Западът е корупцията, която ви е оковала, драги…

Автор: Няма коментари Сподели:

Западът ви е оковал с веригите на корупцията, протестиращи, не определено правителство. Давам ви монументален пример как 5 /пет/ различни правителства и 5 /пет/ различни министри от 5 /пет/ различни мнозинства и парламенти крадат от всички нас, ощетявайки държавата с милиони в угода на 1 /една/ западна фирма. Изводът е на прокурорско разследване, публикувано в сайта “новини на бг”.

 Май 1999 г. Александър Божков, известен като Мистър 10 процента, позволява на канадската фирма “Дънди Прешъс Металс” да сложи ръка на българското злато. Към договора има екологична програма от 9 600 000 долара и инвестиционни задължения от 37 136 000 долара. 

Идва обаче министър Петър Жотев от правителството на Иван Костов и екологичната програма се редуцира с близо 8 милиона на 1 374 668, а пък а пък инвестиционните задължения намаляват с близо 30 милиона на 8 302 857 долара. На канадската фирма се спестяват близо 38 милиона долара. Пари за подкупи, братя протестиращи. Грантове за евроатлантиците, соросоидите, американските мекерета. Лично за Плевнелиев, който возеше в президентския самолет представители на канадския инвеститор.

Е, не всичките 38 милиона са за подкупи, част от тях, 1 милион например, да се разхвърлят… Предателите се продават евтино.

Следва правителството на царя Сакскобурготски/върна си златни имоти, докато вие се радвате на селски нивици/- министър Лидия Шулева. И тя прави облекчения на “Дънди Прешъс”. Идва правителството на Тройната коалиция с министър Петър Димитров – и той прави облекчения на “Дънди Прешъс”.Идва кабинетът на Бойко Борисов, първият, с министър Трайчо Трайков- и той прави облекчения на “Дънди Прешъс”.

Малко им е на канадците, та и енергийният министър от третия кабинет на Борисов- Теменужка Петкова, и тя облекчава “Дънди Прешъс”. Всичко това прокуратурата го е установила и документирала още август тази година. Черно на бяло. Пет правителства от различни мнозинства в продължение на над 10 г. Брутална безстопанственост. Само в един сегмент от българската икономика.

Западът ни граби не с шепи – с мечешки прегръдки. Протестите срещу Бойко са тъпи. Протестирайте срещу Запада, вместо да му се молите да ви дооправи.

Прости примери ви давам. Западът ни изяде като ни спря цели 4 /четири/ блока на АЕЦ Козлодуй. И сега ви баламосват, че може би ще направим 7 блок в АЕЦ Козлодуй…А може би и в Белене нещо…Не кон за кокошка. Западът ви клъцва топките и ви залъгва с изрезка от порносписание!?Дори не можете и да мастурбирате вече. Само зяпате.

Добивахме и уран. Западът и това ви спря. За да внасяме повече, да купуваме повече . От тях, разбира се. От руснаците е забранено. Те са врагове, понеже са ни освободили от турско робство.

400 самолета имахме Миг 21 и Миг 23 и други, перфектни за отбрана.Западът ви ги наряза, за да ви пробута да му купите на двойна, че и на тройна, цена 8 американски бракми ф16. Дори не са висок клас!? И вие се радвате, протестиращи. Ура, имаме сигурност. Не, нямате сигурност- освен че ви клъцнаха топките, ви отрязаха и оная работа. Вече даже и изрезка от порносписание не ви дават да зяпате. Само ви оставят фантазията. Фантазирайте колко е осребрено предателството от военния министър Каракачанов и ония преди него предатели, военни, цивилни, всякаква евроатлантическа корупционна измет.

Корабостроителници имахме, че и подводница. Нарязаха на скраб всичко евроатлантиците, за да купим два финландски кораба на старо, пенсионирани, кьопави, гърбави, но с пари. И комисионни. Фантазирайте…

Да ви припомня само, че по време на комунизма нямахме и една съветска военна база. Сега имаме четири американски плюс още 2500 войници американски окупационен корпус, договорен от “патриота” Каракачанов. Ограбени и окупирани. Да не изброявам концесиите, замя, въздух, здравеопазването турци го държат 142 години след освобождението от турско робство….

Апропо, покрай това се сетих за Райна Кабаиванска, която тия дни каза, че нямало турско робство, понеже сме били останали християни. Като нищо ще се лекува без пари в потурчената клиника “Токуда”, вече наричана “Аджибадем сити клиник”. И това е световна звезда с претенции. Продава си душицата за жълти стотинки – за нея, тя все пак е богата. Представете си само селяндурите евроатлантици, които ни управляват 30 г., за колко се продават.

Бойко Борисов е само един от многото бенефициенти на корупцията. Западът е корупцията, която ви е оковала, драги протестиращи.

                                                                                  Милен Милушев

Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

Предишна статия

Луивил, Кентъки се готви за война! Изборни измами в САЩ! Сепаратисти в САЩ(Plamen Paskov)

Следваща статия

Мислете с главите си, не с телевизора си!

Други интересни