Събудихме се в друга България, но Борисов прави план за милиардите от Европа

Автор: Няма коментари Сподели:

                Стефан Гамизов

Днес се събудихме в друга България, но злото и диктатурата на Борисов са непокътнати. Ще трябва да бъде разградена цялата мафиотска мрежа от чиновници, шефове на държавни агенции, комисии и фирми, които отиват всяка сутрин на работа с една мисъл в главата – корупция по заповед на Ирод!

Не забравяйте всички изписани статии за Борисов и състоянието на държавата преди изборите на Запад и какво казаха САЩ в доклада си за правата на човека в България преди седмица.


От два месеца в България протича процес на промяна на законодателството свързано с длъжностите на тези хора и истеричното им преназначаване с цел до края на годината 50 милиарда лева от ЕС да бъдат гарантирани, че ще отидат в ръцете на свързани с ГЕРБ и ДПС, а после който иска да управлява. 

Българите гласуваха за край на тиранията и корупцията на ГЕРБ и ДПС, но изборите слагат само възможност за началото на този край – нищо не гарантира, че това ще се случи.

Точно в този момент “плановиците” на ГЕРБ, ДПС и оперативните офицери на ГРУ в руското посолство кроят планове за опазване на всички свързани с тях на всяка цена, за да успеят с най-мащабната корупция в историята на България до края на годината и да опазят Турски Поток и другите военни хибридни проекти на диктатурата в Москва. 

50 милиарда лева за тях и безкрайно заробване към Кремъл с още десетки милиарди, а мизерията и безпътицата за българите, които така ще получат шамар според тези садисти, че изборите не решават нищо и в България става, каквото поискат Борисов, Доган и Кремъл. 

Не за това гласуваха българите!

Няма време за губене. Садистичната машина на корупцията работи с пълна сила – пишат се “проекти”, преназначават се хора, убеждава се ЕК да приеме плана им за харченето на 50 милиарда лева, както ГЕРБ и ДПС искат – нищо за българите, всичко за олигарсите и свързаните с диктатурата на Ирод. 

Събудете се от еуфорията и да се захващаме да бъдат спрени тези садисти, путинофили, психопати и социопати!

                   Стефан Гамизов   

 https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/gamizov-sabudihme-druga-balgariia-borisov-pravi-plan-miliardite-evropa.html

Предишна статия

“Ние СВАЛИХМЕ сайтовете на ВЛАСТТА” cъс Станислав Цанов (06.04.2021)

Следваща статия

Хитлер пред бункера на 9 май към съюзниците: Имате ли по-опитен от мен?

Други интересни