ЖЕНИ ГОВОРЯТ ЗА ПАРИ

Автор: Няма коментари Сподели:

                      https://www.youtube.com/watch?v=DKgPuRmxBW4

Това видео е снимано доста отдавна, но дълго време отлагахме да го пуснем и предполагаме, че доста ще разбуни духовете. 

Думата “пари” е мръсна дума, а когато за пари говорят плеймейтки, става още по-мръсна дума. А когато към това добавим и колко хора живеят с доста малко средства на месец, видео с подобен тип съдържание става още по-трудно за гледане. 

Още преди няколко години, когато това предаване на Карбовски беше пуснато, обществото изяви силното си недоволство за това, което казват тези жени. 

Да, изказванията им бяха крайни, да, при някои от изказванията може би не се използваха най-правилните изразни средства, но… ако се абстрахираме от това, че са плеймейтки и махнем очилата на неприязън, то нещата, които казват имат смисъл и това са правилата на “играта”, независимо дали искаме или не искаме. 

Просто “нивата” са различни, но “играта” е една и съща. И тъй като и преди сме говорили на подобни теми с познати и приятели, знаем какво ще се каже в коментарите “ми хванете си такива жени, щом ви харесват”. 

Не, такива жени не ни харесват (имаме си вече и то дългогодишни връзки) това не пречи да слушаме внимателно какво казват и за какво говорят. 

Ако искаш да ни подкрепиш в Patreon и да бъдеш част от нашата среда – https://www.patreon.com/impactbulgaria

Нашият сайт: https://aestheticbyscience.com/klienti

                                      https://www.youtube.com/watch?v=YPpW_l4pmts

Един от най-желаните гости в коментарите беше Георги Шишков и решихме да го поканим, а той определено има какво да каже на една тема, която засягаме в този канал, а именно червеното хапче. 

В това видео не целим да покажем колко са лоши жените, а разглеждаме случилото се и защо се е стигнало до там. 

Всички си казваме “нашата половинка не е такава”, но почти всички са имали раздели, които са завършили с “мислих си, че съм те познавал, а ти се оказа съвсем различен човек”. 

Преди това обаче поговорихме за нещо, което тепърва нашумява в България, а именно OnlyFans и какво стои зад тази платформа. 

Ако искаш да ни подкрепиш в Patreon и да бъдеш част от нашата среда – https://www.patreon.com/impactbulgaria

Нашият сайт: https://aestheticbyscience.com/klienti

Предишна статия

Разследваща журналистика в България…

Следваща статия

Зорница Иларионова с нов албум с френска класика – представя „Le Cadeau”

Други интересни