Защото това е изгодно на Брюксел, а не на България!

Автор: Няма коментари Сподели:

С особена сила днес си поставяме въпросът за пътят на България. Всички политици са изцяло убедени, че трябва да вървим с ЕС и развитието на България да бъде в рамките на съюза. Проблемът е, че голяма част от народа или не е съгласен, или се двоуми по този въпрос. А и обективната истина все пак трябва да се изясни.

Сигурността на ЕС е привидна. Както видяхме, под заплахата от вируса всяка една страна се затвори, затвори границите, а общите действия се появиха едва сега, когато на хоризонта се видяха едни милиарди евро, които да се разпределят. Погрешната европейска политика за мигрантите, постави пред голяма опасност и вътрешната сигурност на държавите в съюза. 

За съжаление участието в ЕС означава, че трябва да се съгласяваме с всяка щуротия на Брюксел. То не бяха джендър паради, то не бяха мигранти, то не бяха щастливи кокошки и прави краставици – неща, толкова далеч от битието и интересите на българите, че дори не може да си представи що за належаща нужда е предизвикала подобни директиви и решения.Image title

 Няма дори да коментирам безумията по защита на личните данни, където полът ти е лична тайна и никой няма право да те пита, както и това от каква религия си, от кой етнос си и т.н. Всички в евромелачката, докато се превърнем в сила европейска маса.

Най-големият проблем е, че заради ЕС унищожихме селското си стопанство и икономиката. 

Измислените инвеститори са всъщност едрият капитал на съюза, който разкара евентуалната си конкуренция и си осигури пазар на евтина работна ръка.

Енергетиката ни се заби в гьола, а Куневица осребри продажбата на България.

И да отбележа обстоятелството, че именно ЕС поддържа мафиотското управление на Борисов, а европейските лидери смятат нашенският корумпиран мафиот за пръв приятел, макар и да му се подиграват зад гърба му. 

Но той много изгодно за тях продава интересите на България и слушка какво му се казва. 

И строим мигранстки центрове, и избиваме животните си, и поставяме безумни изисквания за отглеждане на кокошки и прасета от стопаните. Защото това е изгодно на Брюксел, а не на България.

Наивниците, които смятат, че ЕС ще махне Борисов, като го види какъв е корумпиран, явно не свършват. 

Защо си мислите, че европейските държави нямат посланици и разузнавачи, които да им докладват какво се случва в България? 

Защо си мислите, че ще предпочетат един патриотично настроен политик, пред покорен слуга?

България сгреши. Това е моето мнение, което все повече се затвърждава. И бъдеще в този евроджендърски съюз нямаме.

                               Елена Гунчева                   https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

И ООН РАЗБРА НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ИЗЧЕЗВАТ

Следваща статия

Ползвам правото си на гражданин, когато институциите, като главната и специализирана прокуратурата, които вместо да ме защитават, ме ограбват, да обявя още веднъж – нe признавам тяхната власт над мен и на моите съграждани

Други интересни