Повярвайте ми, почти лирично и дълбоко поетично

Автор: Няма коментари Сподели:

Докато угоената ни златна свиня лети нагло и презрително с хеликоптер на длъж и шир, за да показва асфалтовите остатъци и руини от тоталния си грабеж на национални и европейски фондове – стотици невинни души губят живота си заради липса на спасителен хеликоптер и пълна липса на здравеопазване.

Докато същата тази мръсна свиня се търкаля в евтините си чаршафи с елитни проститутки и развратни амбициозни партийни другарки и си завиват голите туловища с пачки евро и златни кюлчета – милиони български граждани буквално умират от студ, глад и бедност в средновековно унижение.

Докато тази балканска европейска народна свинеферма не бъде изгорена до основи, заради разюзданата си червена финансова чума – България няма да мръдне и една крачка напред и ще си останем най-бедния ограбен и унизен народ в Европа.

Докато позволяваме лицемерни и престъпни мазни свине да тъпчат святото ни отечество с осраните си копита, вмирисани и да летят победоносно над главите ни за наша сметка – ще умираме като бесни улични кучета и ще ни изгарят един по един в екарисажи без въобще да им мигне окото.

И всичко по-горе е много меко казано от мен, господа! Повярвайте ми, почти лирично и дълбоко поетично.

Защото лично аз и всъщност искам главите им. До последната.

                                                                                   Николай Марков            https://svobodnoslovo.eu/

Разбрах случайно, че повелителят на блуждаещата джипка бил акустирал за малко във Варна в някакъв завод за бойлери.

После се разходил с придворните си из града и се изпарил като пръдня из гащи, оставяйки непоносимата си воня. Никоя медия не присъстваше на „висечайшето“ му присъствие.

Присъстваха дежурните плужеци на хранилка на мутрата. На нито един журналист не му бе позволено да зададе върос на „височайшата“ МУТРА, която си е въобразила, че не дължи отговори на обществото, което го храни и което го е наело за временен наемен работник!Image title

Та, нека да обясним какво значи медии на неуката МУТРА! Медии идва от латинското медиум, медиус – или среда-посредник. Името на медиите идва от там, неуко, проста, мутро! Това означава, че медиите са ПОСРЕДНИК м/у властта и гражданите! Те, мутро, са тези, които докладват на гражданите, които ти пълнят гнусното нощно шкафче с пари, какво въщност ти, мутро, представляваш.

Когато отрежеш медиите, ти ставаш един обикновен, банален сатрап с изтекъл срок за годност! Та, нека ти го представя нагледно – това, че ти, мутро, като се хвалиш с „постиженията“ си на плужеците, които си наел на хранилка, означава единствено, че ти се хвалиш на СЕБЕ СИ! Защото нали ще се съгласиш, че тези които храниш ( с нашите пари) и се хвалиш на тях, те не са никакъв медиум към обществото за отчет. Те са просто един пореден комплект наакано бельо, прилепено към наакания ти задник! Нищо повече, нищо по-малко!

                                                                                    Татяна Кристи         https://svobodnoslovo.eu/

Да облиташ с хеликоптер корупционните си проекти, когато липсват медицински хеликоптери и такива за планинската спасителна служба е просто гнус!

Да заявяваш, че ти трябват още година-година и половина да управляваш за да можеш да завършиш корупционните си проекти е просто гнус, гнус на квадрат!

Да платиш 3 млрд.лева на българския данъкоплатец за да осигуриш руски газ за Сърбия, без да направиш разклонения за България е  върх на политическата проституция и просто гнус, гнус и гнус.!

Да твърдиш, че се справяш  добре  с кризата, когато страната която управляваш от 11 години е първа по смъртност в света и най-бедна в ЕС, е обикновенна гьонсуратщина.

Да се хвалиш, че имаш най-нисък бюджетен дефицит, след като си оставил населението си в бедстващо положение, а бизнеса / който трябва да пълни бюджета/ във фактически фалит е гьонсуратщина на квадрат.

Да залъгваш изпратените в принудителна неплатена отпуска хора, че ще получат мизерните 24 лева на ден, а след месец да се окаже, че междувременно си сменил документацията и подадените документи са някакси невалидни е гьонрсуратщина на трета степен.

Да отглеждаш с държавни пари политическите си проститутки – харлани, томита, георгимарковци, антонтодоровци, алйота, прислужната си социология и гнусните си анализатори е нищо повече от обикновена кражба.

Но идат избори. И сега, а не по-късно,  всяка политическа сила, която се явява на тях, трябва ясно и точно да се произнесе по въпроса за възмездието. И хората да знаят, че когато гласуват, гласуват за някой, който ще се бори за възмездие, наказание, съд и затвор, или пък за някой, който лекичко ще влезе в коалиция, в името на националното спасения или някоя друга мантра.

Не искам повече да ме спасяват. Искам само  и единствено, тези които безскрупулно крадоха в продължение на десет и повече години , да бъдат наказани. За да знаят следващите поколения политици, че след престъплението, следва наказание.

Трудно е да го обясниш на човек, прочел само една книга, но той може да го почувства на собствен гръб.

С престъпници политически компромиси не бива да се правят. На никаква цена. България ще бъде нормална държава само и единствено след като нейните политици знаят, че престъпленията се наказват. Най-сурово!

                                            Диана Дамянова

                                                          http://afera.bg/                    https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ВЪЗМУТЕН СЪМ ОТ УПАДЪКА НА ДЪРЖАВАТА!

Следваща статия

ТОЙ СЕ РОДИ НА БОГОЯВЛЕНИЕ

Други интересни