Кой управлява България?

Автор: Няма коментари Сподели:

Икономическият авангард на ДПС във властта е повече от видим: Пеевски, Й.Цонев, Горанов. Собствеността на Нова телевизия също е видима. След като „журналисти“ от канал 3 се прехвърлят в Нова телевизия и заемат ключови места още ли имаме въпроси кой е собственик! Аз нямам.

Действията на ДПС имат цикличен характер – първо скрита подкрепа, а след разпалване на предварително замислената икономическа криза излизат на бял кон в управлението. Като спасители! Добре са го измислили.

Но над Сараите вече се издига пушек, а където има такъв има и огън. Не за пръв път гори. Да се надяваме пречистващ огън. Дезинфекциращ. Спасителен. В противен случай ще продължат да плуват по брега на морето трупове на служители от НСО без никой да се интересува защо и как. Както не се интересува никой, защо някои ключови играчи си пръскат главите в райската градина на султана. Порциите.

Борисов е обикновен заложник и това е повече от ясно. Той няма и качества да бъде друго. Никога не е имал мозък за повече. Зная, че много го привиждат като лъв, но същността му е друга. Алексей Петров я показа на всички, но малко го разбраха. И помнят. Сега я показва и Черепа. И други ще го направят. Това вече е проблем.

Имаме много голям проблем!

Кой управлява България? Това е главния въпрос. Имената и ролите на артистите на сцената нямат значение. Те са бити карти и са дали съгласието си за това. Осребряват.

 Правовата държава, обаче, е съвсем друга работа!!! Далеч от гешевата простотия и примитивизъм.

                              Много далеч!

Кой управлява България? Труден въпрос. Все още без отговор. Докато няма достатъчно надежден тест за доказване ще бъдем в неведение. И докато във всяка полска мишка виждаме лъв. 

България е държава на хиляди години и разцъфтява с божествено ухание само в ръцете на истински българи. Не на предатели. Такова цвете е тя. Планинско. Нежно.

                              Красиво.

                                         Николай Марков           https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Какъв пример дава на децата ни този премиер?

Следваща статия

Мисли и размисли за протеста срещу управлението… Пламен Пасков

Други интересни