Веселина Томова и Цветан Цветанов!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Цветан Цветанов:

Убеден съм, че правоохранителната система ще може да задържи извършителя и да се разберат мотивите. Ако мотивът е ответна реакция на групата за отвличания „Наглите”, не е добър знак. Никога не е искал охрана и никога не е имал притеснения. Единственото му притеснение беше от ответна реакция по „Наглите”, когато излезе неговата личност„……Преди близо месец бяха потвърдени доживотните присъди на „Килърите„.

Какво имаме като казано от бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов?

„Никога не е имал охрана“ и – забележете! – „никога не е имал притеснения“.

Дотук добре. Как да е другояче? Ортак, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЛИЗЪК с Цветан Цветанов, с ГЕРБ, със Станимир Флоров, от изтеклите документи за бизнеса му в медиите – купища имена на висшестоящи от ГЕРБ фигурират като негови партньори, че и един – и то неведнъж – със знаковите преизмена … Руменов Николов. От какво да се притеснява? На гребена и на върха на ВЛАСТОВАТА ВЪЛНА. С Цветанов до рамото си, а това означава – и с МВР и службите.

И сега – особено внимавайте в изреченото от Цветан Цветанов: „…Единственото му притеснение беше от ответна реакция по „Наглите”, когато излезе неговата личност„.

Пак прочетете изречението! „КОГАТО ИЗЛЕЗЕ НЕГОВАТА ЛИЧНОСТ“.

Кога излезе неговата личност? На 16 септември 2017 година в телевизионно интервю бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев изрича безпрецедентно: НЕ СЪМ ГО КАЗВАЛ ДОСЕГА, НО СЕГА ЩЕ КАЖА, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ХВАНАХМЕ „НАГЛИТЕ. ЦВЕТАНОВ МЕ ЗАПОЗНА С ЕДИН ЧОВЕК, ВЪТРЕШЕН ЗА „НАГЛИТЕ“, КОЙТО МЕ ЗАПОЗНА С ДРУГ ЧОВЕК…“ /„Тогава МВР получи информация благодарение на Цветан Цветанов, който беше министър.  Той ни запозна с един човек, който после направи контакт с друг, от когото получихме информация.  Не мога и нямам право да кажа кой е този човек.“ „Вътрешен човек“ – пита водещата и Калин Георгиев потвърждава, че бил „вътрешен човек“ за „Наглите“.

Това бе безпрецедентно изказване на бившия главен секретар на МВР Калин Георгиев. Защото той бе посочил, че един вътрешен министър – Цветан Цветанов е имал „вътрешен човек“ в „Наглите“ и му го е посочил.

ВСИЧКИ медии спряха до изявлението на Калин Георгиев, вместо да започнат да ровят в скандала.
Единствена АФЕРА влезе в дълбокото. И първа и единствена зададе първо въпросите: „Първото посочено лице /“Цветанов ни запозна с един човек“, уточнен след въпрос на водещата: „Вътрешен човек“ по отношение на „наглите“ от Калин Георгиев, като „вътрешен човек“/ бизнесменът Петър Христов ли е /свързан с аферата „Орлин Тодоров“/? Апропо, продължава ли това лице сега да печели  проекти във Велико Търново? Второто посочено лице / „…който после направи контакт с друг, от когото получихме информация…“/ от Горна Оряховица ли е? Криминално проявено лице ли е? Прякорът му свързан ли е с едно действие, което се извършва по време на секс“

Попитахме и в прав текст това СИМБИОЗА ли е? Попитахме тогава и дали на бизнесмена Петър Христов тази информация е „докладвана“ тогава от Орлин Тодоров, по онова време шеф на ТЗБОП Велико Търново? Докладвал ли е първо на шефовете си в МВР Орлин Тодоров и ако не – защо не е? Докладвал ли е първо на бизнесмена Петър Христов и ако да – защо да? Докладвал ли е бизнесменът на Цветан Цветанов лично, за да спечели доверието му?

Днес, вече след убийството на Петър Христов, в редица медии излезе наяве, че бившият шеф на БОП -.Велико Търново Орлин Тодоров е викал на Петър Христов „Шефе“.

Тогава попитахме – защо и прескача ли се законовия канал за информация в този случай, и сигналът първоначално подаден ли е по надлежния ред в ГДБОП и МВР? Регламентирана ли е „веригата“ на сигнала: „шеф на ТБОП – бизнесмен – вътрешен министър“? И като какви го играят аверите на Цветан Цветанов, посочени като „вътрешен човек“ в „Наглите“.

Зададохме и куп въпроси в редица публикации ОД на МВР и ТЗБОП във Велико Търново имат ли „вътрешни хора“ на Петър Христов.

И още: По времето на запознаването на Калин Георгиев от страна на Цветанов с „един човек“, който пък го запознава с „друг човек“, „вътрешен за наглите“, шеф на ГДБОП Станимир Флоров ли е? Спонсорирал ли е някой лечението на Флоров и ако – да – кой?

Днес, след убийството, в редица медии бе писано и това, че синът на Станимир Флоров работи във фирма на Петър Христов.

След тази информация – започна „заграждането ми“ чрез уж мои познати, уж лица, които могат да намерят по пряк път към мен, с елегантни послания – че се търси кой е източникът на АФЕРА, и че нямало да се предприемат „крути мерки“ към мен, трябвало само да знаят „кой ми е източника“.

Моментално написах статия с която алармирах, изпратих я и на прес -човекът на Цацаров.

Мълчанието отвсякъде бе гробовно. Включително и медийно.

