Докато не видим истината, никога няма да бъдем свободни!

Автор: Няма коментари Сподели:

Просперитетът на престъпниците в България се вижда и с невъоръжено око. Всъщност дотолкова просперират, че приеха за нормално да крадат от народа и от държавата и дори се учудват, когато някой ги критикува за това. Те явно са сигурни, че не са като другите хора и имат правото да се правят на богове и да вземат каквото им хареса.

Опоскаха държавата, икономиката, селското стопанство и нагло на фона на хилядите закрити предприятия и заводи ни се хвалят с инвеститори, осигуряващи цехчета за винтчета и гайки. Затриха селското стопанство, което осигуряваше плодове и зеленчуци на цяла Европа и част от Азия и ни се хвалят сега какви европейски субсидии са осигурили на задъхващите се български производители по селата.

Сега се задават едни 15 милиарда евро за България. Опа, грешка, не за България, а за гербавите. Впрочем май никой не забеляза, че за този заем, България първо трябва да даде пари, някъде мернах 3 милиарда евро, за да получи след това 15 милиарда. И къде е далаверата? Е, ами ние, народа плащаме 3 милиарда, а гербавите си разпределят 15 милиарда евро. Някой нещо неразбрал!?!

ЕС подкрепя властта на крадливите престъпници в България, които благодарение на подкрепата от Брюксел се задържаха толкова дълго време. Всички в света знаят как крадат, колко са корупмирани и продажни. Но това им е изгодно. На тях една силна и независима България не й трябва. И се чудя защо ние определяме политиците си колко са добри по признанието от чужбина. Това означава, че нашите политици са удобни на тях, а не на нас?

Време е да видим цялата картинка в уродливата й същност – корумпирана власт на всички нива, поддържана отвътре от дебилното манипулирано население, което е изцяло зависимо от помощи и благоволение да работи от държавата, и поддържана отвън от капиталистите, за които е удобно да имат евтина работна ръка и поръчки в една европейска колония.

Докато не видим истината, никога няма да бъдем свободни!

                                             Елена Гунчева                                   https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

МЕСТНАТА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА ПОРАЗЕНА ОТ ВИРУСА

Следваща статия

Кой ще понесе политическата отговорност за безхаберното отношение към една от основните стратегически връзки между Северна и Южна България?

Други интересни