Горенето на европейските боклуци у нас било евроатлантическа ценност!

Автор: Няма коментари Сподели:

            Milen Milushev

              milenmilushev.blogspot.com

СЕМ – американският Гьобелс

Надзорният орган на евроатлантическата пропаганда у нас- СЕМ /Съвет за електронни медии/, който крепи колониалната власт с налагането на Лъжи за Истини, генерира корупция на най-високо ниво- доказва го прокуратурата. Бившият шеф на националното радио /БНР/ Александър Велев осигурил автомобил на члена на СЕМ Бетина Жотева, за да получи институционална подкрепа за себе си, обявиха хората на Гешев!? Брилянтен пример за корупция, подобен на историята с кандидата за американски президент Джо Байдън и неговия син в Украйна- ще получите военна помощ, ама ще назначите моят син да лапне 10 милиона от украинска компания и ще уволните прокурора, дето си позволява да ни разследва, наредил американецът на уж независимия украински президент Порошенко. Та и у нас така гьобелсовият институт СЕМ дава пример за борба с корупцията по високите етажи на властта. Да, не бутнаха втори мандат на Велев, но защо Бетина Жотева продължава да е член на СЕМ? Тя е равноправен участник в тази корупционна схема за лобиране, упражняване на влияние и злоупотреба със служебно положение.

И кого СЕМ назначи за нов шеф на БНР? Някакъв си Андон Балтаков, кадър на…”Гласът на Америка”. Сто процента партийна калинка. Парашутист. Нула журналист. Номенклатура. Евроатлантически гаулайтер.

От него само може да се очаква Лъжите, като например че по времето на соца нямало шоколад и целувките били забранени, а точно тогава минавахме 9 милиона и се раждаха три пъти повече деца- българчета, да достигнат космически размери в съответствие с плановете на Пентагона за милитаризиране на Космоса.

Изобщо, то няма един истински журналист сред членовете на СЕМ.

Там всички са партийни калинки. Номенклатури. Парашутисти. Не ми вярвате на мен? Ми попитайте безспорния журналистически авторитет Валери Найденов. Професионалната експертиза на институцията СЕМ би следвало да е съизмерима с Висшия съдебен съвет. Представете си ВСС без истински юристи вътре.

Защо ли е така? Защото СЕМ е проводник на колониалната власт чрез осигуряване свобода за медийно затъмнение, пропагандни манипулации и лансиране на фалшиви новини за общочовешки истини. Като например, че СССР е виновен за Втората световна война. Като например няколко поредни години аз виждам как се излъчват репортажи по повод годишнини от англоамериканските бомбардировки у нас в края на 1943 и началото на 1944 г., разрушили десетки градове! Никога не се споменава кой пуска бомбите!? И защо. Класическа манипулация. Друг пример- години наред американското посолство прави официална медийна кампания, наречена „Промяната”, което е класическа намеса във вътрешните работи на една независима държава, в дейността на четвъртата власт… То е повече от скандално!? СЕМ не се самосезира. Случайно да имаме реципрочна медийна кампания на българското посолство в САЩ, което да дава акъл на американците как трябва да се променят?

Между другото, преди година отидох в Софийския университет за един документ. И какво да видя. На партера се шири …фондация „Америка за България”. Уж вузовете били автономни, а представители на чужда държава се настанили вътре като башибозук в Батак!?

Значи не само СЕМ е фалшива българска институция.

И кого направиха шеф на националната телевизия БНТ? Американската номенклатура Емил Кошлуков. Партийна калинка. Наш човек. Шуробаджанак. Той сам признава, че БНТ е фалирала и че ако била частна институция, да са я затворили. Но си го държат. И ще си го държат. Защото, ако изтърват властта над фабриката за лъжи- Четвъртата власт, ще изтърват държавната власт.

Вижте всички тия медии, контролирани от колониалната власт, какво правят. Всеки божи ден в един глас обясняват как кюмбетата на бедните българи са виновни за замърсяването, а същевременно държавната власт е издала разрешителни за внос на боклуци от цяла Европа, които да бъдат изгаряни у нас. Цели влакови композиции, тирове, хиляди тонове. Съпоставете ги с кюмбетата на бедните българи да видим какъв е делът на замърсяването. Ето как официалната пропаганда под надзора на СЕМ отклонява общественото внимание от реалните проблеми чрез манипулации и фалшиви новини.

