Заветът на Васил Левски към днешни дни, към всички българи е да Спасим България

Автор: Няма коментари Сподели:

 Уважаеми колеги и приятели, Уважаеми госпожи и господа, 

 На зададен към англичаните въпрос: „Какво ще се прави с немците след войната?” Те отговарят: „Ще бъдат обезоръжени, превъзпитани, омиротворени и едновременно обезсилени”. Резултатът е ясен! 

 В България през тези тридесет години: „Изправи се гора от стомана, насочете се бойни дула…” – отиде на скрап. Песен, която знам как софиянци я посрещаха, когато я пеехме по жълтите павета след минаване на парад. Тогава имахме армия. 

 Върви ли превъзпитание на българите? И още как! „При това понякога икономическото проникване може да се окаже много по-ефективно от могъществото на военната окупация. Разрушаването на националното съзнание на един народ под формата на културна инвазия може да бъде много по-трайно и трагично от всяко икономическо, политическо или военно проникване в неговата страна”. 

 Бъдещето на Родината ни днес е застрашено, както от неизгодното за България икономическо проникване, така и от перфидната и многопосочна културна инвазия, ерозираща българската идентичност. 

 Резултатът от културната евроатлантическа, фашизоидна неолиберална инвазия придобива катастрофални за Род и Родина размери. 

Методично се работи от гробокопачите на България за разединение на българската нация. 

Колко е прав Радой Ралин като казваше че: „Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен!”. 

 Разбиване целокупността на българите не е случайно. Работи се методично за купуване и изкупуване на всичко българско, най-вече земята и водата!!! 

 Каква е националната цел на България? Имаме ли такава цел? Имаме ли хармонизираност между елементите на икономическата политика в преследване на националната цел? 

Може ли да ни е цел фашизоидната неолиберална евроатлантическа „ценностна” система? Как да се отнасяме към офицери, гордеещи се, че са натовски генерали? 

Невиждано в българската военна история (!!!), да се гордееш НЕ че си български офицер, а че си член на военен ПРОТИВОПРАВОСЛАВЕН военен съюз. 

 Как да приемаме становището на Джордж Сорос по отношение на неговите „последователи”, че:  „Те трябва да виждат света през моя поглед, през призмата на моите идеи, на моите ценности. И трябва да популяризират този светоглед по всички възможни начини, през всички медии, по всяко време, на всяка цена”.   

Постигането е:  „Много просто: с пари, с много пари. Вие как си мислите, че медиите стигат до представителите на моите структури? Всяко начало е свързано с пари и с връзки. Създаването на медиен образ изисква пари”. Соросоидът трябва „всеки ден да има участия във вестници, радиа и телевизии, и – разбира се, да не изпускаме – е целодневно активен в социалните мрежи. Днес авторитетът се гради на медийното присъствие”. 

 Това са много силни думи. Дали точно е цитиран или синтезирано са предоставени неговите възгледи? Добре е внимателно да подхождаме към информацията. 

Да погледнем друг източник, а имено Foreign  Reports on  Nomenklaturocracy . Тези негови възгледи и действия там са дадени по-обширно. По-силно се откроява неговата „филантропична”, банкерска и мега спекулантска личност. Повтарям, това, което казах в изложение І, че битката срещу мафията ще е трудна и никак няма да е лесна. 

Протести, ден след ден! Вижда се вече повратливостта на политическите хлебарки, номенклатурчиците – антибългаристи. 

 Как бе конструирано, това трио: „Арман Бабикян, Велислав Минеков, и адв. Николай Хаджигенов, известни като отровното трио и днес са на площада с призив „Всички заедно срещу мафията!“ 

 Категорично, те не са издигнати от долу, от протестиращите гражданите. Кой ги спусна? 

 Видя се как Арман Бабикян буташе и изтикваше свещеника и православните българи носещи хоругвите със Св. Богородица и Св. Иван Рилски – небесния защитник на българите. Не им разреши да извършат кратката си служба за успех на борбата. 

 Протестиращите как не виждат и не проумяват соросоидната, фашизоидно-неолиберална и антиправославна същност на това „трио”?! 

 Днес се прекланяме пред подвига и делото на Апостола, по повод 183 години от неговото рождение. 

 Заветът на Васил Левски към днешни дни, към всички българи е да Спасим България. 

 Дали не сме изправени пред поредната надежда, или разочарование? Зависи от нас! 

               Виж: Служебното правителство – надежда или разочарование 

https://trakiaworld.com/c/Bulgaria/Sluzhebnoto-pravitelstvo-nadezhda-ili-razocharovanie-

                        Приложенията в: 

https://trakiaworld.com/c/novini-ot-vas/Ot-knigata-Sionizm-i-kommunizm-Korni-rodstva-i-prichini-vrazhdi-na-Vladimir-Bolyshakov- 

                                                                 Полковник Димитър Йончев

Предишна статия

ГОРЕЩО ЩЕ Е НА СЕСИЯТА НА 21 ЮЛИ В ХИСАРЯ

Следваща статия

Преди една годишнина излезе документалният филм „Сенките на София“, който показва хроничната корупция в България

Други интересни