SARS-CoV-2, или всъщност отравяне с графенов оксид?

Автор: Няма коментари Сподели:

Изследователите показват, че коронавирусните ваксини и задължителните ковид мерки структурно излагат световното население на наночастици графенов оксид.

Испански изследователи показаха, че ваксинната течност Pfizer е най-малко на 99% графенов оксид.

През 2010 г. Андре Гейм и Константин Новоселов получиха Нобелова награда, тъй като през 2004 г. бяха първите, които успяха да изолират слой графен и допълнително изследваха свойствата му. Например, проводимостта на графен може да бъде увеличена чрез допиране (умишлено въвеждане на примеси в материала) или дори може да бъде модифициран при стайна температура, за да се превърне в свръхпроводник. Проучване от 2012 г. в Университета на Единбург показва, че хората, участващи в производството на материал, използван за подобряване на компютрите и сензорните екрани, са изложени на риск от увреждане на белите дробове от вдишването на наночастици графен. Докато графенът вече има много приложения, също изглежда, че прониква лесно през човешката клетъчна мембрана, се потвърждава и от друго проучване от 2013 г.

Графенът е възможно да бъде вдишан неволно, да бъде умишлено инжектиран или имплантиран дори в биомедицинска технология, докато все още не знаем достатъчно за взаимодействието между човешките клетки и графена. Графенът ще се държи по-малко стабилно в подпочвените води и следователно ще се разпадне бързо, но това не е така в повърхностните води.

Наноматериали

Като цяло RIVM пише за наноматериалите на своя уебсайт:

Относително малко се знае дали работата с наноматериали може да причини рискове за здравето. Това отчасти се дължи на липсата на добър преглед на компаниите, които работят с тях. Знаем, че рискът от излагане на наноматериали на работното място зависи главно от възможността наночастиците да бъдат вдишани. Това може да се случи, например, при работа с наноматериали под формата на прах, при нанасяне на спрей (като спрей боя) и при обработка на материали, които съдържат наночастици.

Не е лесно да се измери и характеризира излагането на наноматериали на работното място. Това често изисква комбинация от различни измервателни уреди. Освен това е изследвана вредността само на ограничен брой наночастици. Рискът от наночастици не може просто да бъде изведен от данните за едно и също вещество в не-нано форма. Химикалът в нано форма може да бъде с различни размери и форми, всеки с уникални свойства и специфични рискове. Това затруднява определянето на базирани на здравето гранични стойности за професионално излагане на наночастици. Наноспецифичните здравни пределни стойности са достъпни само за малък брой наноматериали. Повечето от тях нямат юридически статут. Преглед на пределните стойности, базирани на здравето, може да бъде намерен в насоките на СЗО „Насоки на СЗО за защита на работниците от потенциални рискове от произведените наноматериали“.

Всъщност RIVM заявява, че може да се каже малко за рисковете за здравето, които наноматериалите могат да доведат и че насоките също са трудни за определяне поради различните уникални свойства. В рамките на настоящата правна рамка производителите и вносителите на вещества трябва да предлагат на пазара „безопасни продукти“, но какво точно означава това за наноматериалите не е определено.

Огромно излагане на графенов оксид

Испанските изследователи подозират, че част от световното население е било изложено на графенов оксид във противогрипната ваксина под формата на „помощно вещество“ от грипния сезон през 2019 г. Също така, графенът се използва в немедицински маски за уста, според RIVM. Според изследователите, световната пандемия от SARS-CoV-2 е изкуствено създадена чрез доброволната ваксинация срещу грипа и по-късно задължителните мерки.

Испанските изследователи и преподаватели, заедно с La Quinta Columna потвърдиха, че всички ваксини срещу COVID (AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson, …) съдържат забележителни количества наночастици графенов оксид.

Интраназалните ваксини срещу COVID, които фармацевтичните компании подготвят, също съдържат огромни дози наночастици графенов оксид. Наночастиците от графенов оксид също е възможно да са били използвани и в PCR тампоните и антигенните анализи. Тъй като маските за лице се озовават на улицата, наночастиците графенов оксид също остават в околната среда и вероятно също и в повърхностните води. Не е ясно дали и до каква степен това ще причини (дългосрочни) екологични щети.