Горенето на европейските боклуци у нас било евроатлантическа ценност, защото представлявало свободно движение на стоки и капитали, слушам по „Хоризонт” тази заран поредната тиква, която има достъп до обществена трибуна. Същевременно, когато става въпрос за изгоден за България внос и транзит на природен газ от Русия, тогава свободното движение на стоки и капитали е под въпрос. Как така един път тази работа е ценност, а втори път подлежи на санкции от неевропейската държава САЩ!?

Нали разбирате, че цялата тази конструкция от лъжи трябва да се поддържа от колониалните медии под надзора на СЕМ. Затова са важни такива генератори на корупция като членовете на СЕМ.

Вчера ми обяснява Каролев- от евреите да се учим да управляваме водния сектор. Те били построили инсталация за преработка на морска вода в Хайфа!? Къде е и Хайфа, къде е Перник. Къде е изобщо България и къде е изобщо Израел? Евреите живеят в пустиня, те нямат друг избор. Докато ние сме в рая на водата, планините, горите, които евроатлантиците превръщат окончателно в пустиня. Над 2000 язовира са построени по времето на соца за 45 г. Евроатлантиците за 30 г. един или два язовира построиха. Живеят на гърба на построеното по времето на Тато, не го реновират, не го надстрояват, само крадат и накрая нямало вода, защото язовирите били стари. И медиите под надзора на СЕМ услужливо манипулират: да, да Световната банка ще даде едни пари и утре като не можем да върнем тези пари, ще ни вземат и водния сектор, както ни взеха и земята.

Не колонизация, а направо икономическо анексиране.

Без гьобелсовата евроатлантическа пропаганда това няма как да стане. Затова СЕМ е важен и затова там трябва да има само партийни калинки. Послушковци. Ако медиите са обективни и справедливи, тази политика не може да се прокарва, защото е с откровена антибългарска насоченост. Дори на семантично ниво. По националната бТВ Хекимян рекламира наследника на Слави Трифонов- някакъв с гръцко име. Значи лицата на цяла една медия като бТВ внушават небългарския й профил, поне частично.

Слушам интервю на Кънчо Стойчев по БНР, говори лъжи , като това, че обществото било единно и имало съгласие за членството на България в ЕС и НАТО, че и искало окупационни американски бази у нас. Никога не е имало референдум по тези въпроси и информиран избор на народа, за да се твърди, че е имало обществено съгласие. Това също е пример за манипулация, която трябва да притъпи общественото недоволство от Измамата евроатлантизъм.

Същото важи и за здравеопазването. И за всички сфери.

Ето, сега едни академици от БАН правят сдружение „Единение”, опитвайки се да предотвратят изчезването на българската нация- по прогнози на БАН до към 2050 г. ставаме малцинство в собствената си държава. Внимателно изслушах реакциите на колониалните медии- подходиха с ирония, с подигравка и със сарказъм. Някакви академици тръгнали да спасяват нацията, понеже имали научни аргументи. Че то идеята на евроатлантическата власт е именно да бъде заличена българската нация.

Територията е необходима за военна зона, не за развитие на някаква си древна култура.

Гьобелсовата евроатлантическа пропаганда знае- има един единствен начин за спасение на българската нация и българската държава. Това е моделът Путин- независимост, поставяне на националното законодателство над международното. Непозволяване на вмешателство във вътрешните работи на чужди държави чрез НПО-та. Закони, които да изискват всеки, който има претенцията за висша държавна длъжност, да е живял в България 25 г. и да няма пари в чужди държави. Само такъв служител е лоялен на своята държава и не е под властта на други сили.

Как ще го допусне американското посолство!? Нали идеята на кампанията „Промяната” е именно тази: всеки българин да стане индианец в резерват.

След 200 години византийско робство, 500 г. османско робство, 40 г. немско господство, 45 г. съветско господство, 30 г. американско робство…

Добре, че най-вероятно няма да съм жив през 2050 година.

                                                                          Милен Милушев

                                                    Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

Предишна статия

Мислете с главите си, не с телевизора си!

Следваща статия

“Съ нами Богъ” в Дома на киното

Други интересни