Май се върнахме там, откъдето тръгнахме, а приятели!

Автор: Няма коментари Сподели:

Тоя малоумник, всеки ден прахосва милиони, а медиите ни, безкритично го отразяват сякаш е някаква форма на държавност, тая семпла сикаджийска карикатура.

Костюмирана безпомощност, продавана като мъдра държавност, прикриваща огромните финансови престъпления и всичките фалирали социално икономически системи на България. Системи, функциониращи еднолично и само за избрани.

Май се върнахме там, откъдето тръгнахме, а приятели!

Излиза тоя мръсник, дърпа един монолог за едни пари, които не постигат никакъв резултат и в повечето от случаите дори не достигат до първоначално обявената си крайна точка, лъже, манипулира, хвърля някакви изсмукани от пиарите данни и тоя буламач безкритично се препредава като ‘министерски съвет’- едно клето събиране на шефа на шайката с безгръбначните му слуги….

Докога ще го търпите това изродско явление, тази отвратителна политическа аномалия- преждевременно затлъстял крадец в костюм, се прави на държавник, когато за 11 години е окупирал и отвлякъл всички възможни държавни и общински институции и ги е превърнал в слуги и ферми за корупция, дои фондовете и бюджета, прибира част от всяка приватизация, а дори и Закона за обществени поръчки е отменил и разпорежда всеки лев по телефона на лотове от по 500 млн, а прокуратурата, НАП и полицията са неговите наказателни бригади, които ви заключват и/или ви събличат всички дрехи, ако под някаква форма съпротивата ви е проблем за статуквото им и за начертаните им схеми за обогатяване.

Гнусна безмерна алчност…, а най – лошото, безнаказана и приемана безкритично от средностатистическия „избирател“.

На този фон, нали се сещате, колко смешен е разговора за ваксини, ковид, мерки и т.н. поредната пунта- мара, нескопосана и посредствена, която генерира смърт, но се представя за полет до луната в изобретения от банкянската премъдрост космически кораб.

Знаете ли, аз не мога да си представя, какво още може да се случи, което да накара мнозинството българи да се възмутят и да потърсят собствената си държава, когато дори основните им конституционни права са потъпкани и превърнати в подигравателни статуси на случайно овластената арогантност?

Какво още чакате? Да не ви се случи, а ако случайно дойде до вас да извадите връзки и да надхитрите всички, защото живота не е ФБ и ние тук сме едни лузъри, които Бойко е надиграл, нали?

                            Георги Дренчев

                                                            Afera.bg                      https://svobodnoslovo.eu/                  

Предишна статия

И който не се осъзнае, заслужава напълно съдбата си!!!

Следваща статия

Животът може да бъде вечен

Други интересни