Ако хората не ви вярват, означава, че именно на вас не трябва да се вярва! Това е аксиома…

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако хората не ви вярват, означава, че именно на вас не трябва да се вярва! Това е аксиома.

Зная как звучат думите ми, но това е скритата истина установена за вечни времена. Човешкото същество няма само първа и втора сигнални системи, а и много други. 

Отправям това послание към политици, кандидат политици, политикани и прочее лица, които имат подобни гастроентерологични проблеми. 

Когато сте родени или сами сте се превърнали в подлеци, това е изписано на челата ви и няма нужда да се правите на теменужки. Вие не сте такива.

––––––––––––––––––––-
Ще ви дам пример:

Газовият поток, който се нарича руски, турски или балкански в зависимост от устата която го изрича, всъщност е германски поток – затова стана възможен. Изграждането му е продължаващ акт, който е започнал тайно и явно преди повече от десет години. 

Този поток е чисто политически проект и той е извън политическите възможности и конюнктура на турската или българската държави. Стратегическите проекти се официализират и финансират изцяло от стратегически фактори, а не от балкански или азиатски политически марионетки. Това е истината.
–––––––––––––––––––––
Да се биеш с вещици по темата „балкански поток“ без да имаш смелостта да изречеш цялата истина те превръща в подлец. И това явление се отчита от всеки човек, независимо от неговото ниво на личен интелект, образователен ценз или качества. Както казах по-горе, трудно се лъже дяволът, много трудно.

Искате да сте лидери – говорете истината без страх.

                         Николай Марков                                    https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Новата коалиция срещу потребителите в българския парламент вече е факт

Следваща статия

Тръмп срещу Байдън!

Други интересни