Политика не може да се прави от дебили и мафиоти… Особено, когато двете се съчетават!

Автор: Няма коментари Сподели:

Великобритания дава по 3000 паунда /4200 долара/ на собствениците на замърсяващи коли, за да се откажат от тях. Целта е подобряване качеството на въздуха. Добре, одобрявам! И обръщам взор към скъпата ни държава и устаовявам, че тук таквоз нещо няма. След неистови интелектуални напъни, управляващите мутри са решили просто да забранят на хората със стари и замърсяващи коли да влизат в центровете на градовете. Ще се запитате с оглед първия абзац колко дава нашата държава на тези собственици – ми нищо! Зеро лева!

В цял свят политиката е смесица от моркови и тояги. Само в България се състои предимно от тояги и в резултат на това е напъло безсмислена и не води до резултати. Вместо да видят къде е основата на проблема – а той е бедността, която не позволява на хората да си купуват нови автомобили /да не мислите, че им е кеф да карат 20 годишна кола/, вместо да ги насърчат чрез данъци, отстъпки, безлихвени заеми да могат да си купят по-нови, просто им се забранява!

Въздухът в България е един от най-мръсните. Заради ТЕЦ-овете, горящи боклуци от цяла Европа, заради старите коли, заради това, че изсякоха горите. И трябва разумна политика за това, ама кой да го мисли. Не могат!

Политика не може да се прави от дебили и мафиоти. Особено, когато двете се съчетават! И се иска държавническо, а на престъпно мислене, за да се управлява държава в интерес на хората.

                                             Елена Гунчева                           https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ЗАЩО НИ Е СКЪП ТОКЪТ!?

Следваща статия

Тръмп като мишена и гениалният план на адвокатите му

Други интересни