ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ!!! (Част трета)

Автор: Няма коментари Сподели:

СЗО се бори и срещу най-„естественото“ лекарство срещу вирус: стадният имунитет. Всъщност, предвид факта, че COVID-19 не е смъртоносен за здравите хора, позволявайки на населението да развие естествено антитела срещу вируса, като просто живее с него, е може би най-естественият начин за борба с него. Някои страни като Швеция се противопоставиха на догмата на СЗО, отказаха да ограничат населението си и сега твърдят, че стадният имунитет може да бъде постигнат съвсем скоро. Разбира се, СЗО предупреждава срещу тази стратегия. Медийните източници, които са изцяло продадени на дневния ред на СЗО, са работили усилено, за да избегнат тази вековна концепция. Ето заглавие от The Guardian.

Статията може да бъде обобщена в два цитата:

„Простият факт е, че стадният имунитет без ваксина не е лесен начин за напред.“

И статията завършва с това отклонено твърдение.

 „Не мога да говоря за всички, но лично аз бих предпочел да остана вътре още няколко месеца и все пак да се видя с родителите си догодина.“

Тези твърдения са на 100% в съответствие с истинския дневен ред на СЗО: Няма свобода без ваксина.
Използване на COVID за активиране на Big BrotherЕто няколко корици и заглавия на списания, които се появиха наскоро:

„Може ли Големият брат да ни спаси?“ във френско списание.
„Нуждаем се от Големия брат за да победим този вирус.“
„Квебек подготвя своя Голям брат за втората вълна“. Мобилните телефони могат да бъдат проследени.

СЗО казва на света, че единственото жизнеспособно решение е ваксината. И казват, че ваксината може да отнеме месеци или години, за да бъде налична. И така, какво се случва, докато не решат, че ваксината е готова? Полицейски щат, където високотехнологично наблюдение, био-параноя и принудителна карантина на избрани хора в един момент. Сега Big Brother е „спасител“, тъй като постоянното проследяване на хората и хората, с които те контактуват, се представя като единственото решение за спасяване на животи.

Показателен факт: Тереза Там, главен служител на общественото здравеопазване на Канада, която в момента е в челните редици на пандемичния отговор на страната (макар и напълно да спазва насоките на СЗО), се появи в странен филм от 2010 г. за пандемия. Филмът „ИЗЛЪЧВАНЕ: Анатомия на чумата“ е за измисления сценарий за възраждането на едра шарка в Канада. Това, което тя казва по време на филма, е зашеметяващо.

Във филма Там говори за мерки, които трябва да се предприемат, ако има огнище на едра шарка. Тя казва:

„Ако има хора, които не отговарят на изискванията, определено има закони и правомощия за обществено здраве, които могат да поставят хората под карантина в задължителни условия.“

Тя добавя:

„Потенциално можете да проследявате хората, да слагате гривни на ръцете им, да разполагате с полиция и други инструменти, за да осигурите карантина.“

Разказвачът на филма продължава:

„Полицейските контролни пунктове са изградени на всички мостове и всеки, който напуска града, трябва да покаже доказателство за ваксинация. Онези, които отказват да сътрудничат, се отвеждат в центровете за временно задържане ”.

Интересно, нали? Това в България го имахме на живо вече! От началото на огнището на COVID СЗО постоянно насочва света към полицейска държава до пускането на одобрена ваксина. В много отношения СЗО търси целият свят да следва примера на най-модерната високотехнологична полицейска държава в света: Китай.

Целият свят е Китай

Чрез своята система за социален кредит на Оруел, ужасяващите си лагери за превъзпитание, бруталното си потискане на несъгласните гласове и постоянното наблюдение на населението, Китай е лаборатория за високотехнологичен нов световен ред. Освен това няколко свързани с елита корпорации помагат на Китай да постигне целите си. Не е изненадващо, че СЗО постоянно възхвалява този репресиращ режим.
Ето един изключително символичен официален акаунт на шефа на СЗО:

В центъра на горната картина е индуисткото божество Шива, известно още като „Разрушителят”. Чрез унищожение Шива дава възможност за дълбока трансформация. Това върви ръка за ръка с любимото мото на елита: Order Out of Chaos (Ред от хауса).

Любопитен факт: В ЦЕРН има и видна статуя на Шива.

