Мислете с главите си, не с телевизора си!

Автор: Няма коментари Сподели:

Все повече се ужасявам от изкривяването на справедливите протести срещу Борисов и Гешев в посока социална олигофрения, преливаща вече в омраза към…националния интерес. С потрес виждам как и сдружение “Боец” се опитва да спре т.нар. Балкански поток, защото правителството на Герб го движело. Същото се отнася и за АЕЦ Белене. Да се спрат тези изключително изгодни за държавата България проекти, защото били движени от Бойко Борисов и по някакъв начин в тях участвала Русия?!

Олигофренията стига до там, че за да бъде свален Борисов от власт част от модераторите на протеста забравят, че са българи и на всяка цена искат да ударят националния интерес. Не можем да имаме бизнес с Русия, трябва да бъдем тотално робски зависими от САЩ до такава степен, че да купуваме двойно по-скъпи самолети и четворно по-скъп втечнен газ.

Малоумници от “Боец” и всички подобни социални олигофрени, втечненият газ от САЩ идва от другия край на земното кълбо- това го оскъпява веднъж. Втори път го оскъпява втечняването. Трети път го оскъпява трансформация-пренос. Четвърти път го оскъпява липсата на алтернатива, когато прекъснеш връзката с конкурентната Русия. Когато си роб, ти нямаш изход, не си играч. Когато си партнираш и с Русия, и със САЩ, и с ЕС, и с Китай, и целия мирен свят, ти си играч, балансираш между отделните интереси. Печелиш. Това искам да разберете, хора. Мислете. Разума пред емоцията.

Бойто Борисов и Гешев заслужават да бъдат побити на кола на общественото недоволство, но някои от действията им са полезни за нацията като Балкански поток, АЕЦ Белене, твърдостта в борбата срещу битовата престъпност. Не бива да се върви срещу интересите на нация, държава и общество просто, защото мразим едни типове, които трябва да подадат оставки. 

Че те и т.нар. патриоти са за убиване, но имат добри идеи за нацията, като задължителната казарма, образователния ценз за гласуване, закон за защита на българския език и други подобни. Да уважаваш себе си и културата си, да отстояваш себе си и културата си не означава да се изолираш от света. Ако светът те заличава, трябва да се бориш срещу това и да отстоиш себе си. Изобщо не ми дреме какво казват САЩ и Венецианската комисия. Майната им, ако са в противоречие с българския национален интерес!!!.

Ако тръгнат да ни мачкат, ги парираме с Русия и Китай. В противен случай просто няма да ни има. Ще бъдем индианци в резерват- собствената ни родина.

Ето ви факти, доказващи как Западът спира развитието ни реално извът демагогията: България е най-бедната страна в ЕС, но за 2018-2019 г. нарастването на военния й бюджет е колосалните 137 процента.!?

За да закупим 8 летателни ковчега Ф16 от американците на двойна цена – 3,09 млрд. лв.

В същото време приказно богатата Швейцария купува от САЩ 40 изтребителя от по-високия слас Ф35 за 14 млрд. долара. Смятайте и ще видите, че ние за тази цена трябва да купим над 22 изтребителя Ф 16.Приблизително. Колкото и да бъркам в сметките, в пъти ни прецакват. И става въпрос за по-нисък клас самолети, неевропейски. Поточната линия за производството им в “Локхийт Мартин” се разраства на гърба на мизерстващия български народ, защото ни натискат да купим още подобри 8 ковчега?!

Венецианската комисия ще ви пробута джендър конституция, която ще утвърди Истанбулската конвенция, която освен че ще елиминира и формално суверинитета ви с надправителствения орган ГРЕВИО /май, ако бъркам точното название, простете/, ще трябва да издържате 28 центъра минимум с милиони евро бюджет, които да обслужват Истанбулската конвенция. Дерат ни в енергетиката, във военното дело, крадат ви въздуха чрез маските и чрез концесиите, подземните богатства, ще почнат и децата ви да крадат официално под формата на защите на техните права. Въпреки висшата форма на защите на детето – неговите родители.

Западът ви заличава. Той от вас не се интересува, него го е еня територията, земята ви и доколко можете да му служите като ръжен във войната с конкурентните сили Русия, Китай и други.

Ние, българите, сме интересни и силни, ако сме играчи – партнираме и със САЩ, и с ЕС, и с Русия, и с Китай, и с целия мирен свят. 

Така държиш контра на кандидат-поробителя. Той те хване за гърбото, ти го стиснаш за топките. Мислете с главите си, не с телевизора си.

Оставка на Борисов и Гешев, но не за сметка на националния интерес!

                                     Милен Милушев

                                                   движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

Предишна статия

Западът е корупцията, която ви е оковала, драги…

Следваща статия

Горенето на европейските боклуци у нас било евроатлантическа ценност!

Други интересни