НЯМАЛО ЦЕНЗУРА?! СПРЯХА ПРЕДАВАНЕТО „ОТКРИТО С ВАЛЯ АХЧИЕВА“, ЗАРАДИ ЧАДЪРА НАД „ГЕРБ“ „ЮНИОН ИВКОНИ“!

Автор: Няма коментари Сподели:

На 07.12.2018 година АФЕРА публикува:

СКАНДАЛНО ПРОКУРАТУРАТА ПОГАЗИ ЗАКОНА, ЗА ДА ПОКРИЕ ГЕРБ-АВИЯ „ИВКОНИ“! КАК ТАКА НАБЛЮДАВАЩИЯТ ПРОКУРОР ЗНАЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО КОГО ЩЕ ОБВИНИ, ПРЕДИ ДА Е ПРИКЛЮЧИЛО РАЗСЛЕДВАНЕТО?!

Тази вечер в скандално предаване на Валя Ахчиева по БНТ – „Открито с Валя Ахчиева“ трябваше да бъдат изнесени шокиращи факти как ЗА ВТОРИ ПЪТ Върховна административна прокуратура установява бездействие на длъжностни лица от Автомобилна администрация спрямо превозвача с автобуси. „Юнион Ивкони“. Първият път – след катастрофата при Ямбол и сега втори път – след катастрофата при Вакарел със загинали пътници.

ПРЕДАВАНЕТО ОБАЧЕ ТАЗИ ВЕЧЕР БЕШЕ СПРЯНО, СВАЛЕНО ОТ ЕФИР, ДОРИ БЕ ПРЕМАХНАТ И АНОНСА ЗА НЕГО!

Какво се случва когато превозвачът откаже да предостави на контролния орган данните от тахографите на своите автобуси? Безпомощна ли е Автомобилна администрация, след като е написала на прокурора, че повече не може да изпълнява неговите разпореждания?“, това бе анонса на „Открито с Валя Ахчиева“, който бе премахнат обаче също от сайта на БНТ.

ПРЕДАВАНЕ „ОТКРИТО С ВАЛЯ АХЧИЕВА“ ТАЗИ ВЕЧЕР НЯМАШЕ! ОЧЕВАДНО БЕ СВАЛЕНО И СПРЯНО!

ПОНЕЖЕ ИЗОБЩО НЯМА ЦЕНЗУРА И ПОНЕЖЕ ИЗОБЩО ВЛАСТТА И ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ПОКРИЯТ, ПОТУЛЯТ И СПАСЯТ „ГЕРБ“ „ЮНИОН ИВКОНИ“!

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, А КОЧИНА!

                                                 Afera.bg                             http://afera.bg

Предишна статия

РАДЕНКОВ:ПРЕДЛОЖИХМЕ ОГРАДА СЪС 100 ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ…

Следваща статия

НЯМА ЛЪЖА – ГОРАНОВ СЕ ФУКА КАТО СЕЛСКИ ЕРГЕН С ЧАСОВНИК ЗА 30 ХИЛЯДИ

Други интересни