Срамни въшки са нашите политици! Вековен национален срам!

Автор: Няма коментари Сподели:

Политическото ръководство на ГЕРБ, което на практика представлява безгранична и неограничена еднолична власт, не разбира същността на демокрацията. И въпреки, че получават платена подкрепа от европейската корумпирана бюрокрация и подобни набедени за лидери типове, ние си оставаме в хватка на международна организирана пресъпна група. На тази група трябва да се сложи край и процесите в Германия следват тази логика, макар, че тези процеси не са толкова популярни в България.
И не случайно се укриват от обществото!
–––––––––––––––––––––––––––––––––-
Повечето от българските партии не изричат на глас, че са производни на този вид европейска политика, която създаде условията в страната ни да има и да бъде управлявана от сериозна мафия. И това не е преувеличено твърдение, а твърде обрано пред лицето на цялата истина. 

Всяка партия, която иска вашата подкрепа, но твърди, че ще управлява със средствата и интрументите на днешния ЕС, е вредна за България. Много врадна! Вредни са и онези, които твърдят, че има прости решения! Не, вече няма такива, защото задачата стана твърде сложна. Не се възползвахме когато беше времето и оттук нататък решението ще бъде сложно и болезнено. Категорично.
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Лично аз не виждам решение на нашите проблеми през наши партии. Зная добре, че това е формата, но зная също, че тази форма е изпразнена от съдържание и никога няма да се напълни. Наличните обществено-икономически формации са изчерпани на световно ниво и всичко с което се подменят е чиста проба загуба на време. С милиони жертви.
Не вярвайте на политици, които ви сапунисват от сутрин до вечер, но не ви предлагат конкретни ползи. С конкретно време. 

В програмите на повечето има витиеватости, обикновени глупости, условности и добри пожелания, но нищо конкретно и скрепено с гаранция за качество. Партиите у нас са машини за пари и повярвайте ми, ако се спрат субсидиите, повечето от тях ще изчезнат сами, защото никой няма да финансира откровените им глупости, описани в програми. 

Това може да се случва само ако се хранят от данъците ни и в това ограбване на джобовете са напълно единни – спомнете си как пищяха ниновистите за държавни пари и бяха готови на всичко, за да ги получат.
Срамни въшки са нашите политици! Вековен национален срам!

                                           Николай Марков            https://svobodnoslovo.eu/             

Предишна статия

Били раздали милиарди чекмеджета с помощи!

Следваща статия

МОЖЕ ЛИ ХОЛОГРАМНИЯ БАЙДЪН ДА СЕ СПРАВИ С ПУБЛИЧНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ?

Други интересни