В СТЕНОГРАМАТА “КТБ” ЩЕ ЧУЕТЕ ЗА ДРУГА БАНКА…

Автор: Няма коментари Сподели:

Абе тая стенограма за КТБ защо ли я разсекретяват ни в клин, ни в ръкав точно сега? Цели три години мълчаха като бити задници. Като свидетел, но не ням, ви казвам, че доста нелицеприятни неща ще чуете за банковата ни система. И за държавата България.

Според мен отварянето на тази стенограма ще предизвика сериозен трус във финансите на държавата. И няма да чуете нищо конкретно за фалита на КТБ, освен истерията на някои хора – участници в сбирката при президента, които се възползваха максимално от ситуацията.

Ще чуете, че и други банки бяха на една ръка или на един камион разстояние от фалита. Оставам с усещането, че скоро цялата схема с КТБ ще бъде затворена, но това е друга тема.

Дано президента Радев знае с каква отговорност на държавник се нагърбва. Дано не е част от схемата. Други осраха пейзажа, пък той ще чисти Авгиевите обори от лайната.

И една препоръка за финал, без да е цензура. Скрийте поне имената на другите коментирани от нас и ръководството на БНБ банки, господин президент, за да не дърпаме дявола за опашката.

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ                                                Николай Бареков 

http://afera.bg

Предишна статия

В йерархията на духа и културата първенци не са политиците…

Следваща статия

Bitcoin

Други интересни