И който не се осъзнае, заслужава напълно съдбата си!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Тъй като според Онуй просперираме, вдигат цената на водата почти навсякъде.

Хората се чудят как да оцелеят, а други правят пари на техен гръб. Преди да вдигат цената на водата, да вземат да си оправят тръбите, по които половината вода изтича в земята. Ама е по-лесно да се дават за заплати и бонуси, а ние да плащаме за безхаберието им.

Всеки ден правителството ни доказва, че не ни смята за хора, а за тулупи и дебили. Които ще търпят, докато ги изнесат с краката напред.

Харчат милиони за уж важни инфраструктурни проекти, а си разпределят комисионните, без да осъществяват дори контрол. Един милиард е капиталът на новия воден холдинг на държавата. Ама да се замрази цената на водата никой не помисля.

Не, че е толкова много. Проблемът е в принципа, защото, когато народът изнемогва и хората се чудят как да си платят сметките в тази криза, да им вдигаш цената на основен ресурс като водата, е наглост и престъпленине.

А ние си мълчим. Ще мълчим, когато отново вдигнат цената на тока, на парното, на основните хранителни стоки. Ще блеем от отчаяние, защото са ни втълпили, че сме овце и не можем да се противопоставим на хунтата.

Плащаме данъци. Плащаме такси. Плащаме цената на корупцията. Плащаме заплатите на политиците, които ни се подиграват. Плащаме заплатите на комисиите, които трябва да ни защитават нас, а те защитават монополите.

                                            Докога с нашите пари ще ни правят на м….и!!!?!

Интересно ми е, че много от българите защитават мерките с това, че в другите европейски държави имало същите. И че ония също се ваксинирали. Даже вече правили регистри на тези, които отказват. Но след като се прави от европейци, по презумпция българите смятат, че е разумно.

И сега ще ви разбия детските мечти с фактите относно обожествяваните от вас европейци. Същите, които горяха жени на кладите като вещици – повече от един милион изгорени. Пред публика, която се е забавлявала при вида на горящите хора. Народи, които са смятали къпането за вредно и са го правили по два пъти в живота си. 

Векове на история, пълна с кръв, братоубийствени войни, глад и брутално тъпчене на неоправданите. Европейци, които са били съюзници на турския султан и наред с неговите войски са клали българите. Народи, които са предизвикали Първата и Втората световни войни, за да си преразпределят пари и територии. Народи, допуснали съществуването на концлагерите.

Вие вярвате, че хората, налагащи ни толерантност към недосегаемите и джендърпарадите, ни мислят доброто? Че тези, които искат да разделят децата и родителите им, са се загрижили за вас? Вие вярвате в приказки??!

Нима си въобразявате, че нещо се е променило? Че са поумнели? Че няма заради контролът и печалбите си да ни хвърлят на вълците? Че са се загрижили за нашето здраве?!?

 Вие вярвате на враговете ни. На тези, които векове наред са се опитвали да унищожат България. Само защото са дошли едни чичковци и лелички от САЩ и бай ви Сорос и са ви казали, че те са добрите, а предишните и Русия са лошите. И вие им повярвахте и ги пуснахте в дома ни.

Сега вярвате, че Европа, чийто бог са парите, се е загрижила за здравето на хората. Как пък не се загрижиха за раковоболните или сърдечноболните, там умират повече хора?!? 

Толкова ли сте наивни? И когато ви сложат нашийниците, ще гледате като излъгани деца и ще се чудите къде сте сгрешили…..грешката ви е, че сте наивни, лековерни и се оставяте да бъдете лъгани.

                                            И който не се осъзнае, заслужава напълно съдбата си!

                                       Елена Гунчева                              https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Не, няма да се ваксинирам

Следваща статия

Май се върнахме там, откъдето тръгнахме, а приятели!

Други интересни