Когато сме в Любовта нищо не ни застрашава! Когато сме в Любовта сме здрави и дълголетни!

Автор: Няма коментари Сподели:

Зачетох се в един пост по една гореща тема на човек, който не е глупав. За темата се сещате. Ако не се сещате няма значение. Коментарите са над 600. 

Хората, разбира се, са крайно разделени по въпросната тема – в@кс@ та.Малко думички за най-ценния дар, който имаме и който ни е даден от Бог.Ние сме Любов. Когато сме в Любовта нищо не ни застрашава. Когато сме в Любовта сме здрави и дълголетни. 

Никой не е застрахован, че е в състояние постоянно да е на вибрацията на Любовта. В сегашния земен спектакъл за това се изисква воля и разбиране.Животът се съхранява от вътре навън. 

Той има смисъл ако използваме съзидателната си природа да променяме в полза на цялото себе си и пространството около себе си чрез творческите си идейни импулси. Това е вибрацията на Сътворението. 

Хората могат да бъдат лишени неправомерно от хилади “свободи”, влючително и да пътуват географски ако не минат през портата, поставена насред полето, а изберат да минат през свободното пространство, но никой не може да им забрани достъп до висшата вибрация и съзидателната им природа, където е здравето, щастието и дълголетието. 

Добрата страна на ситуацията е, че в реално време ще наблюдаваме какво се случва на хора избрали да бранят уж живота си с неща несътворени от Бог. Да се учим от чуждия опит е мъдро. 

Не изпитвам тревога и състрадание към избралите пътя на “пътуването”. Хоризонталният път е само временно състояние, никой не може да го задържи, без да се наложи да напусне играта преждевременно, колкото и да се вкопчва в него. 

Сигурна съм, че сред вас има много хора, които ме разбират идеално какво искам да кажа. 

                                                                                                                                      Милка ❤️

Предишна статия

“Духът на здравето, Озарения по Пътя”! “Галилейците от които е произлязал Исус са трако-българи…” Какво означава думата ЛЮБОВ?

Следваща статия

НАПРЕД КЪМ ИЗБОРИ!

Други интересни