За това нямаме никакъв друг изход освен борбата до край – победата и тоталната смяна на властта

Автор: Няма коментари Сподели:

Много хора се опитаха да противопоставят едни разследващи журналисти на други, включително някой поемоционални журналисти – Бивол на АКФ, на Капитал, на Медиапул и т.н. Не стана.

Повечето разследвания само печелят че всички обединяват усилията си, защото в тази гиганска битка срещу коварен и превъзхождащ противник е ценен всеки „войник на правдата“. Бивол вчера публикаваха снимка на главната героиня в заграбването Любена, преди днешния последен четвърти филм и стана като игра на един голям отбор срещу противника – не зная дали си давате сметка каква битка се води.

Разследва се прокуратурата и особено специализираната прокуратура и се разкрива, че тя вместо да брани обществото от престъпления, сама е Организирана Престъпна Група?!?! Още веднъж разбирате ли за какво иде реч – ВИС и СИК никъде не са си отивали, те са тук и сега само имената са други – ДЕЛТА ГАРД е новата СИК и ВИС. Петьо Еврото е новия Васил Илиев. Пашата, Каратиста, Боко Премиера, Маджо, Маргините, Вълка и т.н. не са анмационни герои, а действащи лица от настоящето.

По същият начин се опитват да противопоставят и различните групи в протестъското движение – триото, на Инициативата правосъдие за всеки, БОЕЦ, зелени, между ДБ, ММ, ИТН и прочие.
За това нямаме никакъв друг изход освен борбата до край – победата и тоталната смяна на властта.

                                     Илиян Василев, Фейсбук                     https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Трябва да си дадем отговор дали главният прокурор Иван Гешев си вярва, че е убедил един цял народ, че е искрен в борбата си с корупцията по високите етажи

Следваща статия

ПОЛИТИКАТА КАТО ПЛАДНЕШКИ ОБИР

Други интересни