Графен-оксидът е токсичен химикал, според изследователите тромбозите и кръвните съсиреци подкопават имунната система и могат да доведат до цитокинова буря. Ако за кратко време се секретират много цитокини, възпалителни протеини, това може да доведе до органна недостатъчност и съответно смърт. Графен-оксидът би се натрупал и в белите дробове, предизвиквайки двойна пневмония. Отравянето с графенов оксид може да причини метален вкус в устата и може да доведе до загуба на миризма и вкус.

Графеновият оксид е изключително мощен и силен в аерозолите, точно като предполагаемата SARS-CoV-2, казват изследователите. Както всеки материал, графеновият оксид също ще има „електронна абсорбираща лента“. Това означава, че графеновият оксид може да разгради нашите естествени резерви от глутатион на определена честота.

Глутатион

Относно глутатиона се твърди, че е най-мощният антиоксидант в тялото ни. Това означава, че глутатионът предотвратява увреждането на нашите клетки, причинено от свободните радикали. Свободните радикали са странични продукти, които тялото ни произвежда, когато неутрализира токсичните вещества. Многото такива може да причинят увреждане на тъканите на тялото, което се предотвратява от този антиоксидант.

Именно честотната лента би направила графеновия оксид много вреден за хората, според изследователите, а излъчваните вълни на новата безжична технология 5G са точно това, и бяха предоставени за използване в Холандия през 2020 г. (както и в България). Не е случайно, че китайският мегаполис Ухан е един от първите градове в света, който пусна в края на 2019 5G вълните, докато по това време избухна и така наречената глобална пандемия от SARS-CoV-2.

Въз основа на тази нова информация, изглежда, че трябва да забравим всичко, което сме мислили, че знаем за ваксините за COVID-19. Въз основа на това не може да се очаква връзка между ефектите върху лабораторните животни, които са се появили по време на изследванията по това време, и възможните неблагоприятни ефекти върху здравето при хората поради ваксинация за коронавирус на базата на шиповите протеини. Което в този смисъл би било добра новина за хората, които са били ваксинирани.

Защо децата не изглеждат податливи на отравяне с графенов оксид се обяснява с много високите нива на глутатион, които повечето от тях биха притежавали естествено. Дори елитните спортисти имат много високи нива на този антиоксидант в организма си, което кара само 0,22% да се разболеят. От друга страна се казва, че нивата на този антиоксидант намаляват значително още през 65 год. Всичко това обяснява и защо лечението с N-ацетилцистеин, който стимулира производството на този антиоксидант, води до бързо възстановяване на пациентите.

Биотероризъм?

Всичко това прави задължителните мерки за коронавируса и измислената програма за ваксинация, подтикната и принудена, която беше разпространена върху световното население от правителствата, много съмнително. Ако е умишлено, това може да се счита за биотероризъм, улеснен от правителствата, казват изследователите … и може да бъде етикетирано като престъпление срещу човечеството.

Въз основа на тези резултати от изследванията е важно да не отслабвате имунната си система, а да я укрепвате, като се връщате към нормалния живот и избягвате или отказвате каквато и да е форма на излагане на графенов оксид. Можете да улесните всичко това, като информирате всички около вас за констатациите, които препоръчват тези изследователи.

Временен корона закон

Законът за временната корона-ситуация не може да се използва от холандското правителство, за да ви отрови с графенов оксид или с някакво вещество и/или по какъвто и да е начин. Всъщност, когато става въпрос за широко заболяване чрез умишлено отравяне, вече няма пандемия. Това означава, че всяко правно основание отпада и можете сериозно да поставите въпроса дали този закон все още е юридически валиден, дори ако холандското правителство ще го поддържа. След това можете да упражните правото си на здравословен живот за себе си и за своите ближни. Ако правителствата твърдят, че тези испански изследователи грешат, е крайно време да започнат да доказват с неоспорими фактически доказателства, че SARS-CoV-2 е изолиран и е по-скоро болест, отколкото отровно вещество, че хората масово се разболяват по болест, а не от отрова, че PCR тестът може надеждно да се използва за диагностично тестване, и че PCR тестът всъщност показва SARS-CoV-2, а не другите неща.

Много въпроси

В допълнение, има много въпроси, свързани с тези констатации, които не дават отговор на „графеновия оксид“. Как може да се обяснят електронните кореспонденции на Фаучи във всичко това? Разработен ли е изкуствен вирус (съдържащ ХИВ частици) чрез изследване или не? Ако е така, този вирус патогенен ли е? Дали хората се разболяват само от излагане на токсичен химикал, или и от изкуствено генериран вирус? И от какво се разболяват масово хората: вирусът и/или отровата? Дали някога ще получим отговор на тези въпроси?

