Избирам доц. Атанас Мангъров, защото му вярвам!

Автор: Няма коментари Сподели:

                         Защото е храбър мъж. А аз обичам смели мъже. Със сърца.

Защото от първия миг не се поколеба, не се сви, не коленичи, не влезе в слугинажния хор на „куцо, кьораво и сакато“, набутало се под шлифера на Боко Тиквата в така наречения му „щаб“, „управляващ кризата с Ковид 19“.

Защото не трепна, когато страхливите изолационисти го ругаеха, плюха, изкарвайки го луд, и отстояваше професионалната си позиция и компетентност, градени с години.

Защото, повярвайте ми, /и аз цял живот бягам срещу вятъра на комформизма и комфорта да си налягаш парцалите/ не е лесно – да си сам срещу Глутницата – оядена, арогантна, нагла, накупена и политически удобна на Хунтата.

Избирам доц. Мангъров, защото е автентичен. Искрен и естествен.

Защото не се прави на клоун, за да се хареса и защото е САМ на практика срещу ВСИЧКИ.

Да ми посочите един поне от така наречената „опозиция“, който открито и смело да се е противопоставил на „медицинския фашизъм“? Няма. Всичките са припяващи на изолационизма на Хунтата на Боко и на безумните и „мерки“, че някои даже, използващи енергията на протестите, и пъчещи се като техни „водачи“, дори спряха протестите, щото решиха ей тъй на – „внезапно“ да се „грижат“ за здравето ни.

Избирам доц. Мангъров, защото не му пука да говори Истината.

А аз такива хора харесвам и обичам.

Неподвластни на общоприетото „обществено мнение“. Вървящи напреки, но не защото искат така да се харесат, а поради вътрешната си устременост да следват убежденията си, професионализма си и позициите си. Може и да са сами, но никога не се отказват. Защото ако се откажат предават себе си, сърцето и душата си. Чак после останалите. Защото избират куража да остояват Истината, дори когато целия свят почита Лъжата.

Избирам доц. Мангъров, защото никой не го избра, освен АБВ.

И защото за  разлика от други разни „нови“ „революционер/к/и“, които се кълняха, че нямало да се кандидатират за депутати, а се наредиха първи в листите, Румен Петков беше честен и го изрече: „За нищо няма да се кандидатирам, хора, които са били толкова време в политиката би било неприлично да го направят“. И спази обещанието си.

И защото – най-силната и остра предизборна кампания на тези избори’21 срещу Боковата Хунта направиха именно Румен Петков и АБВ, дори намачквайки Георги Първанов, който е добре да си кара старините и изобщо да не се обажда никъде, ако питате мен, и Румен Петков му го показа. Да сте чули някой от някоя партия да „играе“ против „лидера“ си открито, когато „лидера“ се напъва да роди … мишка?!

Избирам доц. Атанас Мангъров, защото му вярвам!

Избирам го, защото е интелигентен, скромен и макар и видимо стеснителен, може да бъде неподозирана остра кама и да съсича безпощадно всяка глупост, всяко лицемерие, всяка фалшива помпозност, облечена в удобно красиви думички.

Избирам доц. Атанас Мангъров, защото няма как да плюя на съвестта си и да избера измислен ботоксов здравен рецитатор, измислени „нови“ „опозиционери“, които лижеха задника на Боко и Хунтата през годините, а сега го играят „пъдари, гонещи мутри“, измислени „нови“ „демократи“, които сега храчат уж по Боко, но точно те го върнаха на бял кон за трети мандат и добре хлебиха и управлява заедно, измислени червени, които добре лапаха с гербаджии, а сега водят листи, измислени „червени ферарита“, които по диктат се мерят единствено с Боко Тиквата, измислени знайни и незнайни, нахлузили маските, не само за да се „пазят“ от Ковид, а защото не смеят да отворят устата си и да кажат това, което мислят.

Избирам доц. Мангъров, защото е СВОБОДЕН ДУХ, а аз не понасям КВАДРАТНИ хора.

Избирам го, защото този живот е за смелите!

И доц. Атанас Мангъров е от моите хора.

Смелите.

Номер 6 в бюлетината.

П.П. Това НЕ Е платена публикация. 

Лев не съм взела нито от АБВ, нито от Румен Петков, нито от доц. Мангъров. 

Има и такива, като мен, които застават зад някого само заради Истината.

                                               Веселина Томова

                                                                             Afera.bg                  https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Проф. Валери Стефанов: Хората да си отговорят от какво се страхуват – от болестта или от властта?

Следваща статия

ЕПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ: България между САЩ и Русия

Други интересни