НЕ НИ СВАЛЯЙТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ВОДА!

Автор: Няма коментари Сподели:


Голям кикот се кикоти Ревизоро: Не ни сваляйте, защото няма вода!

Като обладани изглеждат вече по телевизорите министрите. Човек трябва да му тегли по един кръст, щом седне пред екрана. Върхът обаче бе вчерашният кикот на Емил Димитров-Ревизоро.

Еконачалникът на практика издаде колко ще управлява още Борисов-3. Той спомена, че иска да изкара още 4 години като министър на Бургас, по една-две години на Шумен и Варна. Докато те имат вода за пиене, де. Накрая се изхили неадекватно, което разкри идеята му: Не ни сваляйте от власт, защото вода така и така няма да има!

Значи мандадът е дотогава, докато завали, неслучайно фриволно се смее в края на т.в.-репортажа министърът. Това му се вика кризисен пиар! Когато ти искат оставката, ти или я оглавяваш с проект за нова конституция, или заплашваш народа с ефекта от собствените си безобразия.

Да, изсичането на горите също било причина за безводието, признава доскорошен заместник-министър. Сякаш, че бандитските дърводобивни фирми от последните 10 години са на Отровното трио, Румен Радев или на Христо Иванов.

Преди дни този сайт предупреди, че водната криза в Перник ще ни се стори розов сън пред очакваното безводие за Варна, Бургас, Сливен и Ямбол. Ето, че екоминистърът веднага яхна това предупреждение и го отправи неясно към кого. Към арменския поп, Вселенския патриарх или Божествения разум?

На всичкото отгоре, от „ВиК“ във Варна обявиха, че евентуалното захранване на града от язовир „Цонево“ щяло да оскъпи питейната вода 10 пъти. Въпросът е защо преди две години, когато имаше проект, а може би – и изчезнали пари за него, бе стопирано захранването на варненските чешми от там. И сега водата във Варна от 3 лева за кубик 30 лева ли ще стане?!

Спасението за морската столица остават откритите от великия римски император Траян Девненски извори. Ако знаеше той, горкият, какви управници ще го наследят по нашите земи, никога нямаше да тръгне с легионите си към Тракия и Дакия!

                                        Цанко Цанев                           https://afera.bg/

Предишна статия

Това е – нямаме друг избор!…

Следваща статия

Отивам на летището, донесоха пачките от Дубай…

Други интересни