Публикувах и материала:

ЕКСКЛУЗИВНО! ПОРОЧНАТА ВРЪЗКА „ЦВЕТАНОВ – „НАГЛИТЕ“. ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ – „ВНЕДРЕН ЧОВЕК В ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО“. ЦВЕТАНОВ, ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ИЗРЕКОХТЕ НА СЪВЕЩАНИЕ НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ СЛУЖБИТЕ?!

където бяха зададени убийствени въпроси от автора на писмото до мен, касаещи Цветан Цветанов:

„…Преди да продължа с това лице, което е силно ,,Притеснено“, искам да задам няколко въпроса на лицето Цветан Цветанов:

 – Г-н Цветанов, помните ли,че на една дата в гр.София, Вие събрахте висши офицери на Службите на работно съвещание ?

 – На това съвещание, понеже сте уникален специалист и оперативен разузнавач в най-висша категория,спазвайки ,,Оперативна дискретност“, Вие, пред целия състав разказахте ли за един бизнесмен, който не вярвал в полицаите на ОДМВР В.Търново,  и който Ви подал информацията, с която се стигнало да разкриването на лицата, свързани с така нареченото оперативно дело ,,Наглите“ ?

 – Искам да попитам, в по – тесен професионален кръг, Вие, споделихте ли подробности относно придобитата информация пред висши офицери от МВР, част от които са свързани с друг политически кръг, а не от партия ГЕРБ?

– Причината този бизнесмен да не вярва в полицаите на  ОДМВР В.Търново свързана ли е с разследване  на две особено тежки криминални престъпления на тяхна територия – две неразкрити убийства? Поради тази причина ли, ,,понеже не им вярва“, бившият Директор на тази дирекция Живко Коцев и зам. директора Янакиев отказаха да изпълнят поръчка на следствените органи за вземане на ДНК проби от лицето Петър Христов, брат му Димитър Манолов и други лица от обкръжението му?

 Вярно ли е, че тези двама висши служители, които ръководеха ОДМВР В.Търново, са разпоредили това да не се случва поради факта, че лицето Петър Христов бил личен приятел на тогавашния Министър на МВР Цветан Цветанов и дясната му ръка в региона ?“

Мълчанието отново беше гробовно. Освен, че хората на Цветанов под дърво и камък търсеха източника на АФЕРА.

А какво се оказва, драги ми Цветанов, че ТИ на съвещание, понеже си голям спец по „оперативна дискретност“ сам се пъчиш как си бил „разкрил“ „Наглите“? Само, дето си забравил да обадиш защо не откриха парите, дадени за откупи?!

Пак да припомним изреченото от Цветанов: „…Единственото му притеснение беше от ответна реакция по „Наглите”, когато излезе неговата личност.

Първи бе Калин Георгиев, а както се оказва Цветанов сам охотно е разказвал на съвещание на началници в МВР, за които никак не е трудно да се досетят кой е „вътрешния човек“ на Цветанов, защото той си му е и „външен човек“, рамо до рамо.

Кой писа единствен за това Цветаново „упражнение“ с „вътрешния човек“, освен сайта АФЕРА? Така Цветанов нагличко бута килимчето към АФЕРА. Занятие доста рисковано за самия Цветанов, защото ако се разрови издъно цялото разследване по „наглите“ в архивите на МВР, Цветанов може да стъпи и върху мина, въпреки че много му се иска да се добере до източника на АФЕРА.

Пробутваната от първия ден ден „версия“, че „наглите“ „отмъщавали“ е също такъв тъп пиниз, точно като с Росен Горския.

Това е нагло отклоняване на вниманието от ОСВЕТЕНИЯ ВЕЧЕ ЧОВЕК НА ЦВЕТАНОВ И ГЕРБ – ПЕТЪР ХРИСТОВ. Трескаво им трябва да бъде отклонено вниманието, защото до този момент малцина знаеха точно кой е Петър Христов, а сега колкото и да контролират слугинските медии, цяла България разбра, че това е лице, тясно свързано не само с официалните битности на ГЕРБ, но и човекът, който очевидно е ключ към ЗАДКУЛИСИЕТО ИМ.

Тъпотията и с отправка към „версия“ „килърите“, охотно и контролирано набутана днес даже и по бтв, чрез бившата близка на Ваньо Танов – журналистката от „Фрогнюз“ Катя Илиева, която пък наговори такива безумия от типа, че застрашени за убиване били Ася Петрова, Валентин Цоновски и прочие, и прочие, а тя знаела, щото седем години работила в ГДБОП и знаела, че никой не работел по тия сигнали, дето тя ги имала, е толкова удобна за отклоняване на вниманието от обществените поръчки, от краденето на огромни европари, от войната за магистралите, че даже е смешно да го коментираме.

Още повече, че Петър Христов няма касание към „килърите“, освен това, че не се долюбвали с Георги Вълев във Велико Търново. Е, и?

Така зададената като дневен ред от ГЕРБ „версия“ – „светия човек“ помогна да разкрием „наглите“, цели да скрие МАФИОТСКИТЕ ВРЪЗКИ, които са оплели до върха управлението на държавата.

От това го е шубе Цветанов. И не само него.

Търсят удобните „росен горския“ за да се скрие истината, която стои зад убийството на Петър Христов.

Що се отнася до нас, Цветанов, правиш каквото можеш – то не бе поголовно хакане на сайта АФЕРА, то не бе блокиране на профила ми във Фейсбук, то не бе преса отвсякъде. Сега си вдигни погледа нагоре, там, където пише „АФЕРА“ и прочети: „Този живот е за смелите“.

И дишай дълбоко. Помага при паникообразен синдром.

Веселина Томова                                  http://afera.bg

Предишна статия

РАДЕВ СПОМЕНА БЕДНЯЦИТЕ! НАЙ-СЕТНЕ…

Следваща статия

Президентът на Венецуела Николас Мадуро разпореди влизането в обращение на…

Други интересни