствие обаче неговото име е отпаднало от обсъжданията, които продължават и в момента.

В рамките на обединението на русофилите ще попаднат организации като Национално движение „Русофили“, чиито председател е именно Малинов, Движение „Русофили“, както и още десетки организации. В страната пък съществуват повече от 180 русофилски организации и сдружения, които обединяват в себе си хиляди членове.

Инициаторите на новия проект се надяват да привлекат симпатизанти както от БСП и АБВ, така и от ляво настроените патриотични формации, като Атака.

Очаквайте името на лидерa на новата партия скоро в „Блиц новини

Предишна статия

Огромна дупка заема половината платно на ул.”Цар Калоян” в Пловдив

Следваща статия

Героите на Шипка.

Други интересни