Благодаря, но с демокрацията и идеологическите лозунгите до тук!

Автор: Няма коментари Сподели:

Иначе казано, другарят Борисов е последователен в методите си за оставане във властта, а не въдворяване в поправителна институция, каквато е затворът!

Някои читатели смятат, че съм враг на демокрацията, но ще им трябва време, за да разберат истината. Тя никак не е сложна, защото моите врагове са конкретни лица, при това сами избрали да водят хибридна или открита война срещу мен. Нямам никакви чувства към обществено-икономически формации, нито към идеологически, религиозни, културни или други платформи. Може да се каже, че съм практичен.

И като заговорихме за практичност, сами виждате как се провеждат избори в люлката на демокрацията, позната като САЩ. Вероятно са възприели и те българския модел, затова изкараха от гробищата стотици хиляди мъртъвци, готови да дадат гласа си за един или друг кандидат. Ако не са взели този модел от България означава, че именно те са ни го донесли , но чак сега става толкова видим процеса на тотална измама.

Хубаво е, че другарят Борисов се интересува само от кюлчетата си злато и милиарди в офшорни зони, защото неговата власт произлиза от същата форма на провеждане на фалшиви избори, което било престъпление, но няма осъден нито един подобен и значим престъпник. Казвам, че е хубаво, защото сами виждате, че държавата е на автопилот и вероятността да оцелеем вече е под статистическата нула. И няма как да бъде друго, защото България се управлява от мафия, която е протектирана от целия демократичен и прогресивен свят. Все за наше добро, което така или иначе ние не разбрахме, но го усетихме на път към гробищата. Демокрация!?
––––––––––––––––––––––-
И къде да я открием по света? Най-обидно от всичко, обаче, е тоталната лъжа, в която се налага да живеем насила. Да ни обясняват, че ако си против очевидното зло си обществен враг и ще бъдеш подпечатан на мига от най-празните хомо еректус на планетата. Трябва да не чуваш, да не виждаш, да не мислиш и по възможност да нямаш мнение! 

Да си никой, но да твърдиш, че живееш в свободна и правова държава само защото, виждате ли, алкохоликът с ишиас за прикритие казал, че Борисов е бъдещето на света – корумпиран тиквеник. Благодаря, но с демокрацията и идеологическите лозунгите до тук! Край.
––––––––––––––––––––––

Вече се интересувам само от много конкретни неща, свързани с моето благоденствие, а не това на мафията.

                                                       Николай Марков                               https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Не само доктори ни трябват… Трябва ни всичкия народ, който избяга…

Следваща статия

„Страхът, съчетан с невежество“…

Други интересни