Във всеки случай констатациите на тези изследователи дават правдоподобно обяснение защо броят на инфекциите често е в съответствие с програмите за ваксинация срещу COVID, които са въведени в страните по света, но и защо броят на инфекциите очевидно се е увеличил след като не медицинските тапи за уста (маски) станаха задължителни в Холандия на 1 декември 2020 г.

Елиминиране на токсини

Организмът има естествена тенденция да елиминира токсичните вещества, следователно медиите и правителствената кампания за бустер ваксини са така синхронизирани, че да се поддържа присъствието на графенов оксид в организма. Така че тези, които съжаляват, че са приели ваксината, вече могат да изберат да не вземат повторна ваксина (камо ли трета доза), а вместо това да засилят имунната си система, така че да се произвежда повече глутатион и по този начин токсинът на графеновия оксид да се разгражда и екскретира от тялото. Защото, ако тези ваксини до голяма степен се състоят от отрова, това във всички случаи не е решението за борба с възможен вирус.

Списък на ебола

Като се има предвид всичко това, е много съмнително, че холандското население е задръстено от политици, които тази седмица в голям брой поставиха т. нар. SARS-CoV-2 с глобален IFR от 0,15% в списъка до много по-смъртоносния вирус Ебола. Можете ли дори да говорите по отношение на IFR, ако се окаже, че това касае последиците от мащабно отравяне вместо болест!?

Във всеки случай е ясно, че те не се интересуват от здравето на 17 милиона души, ако искате да оставите опцията за много мащабни мерки отворена по всяко време, за риск от най-много лек грипен вирус или евентуално дори симптоми на отравяне. С всичко това на ум, защо иначе се появяват само трима народни представители по време на дебата относно това дали COVID-19 принадлежи към инфекциозните болести от този списък? Защо 130 от тях гласуват по различен начин за предложението за поставяне на коронавируса в списъка, а видни политици просто се държат далеч от най-важния глас до момента тази година? С предложението на Уго де Йонге не се показва никакво желание да изслуша дори и малкото уважение на надлежно обоснования принос на медицински експерти, което дава пълен мандат, за да може сега произволно да се определят по всяко време, че 17 милиона души трябва да бъдат избивани 24/7. Това показва, че дори тези, които представляват хората са напълно негодни! Или са престъпници? Холандия съществува преди всичко по благодатта на хората, които живеят там и по отношение на тях сега е извършено огромно предателство, или държавна измяна. Тези политици предадоха холандското население на големите фармацевтични компании и по милост на ненаучно и немедицинско шарлатанство, където въз основа на констатациите на изследователите започва да изглежда като умишлено мащабно отравяне на хора.

А сега младежите в Холандия също са хвърлени за плячка на този Pfizer от Де Йонге, с 12-годишна „отрова“.

Правителство и медиен терор

Този преобладаващ правителствен и медиен терор трябва незабавно да спре и големите фармацевтични компании, и всички съучастници да поемат отговорност и да им се поиска обяснения под клетва! Ако никой не може да опровергае откритията на тези изследователи, всичко това в допълнение към опитите за отравяне е довело до реалността на хора, които дори се страхуват вече да живеят, отколкото да умрат. Това доведе до сегашното общество, в което моделите се управляват от всички страни, но те все още ще остават водещи, дори ако унищожите цялото холандско общество. Колко от тези недобросъвестни практики ще трябва да преглътне холандското население, преди политическата Хага да спре терора си? Няма начин да се оправдае широкомащабното отравяне, освен ако не измислят силно ударимо, неопровержимо доказателство, че не е така. Ами ако има умишлено отравяне и изкуствено създаден вирус … Никой не иска да си мисли дори, че някой на този свят е способен на такава лудост, камо ли, че има много, които са способни на това. В какъв свят живеем?

Автор: Вики Ван Ломел, холандски научено изследователски журналист и колумнист (groningerkrant.nl и verenoflood.nu) Създателка на … Нейният профил в Туитер

Източник: commonsensetv.nl

С малки коментари от Anony, 15 юли, 2021 год.

Използвани източници:

Предишна статия

Задкулисието – поименно!!!

Следваща статия

СТЕФАН ЯНЕВ ИЗРЕЦИТИРА СЛЕДВАЩАТА ЧАСТ ОТ „СЦЕНАРИЯ“

Други интересни