Не схванахте ли толкова години, че Веселина Томова таван няма?!

Автор: Няма коментари Сподели:

ТВ 7/8 ПАДНА В КАНАЛА НА СТРАХА! ЩЕЛИ ДА МЕ АРЕСТУВАТ?! АМИ, АРЕ БЕ, ХУНТА, ДАВАЙТЕ, ЧАКАМ ВИ!Днес след като сайта АФЕРА, който според жълто-кафява слугинска медия направи „опит за държавен преврат“, публикува скандални снимки от правителствената резиденция в Бояна, където се подвизава Бойко Борисов и спи до чекмедже пълно с пачки, сайта АФЕРА моментално бе подложен на чудовищна хакерска атака, която продължава и до този момент.

От тв 7/8 Крум Савов ми се обади, за да ме покани за участие в предаването си, както и веднага след това в предаването на Тошко Йорданов. Приех и уговорката бе кола на телевизията да ме вземе от хотела, в който съм отседнала в столицата.

Три минути преди 18 часа, докато чаках пред хотела колата, по едно от приложенията ми се обади Крум Савов, като ми каза, че на лични във Фейсбук му писал негов приятел, че ще бъда арестувана за 24 часа и това щяло да стане в телевизията им.

Изсмях се и казах, че това е плоска интрига и че не ме е страх – нека ме арестуват, а пък да арестуват журналист в телевизия, това вече си е бомба за световния обмен.

Крум Савов каза, че ще „съгласува с ръководството и ще ми се обади след три минути“.

След две минути Крум Савов се обади и ми каза, че ТЕ имали и от още два източника информация, че щяла съм да бъда арестувана в телевизията, докато съм техен гост и затова отказват поканата си към мен и за двете предавания.

Така си останах на тротоара пред хотела.

Така „свободната“ телевизия 7/8 падна в канала на СТРАХА.

Апропо, не пропуснах да кажа на Крум Савов, да не се сърдят, че ще напиша, че са плашипутарници.

Вие си направете извода колко са свободни, колко са безстрашни, кой им се е обадил да ги натисне да ме спрат от ефир, защото участието ми бе анонсирано от самите тях.

Направете си извода и на кого са патерица.

До този момент не съм арестувана. Сайта АФЕРА продължава да бъде подложен на зловеща хакерска професионална атака, която безспорно идва от страна на Хунтата, понеже „сме в демокрация“, както казва Бойко Борисов. И понеже всичко, което пуска АФЕРА е „менте“ и дийп фейк.

Иначе знайни и незнайни „анализатори“ и журналя моментално станаха „експерти“ по снимките, обявявайки, както и записа с Борисов, за менте и монтаж.

Който е гледал „извънредния брифинг“ на Бойко Борисов и застаналите зад него гербаджии с физиономии, като че са на погребение, видяха и чуха най-безумните оправдания на Боко. Които даже и не се нуждаят от коментар.

Държа да отбележа, че единственият политик, който ми се обади, след като хакнаха сайта и тв 7/8 се посраха от шубе, бе Румен Петков, който ми предложи да запишем кратко видео, което ще бъде качено на неговата стена във Фейсбук.

Първият, който ме покани без страх да участвам в предаването му – в четвъртък от 19,30 часа по БСТВ бе Велизар Енчев.

Обади ми се и Сашо Диков, който също ме покани да участвам в предаването му в петък. Приех. Въпреки различията с архитектите на телевизията в която работи.

Щели да ме арестуват?

Ами, аре бе, Хунта!

Давайте, чакам ви!

Не схванахте ли толкова години, че Веселина Томова таван няма?!

И че този живот е за смелите!

                                                    Веселина Томова                             https://afera.bg/

Предишна статия

„ТРАКИЙСКИ СВЯТ“ СТИГНА И ДО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С МИГ

Следваща статия

Общо в двете нощни шкафчета има точно 52 933 500 лева!

Други интересни