Синът на кокаиновия крал Пабло Ескобар…

Автор: Няма коментари Сподели:

Мен не ме определят имената, а делата. Промених самоличността си, за да възстановя правото си за живот. Това заяви пред Нова телевизия в първото си интервю за европейска медия Хуан Пабло Ескобар, синът на а легендарния кокаинов крал Пабло Ескобар.

“Смяната на името не е отказ от родствената връзка”, допълни Себастиян Марокин, както е новото име на сина на Пабло Ескобар. “Имах само 10 минути, за да си избера новото име. То не трябваше да има мафиотска слава или привкус. 

Идеята беше да избегна клеймото на фамилията си. Авиокомпаниите не ми продаваха билети само защото името ми беше Ескобар”, допълва той.

“Когато бях на 7 години, моят баща ми каза, че е бандит. Той никога не е крил от мен какво е вършил. Не искаше да раста с погрешна представа за баща си. 

Почувствах благодарност за това, че той беше честен с мен, но бях твърде малък, за да разбера измеренията на казаното от него”, разказва Хуан Пабло Ескобар.

“Баща ми беше прям човек. Нямаше задръжки да ми каже, докато гледаме новините, че той е наредил някой да бъде убит или да бъде извършен атентат. Той искаше да съм наясно от какво семейство съм и какви можеше да са последствията от това. Затова познавам толкова добре неговата история. Той лично всичко ми е разказал”, обяви синът на легендарния кокаинов крал.

“Има много ужасни неща, които е правил. Може би най-страшното беше един атентат на самолет на авиокомпания “Авианка”, който беше взривен в полет с повече от 100 души на борда. Това е акт, който много трудно може да се забрави”, продължава Хуан Пабло.

“Изглежда, че Франк Синатра е бил по-добър в дистрибуцията на наркотици, отколкото в пеенето. Американците много ги бива да посочват главатарите на латиноамериканските картели, но да премълчават кои са ръководителите на собствените им. Знаят имената на всички шефове на латиноамерикански картели, но не знаят имената на собствените си бандити”, информира Себастиян Марокин, както е новото му име.

“Губил съм времето си да гледам филми посветени на баща ми. Дразни ме това, че авторите им ги продават сякаш това е истинската история, знаейки, че това не е така. Дразни ме, че са ги направили, знаейки, че може да се допитат до мен, но нарочно никога не са го направили. Нито съм умрял, нито се крия! Ето ти ме откри чак от България”, завършва синът на Пабло Ескобар.

http://www.blitz.bg/

Предишна статия

МФ засилва надзора спрямо финансите на общините!

Следваща статия

Парижката полиция разследва нападението срещу полицейски участък като терористичен акт!

Други интересни