Отивам на летището, донесоха пачките от Дубай…

Автор: Няма коментари Сподели:

Отивам на летището по две причини. Едната е, че донесоха пачките от Дубай в евро банкноти. Това каза в движение от НеДжипка ТВ адвокат Николай Хаджигенов. И той, подобно на премиера Бойко Борисов, започна да съобщава важните новини от автомобил.

Със сериозен тон Хаджигенов, който е един от лидерите на антиправителствения протест, съобщи че „столичната полиция е направила всичко възможно да убеди най-вече себе си, че агитките на протеста на 2-ри септември, са доведени лично от мен и Арман Бабикян“. След това описа схема, лансирана в жълтите медии, според която адвокатът „давал пачките на някакъв доброволец Иво, който в кървавата сряда е плащал посред бял ден на хората с бели фланелки“. 

Хаджигенов предложи за 10-ти септември, четвъртък,  за когато е насрочено Второто Велико народно въстание, хората да се въоръжат от магазин  “Хиполенд” с водни пистолети, за да могат да противодействат на водното оръдие, което полицията изкара срещу мирно протестиращите хора в т. нар. „кървава вечер“. „Така ще можем на водното оръдие да отвърнем подобаващо“, обясни Хаджигенов в характерния си осмиващ службите стил.

Чрез „НеДжипкаТВ“ представителят на „Отровното трио“ намери още една форма, за да покаже абсурдните тези, с  които управляващи и жълти медии опитват да компрометират не само  хората на протеста, но и тяхната кауза за борба срещу корупцията и постигане на върховенство на закона. 

https://frognews.bg/novini/nonno.html

Предишна статия

НЕ НИ СВАЛЯЙТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ВОДА!

Следваща статия

„Не си затваряй очите, Европа, и не мълчи за ситуацията в нашата страна“

Други интересни