ВЪЗМУТЕН СЪМ ОТ УПАДЪКА НА ДЪРЖАВАТА!

Автор: Няма коментари Сподели:

ТОТАЛНО БЕЗХАБЕРИЕ! 

ВИЖТЕ СИ МАГИСТРАЛА „ЕВРОПА“! 

ПРИНУДЕНИ ДА ЕМИГРИРАМЕ, ДОРИ НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, 

РИСКУВАМЕ ЖИВОТА СИ! 

ВЪЗМУТЕН СЪМ ОТ УПАДЪКА НА ДЪРЖАВАТА!

Казвам се Матей Матеев, на 27 години. Студент в гр. Инсбрук, Австрия.

Пиша Ви, във връзка с изключително лошото състояние на пътния участък между новооткритата част от магистрала „Европа“ и ГКПП Калотина.

На 03.01.21 около 5.30 сутринта, движейки се в посока ГКПП Калотина от град София, на 6.5 км преди ГКПП Калотина, спазвайки ограничeнието от 30 км/ч, не успях да избегна поредица от дупки на пътното платно. В резултат на създалата се ситуация и със сериозен риск от ПТП и поради лошото състояние на настилката автомобилът ми е с изкривена джанта и трайно повредена предна лява гума. След инцидента бях принуден да извърша неотложен ремонт на автомобила си, за което имам документ от сервиза за гуми в гр. София. Държа да отбележа, че автомобилът ми е с платена винетна такса, гражданска отговорност и пътен данък. Около 07.30 часа на 03.01.21 съм подал и сигнал на дежурния служител в Агенция „Пътна инфраструктура“.

Надявам се, че чрез Вашата медия един от многото повтарящи се проблеми в нашата Родина може да придобие гласност. След приятно прекараните дни в семейна среда аз и приятелката ми бяхме подложени на сериозно изпитание за психиката и волята, причинено от тоталното безхаберие на властимащите относно пътната безопасност в една от ключовите пътни артерии за Европа. Като млади българи, принудени трайно да емигрират от България, ни е наложено дори на излизане от страната да рискуваме живота си. Освен риска от ПТП и забавянето от около 6 часа, бяхме принудени да бързаме, тъй като на 04.01.21г. изтичаше и валидността на ПСР тестовете ни за корона вирус, които лично заплатихме, въпреки че в други  европейски държави са безплатни.

Направил съм разходи на стойност 401лв. Готов съм във всеки един момент да предоставя необходимите документи, доказващи създалата се ситуация и ремонта на автомобила ми.

Оставам на разположение да коментирам във всякакъв формат създалата се ситуация и да изразя трайното си възмущение от цялостния упадък в Родината ми.

В приложените снимки може да видите участъка от пътя, конкретната дупка и щетите по автомобила ми.

С уважение,

                                     Матей Матеев                               Image titleImage titleImage title                                                                                  https://afera.bg/

Предишна статия

Китай осъди на смърт висш политик, уличен, че крие чекмеджета с пачки и кюлчета злато

Следваща статия

Повярвайте ми, почти лирично и дълбоко поетично

Други интересни