Финални думи за СЗО

СЗО се справя с тази пандемия по много специфичен начин. Когато вирусът беше единствено в Китай, СЗО осъди правителствата, които се стремяха да ограничат пътуванията от Китай. Въпреки всеки здрав разум, СЗО твърди, че ограничаването на пътуванията няма да бъде ефективно срещу разпространението на вируса. След като вирусът се разпространи по целия свят, СЗО след това настоя за най-рестриктивните и деструктивни политики за ограничаване в човешката история, причинявайки огромен крах на икономиката и цялостно преоформяне на обществото.

Сега организацията настоява за удължаването на тези мерки и създаването на високотехнологични полицейски държави, докато чака единственото лекарство, което някога ще одобри: универсална ваксина. Като се има предвид факта, че Бил Гейтс е настоящият най-голям спонсор на СЗО и че той също е част от ID2020 – който се застъпва за използването на ваксини за създаване на цифров идентификатор с помощта на татуировка или микрочип – можем ясно да видим каква е истинската програма на СЗО: Да се създаде световен Китай.

Ред от хаоса или трябва да измислим нови конспирации, че старите се сбъднаха.

Основната философия на окултния елит и плановете му за човечеството са точно пред очите ни. От известни забележителности до хитови филми, музика, книги, всичко е изложено за тези, които имат „очи да видят“. В центъра на всичко е един девиз: “Order Out of Chaos”.

От много години се занимавам да анализирам поп-културата и световни забития, но някои теми не спират да се повтарят! “Правителството по време на глобална криза” която криза причинява огромен хаос и смърт, което позволява въвеждането на нова ера. С други думи: Нов Ред от хаоса.

Тази тема може да се намери в цялата популярна култура, особено в продукти, финансирани и поръчани от окултния елит. Защо така? Защото от 19-ти век официалното мото на окултния елит е Ордо Аб Чао, латински за ред извън хаоса.

Това е отличителен знак, представляващ 33-та степен в масонството (най-високата постижима степен). В горната част е официалното мото на степента: Ордо Аб Чао.

Както във всичко останало в масонството, девизът  има няколко значения, вариращи от мъгляви метафизични концепции до конкретно социално инженерство. В по-широк смисъл този девиз е най-добрата рецепта за драстична промяна в обществото: 

  1. Събитие предизвиква хаос и паника. 

  2. Появява се решение, което също по чудо съвпада с плана им. 

  3. Обществото се променя без грам съпротива.

В наши дни крайната цел на елита е да създаде глобално правителство, което да контролира световните ресурси, като същевременно поддържа масите подчинени и наблюдавани чрез тактика между полицията и държавата. „Решенията“ за настоящата вирусна криза представляват големи стъпки в тази посока.

Ето защо те приветстват тези моменти на хаос. Те са възможности. Докато масите страдат и отслабват, елитът получава власт и контрол. И тъй като символите управляват света, Новия ред от хаоса се манифестира в поп-културата чрез символика. Ето няколко примера в хронологичен ред.

Монумента в Джорджия

Още от появата си през 1980 г., загадъчните “насоки” в Джорджия объркаха хората със своите зловещи послания. Всъщност, изписани на гигантски каменни плочи са „10 заповеди“ на новата ера. И първият казва: Поддържайте човечеството под 500 милиона. За да се удовлетвори този паметник, сегашното световно население трябва да бъде намалено с поне 90%.

Всичко за този паметник е в съответствие с дневния ред на окултния елит. От световно правителство до контрол на населението всичко е тук. Ето десетте „заповеди“:

1. Поддържайте човечеството под 500 000 000 в постоянен баланс с природата.

2. Насочвайте разумно възпроизвеждането

3. Обединете човечеството с жив нов език.

4. Управлявайте страст – вяра – традиция – и всички неща с умерен разум.

5. Защитете хората и нациите с честни закони и справедливи съдилища.

6. Нека всички нации да управляват вътрешно разрешаване на външни спорове в световен съд.

7. Избягвайте дребните закони и безполезни служители.

8. Балансирайте личните права със социалните задължения.

9. Наградете истината – красота – любов – търсене на хармония с безкрайното.

10. Не бъдете рак на земята – Оставете място за природата – Оставете място за природата.

