И ООН РАЗБРА НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ИЗЧЕЗВАТ

Автор: Няма коментари Сподели:

Това аз го приказвам от 20 години, никой не ме чу.

Само дават луди пари на комунистите и агентите от БАН да правят някакви тъпи “Стратегии за демографско развитие”, от които няма никаква полза.

Парламента и Пекинската п*тка не се интересуват от демографската катастрофа, военият пенсионер Радев и Десито са над тези неща, Н. Пр. Баце от с. Банкя и смешните му министри въобще не загряват за какво става дума, щото са заети с разпределението едни милиарди, агент Иван стреля със зенитка и прави паради, Доган – същий пират завзема полуострови, яхти, тецове и пристанища, Иванчо Инструмента и 

Данито Барниръбъла борят Злото, а Кирето с вецовете се гласи да ни управлява с дядо ти Гергов.

На никого не му пука за демографията!

ООН казва, че цяла България изчезва, което не е вярно, тъй като братята роми, на които дължим просперитета си, не намаляват, напротив, те се увеличават и ще заместят доста скоро като население малцинството на етническите българи (вижда се на моята таблица).

Издадох шест книги за демографската катастрофа на България (можете да ги намерите на сайта www.tornadobg.com), проведох семинари и конференции с истинските учени-демографи на България, и… нищо. 

Нищо! 

Никой не се интересува!

А България умира! 

Българите изчезват!

Акад Петър Иванов

Четете моите текстове!
Търсете, купувайте и четете моите книги!
Търсете книгите ми на сайта:
www.tornado g.com

                                                                                      https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

В САЩ виждаме подготовка на общественото мнение да не се приеме преизбирането на Тръмп през ноември 2020 година, в момента тече репетиция за още по-големи размирици

Следваща статия

Защото това е изгодно на Брюксел, а не на България!

Други интересни