СТЕФАН ЯНЕВ ИЗРЕЦИТИРА СЛЕДВАЩАТА ЧАСТ ОТ „СЦЕНАРИЯ“

Автор: Няма коментари Сподели:

СТЕФАН ЯНЕВ ИЗРЕЦИТИРА СЛЕДВАЩАТА ЧАСТ ОТ „СЦЕНАРИЯ“ ЩО Е РЕКЛА АФЕРА, ВСЕ Е ВЯРНО

На 13.07.2021 АФЕРА написа:

НИКОЙ ЛИ НЕ УСЕЩА МРЪСНИЯ ПИНИЗ?!

https://afera.bg/%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d0%bb%d0%b8-%d0%bd%d0%b5-%d1%83%d1%81%d0%b5%d1%89%d0%b0-%d0%bc%d1%80%d1%8a%d1%81%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d0%b7/

Преди малко служебният премиер на Радев – Стефан Янев, на заседание на служебния кабинет, вместо оперативно да си върши задачите, сложил очилата, взирайки се в написаните му листи, изрецитира, като на партийно събрание  „програмно изявление“ – дъра бъра, бъра дъра, какво трябвало да се прави във връзка с „цивилизационния ни избор“, съсече Слави Трифонов и произнесе реч, написана естествено от тези, които трябва, като че ли служебното правителство едва сега започва, а не приключва.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

СЦЕНАРИЯТ върви с пълен ход!

След „невъзможното правителство“ на Слави, давайки му шанс да се изхлузи, след пуснатата контролирано Мая, която е готова да я пуснат накъдето и кажат винаги и по всяко време, че служебното правителство трябва да се превърне в партийно, след гробовното мълчание на Румен Радев, на манежа бе пуснат Стефан Янев да продължи по Сценария, търчащ към „президентско владичество“.

След Цар, Пъдар, Чалгар, родната ни държавица няма как да бъде оставена без Диктатор, тоя път напънът е на льотчика. Под оцъкления поглед на Херо Мустафа, естествено.

Понеже Радев си го каза в прав текст – задачата МУ е „синергия с дневния атлантически ред на САЩ“.

Да живей Пламен Узунов, да живей Николай Копринков, да живеят масоните със „зелени чорапи“, да живеят „натовските генерали“, хип – хип ура, Херо Мустафа! Балъците още не са се освестили съвсем от овчия си възторг, така че сега е момента да им го нахлузят.

                   Afera.bg                 https://afera.bg/

 

Предишна статия

SARS-CoV-2, или всъщност отравяне с графенов оксид?

Следваща статия

Докато Трифонов  се бори да влиза в еврозоната, ние ще организираме референдум

Други интересни