Тази настояща криза ни тласка към тези заповеди. Например, един свят в затвор очевидно е упражнение на „балансиране на личните права със социалните задължения“. Освен това определено „оставяме място за природата“.

Помните ли снимките на лебеди завърнали се във Венеция, които се оказаха фотошоп или снимки на чисти градове, защото всичко е затворено? А това, че се забавя глобалното затопляне заради драстичното намаляне на парникови газове, защото заводите не работят?

Нека обърнем внимание на нещо малко по-зловещо!

Летището в Денвър. САЩ.

Цялата работа е покрай стенопис, показващ смъртта и хаоса, последван от създаването на нов свят.
„Когато анализирате символиката на стенописите, осъзнавате, че те разказват ужасяваща история за бъдещи събития, които трябва да се случат, сякаш това е някакво пророчество. Има конкретни социални и политически препратки и други окултни детайли, които основно превръщат тези картини в манифест на Новия световен ред. „

Масивна милитаристична фигура, с противогаз, разсича бял гълъб. Безкрайна редица майки плачат, докато държат мъртви бебета. Това ли искате да видите преди да се качите на самолет?Разположени на 4 стени се намират стенописи, нарисувани от художника Лео Тангума, които уж трябва да въплъщават мир, хармония и природата. Аз обаче въобще не получавам подобни асоциации, гледайки фреските. Когато анализирате символизма на стенописите, ще осъзнаете, че те разказват ужасяваща история на предстоящи бъдещи събития, които има да се случват, т.е. като че ли са един вид предсказание. Има точно определени социални и политически препратки и други окултни детайли, които по същество превръщат тези картини в своеобразен манифест на НСР. Според сведенията Тангума е потвърдил, че са му били дадени инструкции за картините и са му били платени $100 000 за първите от тях. По-късно той отрича, че са му давани указания за картините и отказал всякакви въпроси, свързани с тайни послания и смисли в картините си. Предишни стенописи на Лео Тангума са били типични произведения в стил „Chicano art“, политически заредени и ориентирани към общностния дух. Въпреки това работите му в DIA изпращат тотално различни „вибрации“, предизвиквайки у мен онзи особен инстинкт, който ми подсказва, че той просто е нарисувал визиите и погледа на някой друг. Това бе цитат от друг сайт и ако се интересувате от темата, вижте това.

Според мен по света има много разположени подобни обекти с цел да насаждат определени мисли и идеи масово сред хората.

Новият световен ред – време за спекулации

Разбира се не съм посветен в тайните на Елита и няма как да знам какво предстои, но от наблюдения и връзки, които съм навързал, мога да предположа с известна точност какво следва.
Например в момента отново има смяна на официалната власт в САЩ. Ако разгледаме дори само предизборния слоган на Байдън – Build Back Better, ще открием много интересни неща. Както помните, символите управляват света, нали? Ще трябва да приемете на доверие, че феникса е символ на Новия Световен Ред. От пепелта на стария свят се ражда новия. Но и стария ред първо трябва да умре, да бъде унищожен, че да може да се роди новия. Та, да се върнем на Build Back Better – слогана на Байдън за тези избори.

Но не е нужно и много ровене, защото нещата сами си излизат, за този, който има очи да види. Build Back Better – за да построиш нещо ОТНОВО, то първо трябва да е разрушено старото. В случая идеята на Байдън е икономически план, така че трябва първо икономиката да е унищожена, за да се роди новата. 

Ще покажа някои кадри от Олимпийските игри в Лондон.

Виждаме как света гори, от него се ражда феникс под зоркото око на пирамида с око.

Виждате ли колко е очевидно, просто нещата са пръснати във времето, но са там и очакват някой да ги види.Веднага след сцената с феникса,  веднага след шоуто с феникса пускат тази песен:

„If you stay with me girl
We can rule the world
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world…

Take That – „Rule The World“

Този нов свят може би ще бъде света на Трансхуманизма, където технологиите и телата на хората ще започнат да се сливат. Първо ще бъдат протези, за хора които не могат да ходят, електронно око, ако си загубил зрението и малко по малко ще нормализират тази идея. Например параолимпийските игри на практика официално бяха обявени за първите трансхуманистични игри и въведоха концепцията в масовото съзнание.

Предишна статия

ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ!!! (Част четвърта)

Следваща статия

ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ!!! (Част втора)

Други интересни